Palotai János üzente 13 éve

Kedves Várszegi (Úr)
Ilyen szitkolózásokat és óhéber dumát utoljára sion bölcsei jegyző könyveiben olvastam. Gratula az idézete ,szószerintire sikeredett. Most miért is várja el azt, hogy valaki is egyet értsen magával?Szép-szép amit itt irogat a hazáról. De egye jegyezzen meg. Arra nincs semmilyen garancia, hogy ugyanabban az értelemben gondolunk rá és értelmezzük a HAZA fogalmát.

Válasz

Palotai János üzente 13 éve

Van annál undorítóbb és szemetebb dolog ,saját nemzetem fiát elárulni és odadobni az országot megszállva tartó rómainak? Azt a büdös undorító gyűlölködést fent tartani és vallási hierarhiákon keresztül, 2000 éven keresztül életbentartani, és külömböző istenre való hivatkozással nemzetekre rákényszeríteni a világhatalomnak (globalizáció) nevezett módszert? Nem kéne letagadni a sion bölcseinek nevezett irományt sem. Aminek nagyon jó kiegészítője a KGB 1947-ben belső használatra kiadott utasítások gyüjteménye.Nem tudom, hogy önnek az ujdonság erejével hat-e,hogy a fajgyűlölet,a rasszizmus, innen kezdve a nácizmust (melyt mellesleg az amerikai zsidóság segített hatalomra, anyagi támogatással is )már 2000 éves találmány? És akkor el lehet kezdeni gondolkodni ijedezés helyett.Ebben az országban soha elnem hangzott egy politikus szájából sem,hogy általánosan a zsidókrol szoljon az a meghatározás, ami igen is az izraeli és az általuk pénzelt magyar pénzügyi gazdasági és modern gyarmatosítással kapcsolatos.Azért engedtessék meg az, hogy ez az ország magyar ország és az itt élő nemzeteknek is hazája, addig még az itt élő bármely nemzet ennek az országnak a javára dolgozik. Ez bűn?

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Itt toroltem egy hozzaszolast,mert az ide bemasolt propagandaanyag a "kommertar nelkul"blogbejegyzesnel is olvashato.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Kedves Gabi!Azzal,amit az antiszemitizmus,es a keresztenyseg osszeferhetetlensegerol irtal,maximalisan egyetertek.Az egy mas kerdes,hogy aldani,es szeretni nem gondolom,hogy maskent ,vagy mas modon kell azt a nemzetet,mint barmelyik masikat.(Ezt "jordanpozitivkent" gondolom.)

Válasz

Horváth Tamásné Gabi üzente 14 éve

Egyébként úgyis mi nyerünk, mert három a magyar igazság, nem is értem miért kell ezen polemizálni!

Válasz

Horváth Tamásné Gabi üzente 14 éve

Édesanyám mesélte (mellesleg igencsak úri család sarja), hogy bizony mindenki félt, rettegett amikor visszamenőleg kellett igazolni, hogy nincs zsidó felmenő. Ugyanis nem lehetett tudni, hogy valamelyik őse nem házasodott be vagy ment férjhez zsidó emberhez.
Mellesleg minden hívő keresztyénnek biblikus szeretni és áldani Izraelt és annak fiait. Az antiszemitizmus több mint bűn, hiszen Jézus, az apostolok, a próféták, a hit hősei mind- mind zsidók voltak.

Válasz

Török Gábor üzente 14 éve

Mi vagyunk a panelprolik és a nyuggerek is. Nem felejtünk.!

Válasz

Papp Tibor üzente 14 éve

Az önmegsemmisítő gombot az mszp nyomta meg ! Nem Orbán !

Válasz

Papp Tibor üzente 14 éve

Bocsi Szilárd ! Az mszp saját magát járatta le vedd már észre, és nem az a féreg aki észrevette, hanem aki szemet huny felette és még mindig védi.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nem kicsit,- NAGYON!

Mert az agymosott BARMOK,- a patkányok,- de a férgek és tetvek is MIND IDEJÁRNAK,- mert itt nem háborgatja őket senki!

Elvégre SZÓLÁSSZABADSÁG VAN, mindenki azt ír és mond,- amit akar.
Ide a "jóérzésű" EMBEREK is csak azért járnak,- hogy a bennük felgyülemlett GŐZT itt nyugodtan kieresszék!

Hiszen senki nem gátolja,- és ha szabad az EGGGYIK oldalnak,- szabad a Másiknak is! Elvégre VÍVNI is "csak egyenlő fegyverekkel" lehet.

Habár meg vagyok győződve róla,- ha egy BALOLDALINAK csak egy "parittyája" lenne,- AKKOR IS ágyúval lőnének rá!

De meg lehet "szokni"!

Szökni - nem ajánlatos: elvégre a Mi hazánk is ez a "ganaj emberektől hemzsegő kis ország",- akik a MAGUNKFAJTÁTÓL a levegőt is elvennék.

Válasz

Papp Tibor üzente 14 éve

Igen elért a szocialista pártig ! A mocsok és a szenny! Csak figyeld a híreket !

Válasz

Roder János üzente 14 éve

Nehogy olyan szép jövőt adjon az a jó isten mint amilyet a "maguk fajtája" kíván. Mert ennek az országnak már volt olyan szépségben része a múltban és nem volt az olyan nagyon szép.

Válasz

Roder János üzente 14 éve

Barátságos hazafiakat, molotov koktéllal?
A köztársaság téren is ezek a "barátságos hazafiak" tevékenykedtek? Vagy lehet, hogy mégsem voltak annyira barátságosak és hazafiak?

Válasz

Roder János üzente 14 éve

Én is azt hittem, és reméltem, de a mocsok és a szenny idáig is elért.

Válasz

Papp Tibor üzente 14 éve

Kedves Márta !
A baloldali érzelem nem jelenti azt, hogy a baloldalinak mondott agyament ésszerűtlen anti szociális dogmákat elfogadjuk. És hűen ragaszkodjunk a baloldali eszmék mögé bújt árulókhoz és tolvajokhoz.

Válasz

Roder János üzente 14 éve

Igen. És különben is Gyurcsá takarodj és és ......... és a többi baromság.
Fő, hogy fröcsögjön a vér és a gyűlölet a szájból. Minél primitívebb, ostobább valaki annál nehezebben fejezi ki magát megfelelő módon. Aki indulatból pofázik az komcsizik, zsidózik, cigányozik esetleg talán egy kicsit svábozik, tótozik stb. Egy ismerősöm családfakutatást végzett. Hogy komcsit talált e vagy sem a családjában azt nem tudom. De, hogy érte egy-két meglepetés azt viszont tudom. Valahogy mostanában nem fröcsög a pofája annyit. Javaslom a fröcsögő hőbörgőknek, hogy kutassák a családfájukat hátha előkerül néhány komcsi vagy annak titulált családtag. Urambocsá' netán zsidó, sváb, vagy szlovák, szerb stb. kerül elő a kutatás során. Tudom, hogy egy ostoba, civilizálatlan embert nem győznek meg a szavaim. Ő tovább, fröcsög gyűlölködik nevetség tárgyává téve önmagát és a hasonlóan gondolkodókat. Belőlem inkább szánalmat vált ki ez a primitív magatartás.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Én eddig azt hittem, hogy itt baloldali érzelmű emberek fognak vitatkozni, de tévedtem..

Válasz

Varga Ferenc üzente 14 éve

Vasárnap szavazunk, megválkasztjuk azokat az EMBEREKET, akik képviselnek bennünket a PARLAMENT-ben !
A demokraták elfogadják a választások eredményét, akikkel Én egyetértek !
A Te akaratodat, véleményedet megértem,de nem értek egyet vel, mer a mocsárba vezet !
Az emberek hozzál létre a szebb jövőt !

Válasz

Papp Tibor üzente 14 éve

Vasárnap kimondjuk az ítéletet ! Akik ide juttatták az országot felelni fognak !
Soha többet ilyen kormányt ! Kitakarítjuk, egy életre a nép megmutatja igen is megsemmisíthető ez a semmire kellő bagázs! És hétfőn egy szebb világban ébredhetünk !
Adjon az Isten szebb jövőt !

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Azok,akik nem tudnak ervelni,folyamatosan naciznak,meg fasisztaznak.Sajnos az az igazsag,hogy ezek a szerenykepessegu elberek egyebet nem tudnak.Nem baj!Nem lehet mindenkitol elvarni ertelmes ervelest,es helyzetfelmerest.Remelem lesz modjuk megismerni mi a kulonbseg a Jobbik politizalasa,es a nacizmus,fasizmus politizalasa kozt.(Ez utobbirol vala hallhattak 60 evvel ezelott,amikor kisiskolasok voltak.)Azt hiszem ugy jarnak,mint 56-ban a szovjet katonat,akik Budapest utcain kerestek a nacikat,de nem talaltak,csak baratsagos hazafiakat,meg nehany molotovkoktelt,ami kijart az agrasszoroknak.

Válasz

madarasiné zsuzsanna üzente 14 éve

csak így tovább MSZP.Akárhogy is hintenek rá hazugságokat nyeri fog.Nincs kommunizmus aki ilyennel vagdalkozik nincs önálló gondolata a rendszerről olyan elmélettel él akinek fáj hogy nincs hatalmon 8 éve már ,de az országot széthúzza.Páréve mindenki a kommunizmusban élt és akár az apjáról is kiderül,hogy kommunista volt és elítélitek.szégyen az ilyen mentalitás és ha már tisztogatásról van szó akkor lehet kezdeni a Viktorkával is .Akkor is valakinek a valakije segített a továbbtanuláshoz.Most meg mutogatnak a pozícióért. Nincs saját meggyőződésed te aki csak hőzöngsz és ezért mit kapsz majd meglátod.VADKAPITALIZMUS?Látod olyan helyen mennyire éheznek az emberek?

Válasz

Török Gábor üzente 14 éve

A Fidesz és a Jobbik retorikában, gondolkodásban közelebb van a komcsikhoz, és a nácikhoz, mint az MSZP! Akkor miről is beszélsz? Vagy minek.....

Válasz

Papp Tibor üzente 14 éve

Attila !
Inkább egy Jobbik ! mint ez a mocsok komcsi bagázs! Aki elgettósította tönkretette kifosztotta szétlopta országunkat. Elég volt a komcsi rémálomból ! Most fosnak a komcsik mert remélem egyikük se ússza meg, szívem szerint mindet kényszermunkára ítélném teljes vagyonelkobzás mellett, hogy többet eszükbe se jusson hatalomra kerülni !
De a nép már döntött!!!! Végre rendet kell tenni ! Aki nem így gondolkodik, gyurcsány vezéretek szavaival élve, "el lehet menni"

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nem tudom kicsoda Ön tisztelt Palotai úr, de ekkora badarságot csak a Jobbik tud összehordani. Önök tényleg azt hiszik, hogy Magyarország a saját lábára tud állni egy maroknyi erősen FASISZTA elveket valló újnáci agyréme ígérgetése nyomán? Tőlünk sokkal gazdagabb országok sem képesek erre. Gondoljon már bele, hogy mikor volt Magyarország utoljára önálló? 1526 óta tud Ön ilyet mondani? Ne tessék illúziókat kergetni. Higgye el, hogy a Jobbik is rájön pár hónap múlva, hogy hülyeségeket beszél. Most talán a mondókájukkal meg tudnak szédíteni néhány olyan embert mint Ön. Egyvégtében azt szajkózzák amit a nép hallani akar, de gyorsan rá fognak jönni, hogy a "lufi" kidurran.

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Elérkezett az igazság pillanata, és nincs idő a himestojás dumára, ígérgetésre seggnyalásra,és köpködésre.Kedves választó polgártársam. Egy a lényeg,hogy melyszempont szerint döntsed el, hogy melyik pártra szavazz. AZ A PÁRT MELY FELVÁLLALJA,HOGY A NEMZETKÖZI PÉNZVILÁGTÓL FÜGGETLENITI A MAGYAR GAZDASÁGOT, ÉS SAJÁT NEMZETI BANKJÁBÓL FINANSZIROZZA A MAGYAR GAZDASÁGOT AZ A PÁRT LESSZ JÖVŐNK SZEMPONTJÁBÓL A NYERŐ. AZ FOGJA TUDNI ÍGÉRETEIT BEVÁLTANI. A többi az hazudik,felelőtlenül ígérget.

Válasz