Palotai János üzente 14 éve

Nem tévesztetted el? Tényleg Erdélyi lajos vagy? Nem Setét Lajos?

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Csodákba nem hiszem,hogy a jó nép hinne egy ideje, A spejz meg vagy nem üres, egészen. Vagy már a falak és a tető következi9k. Ami a csontvátakat illeti,majd jók lesznek bio robot váznak..Hogy ki áll a bolt ajtóban majd magyarok eldöntik.

Válasz

korcsog andrásné üzente 14 éve

csodát ne várjon senki.....üres a spejz.....most jönnek a nagy csontvázak......

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Válasz a kérdésére, azt nem tudjuk meg pontosan ,soha. De anyit azért,lehet sejteni,hogy azért ez a remek üzlet díjazva lehet pár milliócskával, csak éppen a közvetítő zsebébe.Jó ateistához híven" Krisztus koporsóját sem ,őrizték ingyen". Az azért elég ciki,és gyalázat,hogy már ezekre a feltételezésekre jár az agyunk. NEM?

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Ki az a Kaja Ibrahim Lóbetegség?

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Föl,föl ti rabjai a földnek. Föl,föl te éhes proletár. Ha tudod mi ez akkor folytasd. És csak mszp pártnak tagja sem vagyok. Most mi van ? kiugrasz a gatyádból?

Válasz

Papp Tibor üzente 14 éve

Az mszp pártnak a tagjainak elszámoltatás után a börtön legsötétebb zugában kellene szégyenébe elbújni. Erdélyi Lajos ne fröcsögj, inkább helyesen tanultál volna meg írni, mert írásod olyan mint egy fél analfabétáé.
Lehet szavazni elvtársak, és énekelni az internacionálét !

Válasz

erdélyí lajos üzente 14 éve

a bukáló orbám gyere elő ne csak a papagájokkkal kapard ki a gesztenyédet a udv. kaja ibrahim

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Ezzel igazan egyetertek,s a megoldast csupan abban latom,hogy egy olyan nagyszaju tarsasag,mint a Jobbik,kapjon legalabb 30%-ot a valasztasokon,hogy a FIDESZNEK ne legyen egy pillanat nyugta sem,a mogottuk csaholo ehesektol,es termeszetesen a kozigazgatas minden szintjere beepult vesztes MSZP,SZDSZ szakemberek besugasaitol.

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Szerintem, ez a bucsu hab a tortán. Én úgy sejtem,hogy már tisztában vannak az esélyekkel, és biztos ami biztos még spejzolnak egy kicsit.Azért nagyon kiváncsi leszek a nagy ígéretekre,hogy ha netán tán Orbán király kerül a trónra,betartjae a saját pártcimborái elszámoltatását is ? Vagy csak rizsa az egész úgy ahogy van?Szerintem már a régi technológia nem működik, mert már egyrészt elfogytak a működő gyárak, Más modszert meg nem működne enyire jól ,kiszivattyúzni a gazdaság maradék pénzét.Ez az idióta RTL club is etet a hülyeségekkel meg piti egetvető milliós büncselekményekkel. Hát azért ehhez képest valóban a milliárdok sehol nincsenek.Még ha ugy közzé tennék,hogy szegény ,trabantal járó,zsiros kenyeret evő és alig éldegélő képviselő urak vagyonáról(na persze nem a bevalott )majd ugyancsak csodálkoznánk azon,hogy hány hektár szántó és erdő van a tulajdonukban, ami a föld moratórium felszabadítására vár,hogy külföldi kézbe kerülhessen. Na akkor elkezdhetünk sirdogálni ha ez meg valósul. Még amin a házunk van az sem biztos,hogy a miénk marad.

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Lasabban a kijelentésekkel,mert azért Trotyán Józsika is elgaloppozott Braziliáig az almáért. It ugyan nem tudjuk vágnak e ki magyar gyógyszer gyárat ,de a szabolcsi almát azt kivágták.Nem kell itt a fideszt sem nyalogatni,azért pártjának tagjai is mregcsinálták a maguk biznicét. Ha netán a ciprusi cégek listályán szétnéznénk nem ,biztos ,hogy nem fakadnánk sírva. Na ezzel nem a kompániát védem csak próbálok a realitás talaján maradni.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Ha ezeket az aljassaggal elrabolt milliardokat osszeszedhetne a kovetkezo akarmilyen szinu part,talpraallithatna az orszagot.Az az erzesem,hogy ilyen csak egy partnak fordult meg a fejeben.

Válasz

Mercury Larissa üzente 14 éve

Hú, nem állítanám, hogy sok szavazót nyer ezzel az üggyel a párt.
Ha jól értem, egy olyan úthoz fizette az MSZP a repülőjegyet, ahol az MSZP által delegált államtitkár aláírja és kötelezi magát, hogy a magyar államkasszából 5 milliárd forintot kihúzva feltőkésít egy mongol céget amerikai befektetőknek való eladásra?

Ugyanezt a receptet alkalmazták már rég hazai cégekkel csak fordítva. Kiszívták az állami vállalatokból a tőkét, ingatlant és részekre bontva eladták igen nyomott áron, hogy kevés follyon vissza a költségvetésbe.

Na de itt? A messzi Mongóliába fektetünk be magyar pénzt? Mondjuk ha arról is megállapodnak Sorossal, hogy mondjuk az amerikai befektetők által kifizetett vételárból 10 milliárd forint visszajön a magyar államkasszába, akkor még meg is veregethetjük Veres János vállát, mint jó üzletemberét. De így van-e?

Válasz