Czékus Lajos üzente 14 éve

Talán a fenti cikkel kellene foglalkozni, meg az érvekkel, amelyek makacsul ellentmondanak Balogh MAGOSZ-FIDESZ állításainak.
Dehát ahhoz önállóan kellene gondolkodni, nem pedig szajkózni, amit a központban kiadtak nektek: MSZP hazudik, ellpták az országot, stb.
Én megpróbáltam értelmes vitát kezdeményezni, nem sikerült. Erre szokták mondani, hogy kár volt igazgyöngyöt szórni a disznók elé......

Válasz

Terlasz László üzente 14 éve

Mit kellene elhinni Neked vagy elvtársaidnak? A folyamatos csúsztatásokon, hazugságokon alapuló rágalmakat?
Bizonyíts és ne vádaskodj! Talán akkor jobban megértjük egymást!

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Ide figyelj barátom! Te itt ennek a gyöpös agyu,transzban lévő társaságnak írhatsz amit akarsz,érvekkel,vagy annélkül, ez fölriad, azt szajkozza,hogy mszp,mszp,mszp és kész . Ugy,hogy kár a gőzért, a szó fosásért és az energiáért. Ezek,még azt sem hiszik el ,hogy az anyjuk szegényházban koplal.

Válasz

Török Gábor üzente 14 éve

Cáfold meg az írását, de ne minősítsd az állítás gazdáját! Attól még nem lesz igazad, ha szitkozódol! Mond azt,hogy ez nem igaz, mert nem bízónyitja.

Egyébként én is csak válaszolok a mások szitkozódásokra. Ha mindenki csak válaszolna mások szitkozódására, akkor nem lenne személyeskedés, szitkozódás.

Válasz

Papp Tibor üzente 14 éve

Hupka György kimosták az agyad de rendesen!

Válasz

Hupka György üzente 14 éve

Amit biztosan , vagy majdnem biztosan lehet tudni , az ellenzék , rendre , féligazságokat és
hazugságokat állít.és ezt soha nem lehet kizárni. Azt sem tartom kizártnak , hogy
a területre valamelyik Fideszes atyafi vetett szemet és így akarja megszerezni.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

A hirdetesben szo sincs mezogazdasagi hasznosi teruletrol.Ez bizonyara elkerulte a figyelmedet.

Válasz

Papp Tibor üzente 14 éve

Te is a hamut mamunak látod !

Válasz

Czékus Lajos üzente 14 éve

Egy kicsit utána kellett volna nézni Budai Gyula úr állításainak, meg az általa lobogtatott ingatlanforgalmazó cég papírjának. Magyarországon az utóbbi években emelkedtek a földárak, néha még az 500.000.- Ft-ot is elérték hektáronként.
Ez eddig a csúcs.
Nos, ezt a bizonyos 240 hektáros területet ha ennek megfelelően 500.000 Ft/ha áron értékesítették volna, akkor 120.000.000 - Ft bevételhez jutott volna az önkormányzat.
Ezzel szemben 227.000.000.-Ft-ért adta el, tehát a duplájáért.
Balogh Gyula pedig mutasson egy olyan területet Magyarországon, ahol a szántóterület hektárja 33, 3 millió forintba kerül, mert pont ennyi lenne egy hektár ára Balogh úr, meg az általa bizonyítékként előkapott ingatlanforgalmazó hírdetése szerint.
Nem szeretem ha hülyének néznek, de azt is utálom, ha ennyire hülyén néznek rám és ránk.....
S mióta nagy leamortizáló munkával sikeresen rá tudták sütniaz MSZP-re a hazugság bélyegét, az ellenfelei gátlástalanul tényleg hazudoznak.
(Földárakhoz a forrás Agroland http://www.agroland.hu/?hir=2356)

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

folyt: Az mszp választási ígéreteiből ,azért ki lehet hámozni, a négy évvel ezelőtti igéreteket, ujabbakat nem igen kreál, de azt hangsulyozza, hogy folytatni kívánja eddigi politikáját. Hát kell a kutyának, na meg az mszp szavazó táborának. Kedves egészségükre. Jajgatni meg kritizálni , akkor meg nemkellene sem most , sem később.

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Egyszerü és sommás válasz SEMMIT !!! Abból,hogy arra hivatkozik,hogy az eddig megépített,megteremtett dolgokra hivatkozva ,folytatni kivánja eddigi politikáját, és az ígéretek áradata, annak ellenére, hogy áll az ország lakosságának életszinvonala, számomra jelzi, hogy maradna a bús magyar élet, a búsabba haladva. Még csak reményt sem hagyva. A kampányolásának módszerei ? Mocskossak és aljassak, Még alapból sem találhatók meg benne a korrektség nyomai. Arra alapozva merem ezt leírni, hogy azért álljon meg a nászmenet, de politikusok magán életének, szokásai,eseményei és ágyjelenetei, mióta tartoznak,egy kampány hadjárat részéhez? Mi a köze, a közvagyon kezelésének a disznóságaihoz? Igaz lehet egy politikus magán életében is, ágyjeleneteiben is disznóság (pornográfia) de ennek mi köze az elsríbolt országhoz?Esetleg arra jó, hogy bárkit aki ellenfélként részt vesz a választásokban, beszarozni lejáratni és ha másképp nem megy (ez már biztos,hogy nem ) a magánéletén keresztül. Na de mi a köze bármelyik politikus magán életének,a hatalomhoz ,amig nem a közösség vagyonát , lopja el? Ezért ezt a kampányolási módszert, mely csak a magán élet besározásán alapul, egy etikátlan,pofátlan, és inkorrektnek tartom.Sem a fidesz, sem a jobbik oldalán, én nem olvastam olyant, hogy bárkinek a magán életével foglalkoztak volna, főleg kampány ürügyén. Na ,, hát enyivel korrektebb lenne az ellenfél?

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Kicsi idom van irni,de annyira elkeserit a sotet fanatizmusotok!Klari egy olyan muvelt ember,aki javitni akarja a part jovojet.Olyan otleteket hoz,melyek megvalositasaval van remeny egy nagymultu part megujjulasara,s uj remenyt adhat azoknak az embereknek,akik meg akarnak igazi szocialista eszmekkel biro MSZP-t.Javitoszandeku kerdesei,es gondolatai kovetkezmenyekent rendorbakkancs ertelmu trottyosok a part ellensegenek belyegzik.Eszmeletlenul elkeserito!Nem lehettek ennyire sotetek!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Tévedsz!

Nézz szét,- és FOGSZ TALÁLNI olyan írásokat is,- amiben a KLÁRIT IS kiosztom azért,- mert úgy "viselkedik" legtöbbször,- mint TI!

Belülről fúrja a Pártot.

Válasz

Török Gábor üzente 14 éve

A sok ellentmondó nyilatkozatok után a Fidesz adócsökkentési terveire lennék kíváncsit!? Az MSZP-től egy tisztes helytállás várható. Valószínűsíthető nyerő a Fidesz lesz, és nincs eldöntött programja, és minden vezetője mást és mást mond.

Szerintem az országra nézve ez jelenti a legnagyobb veszélyt. Mert nincs programja a Fidesznek. Van egy program kampányfüzete, és minden kiszivárogtatás azt mutatja, hogy abból semmi sem fog a közejtővőben megvalósulni. Az szavazzon a Fideszre, és a Jobbikra, aki hisz a valótlan és a megvalósíthatatlan mesékben! Mert a meséknek van igazságtartalma, de a Jobbik és a Fidesz mesék nélkülözik a realitásokat.

Azt kéne látni, hogy ezen lózugokkal amivel a Jobbik és a Fidesz él vagy élt, mennyit ártottak az országnak tisztánlátásra tekintettel? Mennyire hátráltatták az MSZP általi országérdekében végrehajtott, vagy tervezett intézkedéseket a Fidesz és a Jobbik gáncsoskodása?
Mennyire megvalósíthatóak a Jobbik, és a Fidesz által sulykolt hazugságok, populista ígéretek? Mit történne az országgal, ha az "átkozott" multik és bankok kivonulnának?

Arról is lehetne írni, hogy a Jobbikban, és a Fideszben a lehetőségeikhez képest arányosan, vajon mekkora a korrupció??????

Vajon ezen pártok demokrácia deficitje, hogy-aránylik az MSZP demokrácia elkötelezettségéhez?

Vajon Európához és az Európai értékekhez való elkötelezettségekben melyik párt jár élen?

Vajon más pártok 1990-től jobban tették-e a dolgukat mint az MSZP?

Vajon azon megmaradt pártok közül, vagy a jelenpártok közül, melyik pártnak van értelmes gazdasági-helyzet lehetőségeit felmérő értékelése?

Vajon melyik pártnak van reális gazdasági felmérésből kiinduló hiteles, hihető programja?

Válasz

B Klári üzente 14 éve

Apróságokon rágódtok, a nagy problémákat meg nem beszélitek át.
A külföldiek ingatlan és földvásárlásának szabályozása, külföldi cégek adókedvezménye, adóvisszatérítése, egyéb pozitív diszkriminálása a hazai gazdák, befektetők, tulajdonosok és mindannyiunk kárára.

Mit tesz a pártunk ez ellen a külföldiek preferálása, pozitív megkülönböztetése ellen?
Mennyire követi a szociálliberális politikát a bankokkal, multikkal szemben?
Mit változtat a pártunk a munkahelyteremtés, adócsökkentés stb. érdekében?

Válasz

oncs györgy üzente 14 éve

Budai úr egyuttal azt is vizsgáltassa ki, hogy a közelben levő Alcsút-Felcsút környéki földek hogy és milyen áron kerültek Fidesz képviselő tulajdonába! De esetleg kabinetfönöki földek eredetét is kellene vizsgálni, és azt is, hogy a több tizezer n.méteres területek vételárai milyen pénzből származnak!

Válasz

Horváth Tamásné Gabi üzente 14 éve

Kiknek? talán azoknak a gazd uraméknak akik sok milliós traktorral járnak tüntetni és felveszik időről időre a vastag állami támogatást is! Ha lesz időm majd sídogálok . Nem kellett volna a mezőgazdaságot az Orbán kormány alatt Torgyánra bízni és most kevesebb lenne a probléma.

Válasz

Papp Tibor üzente 14 éve

Jánoskám!
Önellátó fegyházakba, dolgozzanak ha enni akarnak a nyomorultak, utat építeni, nulla toleráns fegyveres őrökkel. Teljes vagyonelkobzás mellett.

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Vigyázz,mert ugy jársz mint a drbubó, jönni fog a következő? És hova tesszük őket?

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Kedves Klári!!! Neked még nem tünt fel ,az, hogy elég ütös vádakat, tényeket teszel fel ide,és még soha nem olvastam azt, hogy Török, vagy Várszegi lenácizott volna , még egy homályos jelzővel is.Holott a többi aki hozzászólt, kapásból megkapta e kitüntető jelzőket .

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Tudjátok az a legnagyobb pofátlanság,hogy a szemét üzleteik mögé, még jog szabályokat is kreállnak, hogy a szemétségük ,jogszerűnek tünjön. Mi ez ha nem előre megfontolt , szándékossan, és csoportosan elkövetett bün cselekmény, amire a törvény a leg szigorubb büntetést rendeli. És kérdéses, hogy a törvény alkalmazók ezt, hogy értelmezik?

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Ismet egy hatalmas osszeg,mellyel valamilyen modon megfosztottak a nemzetet.A te nyugdijad,gyogyszereid ara,a gaz ara,es kitudja mi minden az ilyen szemermetlen korrupt tisztsegviselok vadorzasainak kovetkezmenyei.Ezekre akarsz szavazni???

Válasz

Papp Tibor üzente 14 éve

zuchslag példás büntetése után jöhet a többi bűnöző. Kérem a következőt !

Válasz