Palotai János üzente 14 éve

A fidesz -t meg a jobbik, az mszp segítségével. És akkor az lessz ,hogy paffff. És csúszunk még lejjjebbbb.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Azert meg almodozhatok talan!

Válasz

Papp Tibor üzente 14 éve

Az MSZP verhetetlen listáját a főügyészség állítja össze.
Hajrá szocik ! Csak így tovább !

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Na kérem még annyit a klub témához,hogy ebben a klubban én már gyerek korom óta a szüleim révén bent voltam. Tettem is érte, meg a mai napig is önként vállalt feladatokat végzek, ellenszolgáltatás nélkül. Ezért az a része dolognak ami a lehuzást illeti nem áll. Ami meg a felháborodást és a reá való hajlandóságot illeti,igazából az itt leírt vélemények és érvek alapján döntöttem,ugy, hogy inkább haspártnál maradok. De ha kiváncs i a többire szivesen leírom. Ha nem az sem baj. Tudja mit ? Maga az első ember aki ezt megkérdezte tőlem. Legalább tudom,hogy van olyan aki figyeli is,hogy mit olvas üdv.

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Azt azért nem mondanám,hogy semmihez nem tartozom. Ahhoz a sok bizonytalan ember táborához tartozom aki itt éldegél, hallgatja a sok ígérgetést,a sok mocskolódást, és nehezen hiszi,hogy országa ide jutott. Dönteni meg nincs mi alapján, Mert azért ami kilátásba van helyezve,vagy igaz lessz,vagy nem. A csiki csuki játékot meg már nem szeretem. Öreg vagyok hülyének az az igazság ( kérem,hogy ne haragudjon , nem sértésnek szántam)

Válasz

oláh tamás üzente 14 éve

ha végül is maga semmihez nem tartozik.akkor miért van itt?mondjuk én nem mennék be olyan kluba amit nem szerettek.azért nem megyek be a fidesz kluba hogy lehúzzam őket.mert nem megyek be.bár az emberek hajlamosak olyat hallgatni vagy nézni ami felháborítja őket.na mind1 maga tudja.ennyi.

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Kedves Tamás ! Az igazság még nem döntöttem el,mert ez nem olyan egyszerü ,mint feltenni a kérdést. De elő fordulhat mérlegelni fogom, hogy melyik gané ,melyik a ganébb, Melyikről derül ki kevesebb szemétség. De az is lehet,hogy élek állampolgári engedetlenség jogával, és csak néző maradok a cirkuszban. De azis lehet mind 3-ra hadd veszekedjenek az X-en. Számomra az a nagy baj még nem jelentkezett olyan aki egyeltalán hiteles. Mert azért valjuk meg az sem,hiányzik igazán,hogy a nagy magyarország duma mentén a gyerekeim ,ott vérezenek őseik földjén . Jobb szeretem őket élve. Nos a fentiek alapján melyik hiteles?.

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Szerintem az eddig kiosztott diplomákat is felül kellene vizsgálni,mielőtt még észbe kap a világ,hogy a magyar elismert tudosok utódai(már mint diploma szempontjából) lehet,hogy elég nagy része,még az érettségi tételeken is elvérezne. El viszik a képzés árát szakmunkás képzéstől,mert hát a szalag rendeszerbe elég a bio robot ,nem baj legfeljebb diplomával. Hajrá diplomások.

Válasz

oláh tamás üzente 14 éve

szeretném magától megkérdezni hogy maga milyen oldalon áll ha mindenkit szid?bal vagy jobb?

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Zolikám ! te mire gondolsz ki hozná meg ezt a törvényt? Tudsz e ebben az országban olyan hiteles fórumot,mely oblikon felül áll, és semmi köze tagjainak a politikusokhoz ? Ez egy nehéz lecke lenne magyar honban.Nagyon megvehetetlen és kemény gerincü embereknek kellene lenniük,akiket a pénz és hatalom szaga nem szédit.

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Mindent összevetve. Az Osztya Pista az már tutira nem fog lépést váltani A fidesz legalább annyi baromságot ígér össze,csak ,hogy hatalomra kerüljön,mint amalyen nagy íveben tesz a szakmunkás képzésre. De miért is törödjön ,vele ha egyszer nem is tervezi gyárak ,üzemek,beindilását. Az csak üres duma. Mert ha tervezné nagyon jól tudná,hogy ahhoz szak ember képzés is szükséges méghozzá magas szinten. A fidesz csak az értelmiség,és ennek kapcsán csak a föiskola,egyetem mentén tud gondolkodni. Elvégre onnan jöttek. Honnan is ismernék a szakmunka fogalmát?Ugyanugy megvannak a maga zsiványai ,mint az mszp-nek, vagy majd a jobbiknak lesznek netán.Az mszp-egy szaros tetű. Mert. Eladta az országot,és lelépése előtt még a megmaradt lehetőségeket is kijátsza az országának kárára. Másrészt meg a hülye idióta politikájával, oda vezette az országot,hogy legyen létjogosultsága a drasztikus ellenzéknek is. Jobbik. A fidesz meg a jobbik gyanus hiteltelen szintén idióta csapat, aki nyakig benne van az mszp-ellen felhozott vádakban. Ne mondja senki,hogy ellenzékként ne tudott volna ellene (már mint az mszp,törvénytelen törvényei,ellen fellépni )tenni. Az már az ő baja,hogy azért ült ott,hogy neki is mi eshet le. EGYFORMA GANÉ MIND KETTŐ.Ráadásul, ha az én bugyim sz@ros lenne, akkor csendben maradnék és valami más módszert találnék ki, a bili borogatás helyett.Lehet szavazni,hogy a sz@r vagy a még szarosabb kell? Hányinger mindkettő.A harmadik feljövőröl meg majd megtudjuk,hogy besorolható e valahova.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Elnezest kerek az ismetelgetesert!(a valasztasok elotti igereteivel)

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Jo lenne torvenybe foglalni,hogy egy kormanyzopartot a valasztasok elotti igereteivel kotelezo legyen szembesiteni a valasztesok elotti igereteivel,es az igereteihez hutlen partokat a torveny szigoraval fel kellene oszlatni,es donteshozoit a politizalastol orokre eltiltani.Talan ovatosabban igergetnenek,es a kimondott,leirt szo erteke jelentosen javulna.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Érdekes, hogy eddig nem jöttek rá, ha nincs szakmunkásképzés, nem lesz melós sem. Nem dolgozhat mindenki egy betelepült cég futószalagján. Az a legnagyobb baj, hogy a mai fiatalok egyáltalán nem akarnak dolgozni, mindegyik egyetemre, főiskolára akar menni, ha félhülye akkor is. Legfeljebb nem 4-5 év, hanem 7-8év alatt végzi el, ha ugyan elvégzi. Addig jól elvannak, bukdácsolnak, piálgatnak, kábszereznek, aztán ha kezükben a diploma, lesz belőlük olyan orvos, akivel bizti nem gyógyíttatnám magam, vagy nem tudnak elhelyezkedni, mert az ország már tele van informatikussal, kommunkációt végzett diplomásokkal. Nekik büdös a meló, semmihez nem értenek, igy aztán belépnek a fidelitaszba, és lesz belőlük Szijjártó Péter, stb.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Majd ha az Osztyapenkó szobor lépést vált.

Válasz

Papp Tibor üzente 14 éve

Ezért kell a Jobbikra szavazni!

Válasz

oláh tamás üzente 14 éve

fidesz az mindenkiét felemelné de a szakmunkás ember meg le van tojva.bár a mai világba 1ik párt sem nézi a szakmunkás embert.csak azokat akik bent ülnek az irodában.ha én politikus lenék megforditanám a helyzetet a munkás ember kapjon több mint 100ezer forintot az irodásoknak csökkenteném.mert azok csak papírokat forgatnak.a munkás ember meg dolgozik helyettük.szóval ők csinálnak mindent.a mérnők hiába tervezi meg a házat ha nincs aki megcsinálja akkor elbújhat a béka feneke alá.na szóval 1ik párt sem tesz a munkás emberekért.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Az a szomorú, hogy az emberek sokat felejtenek. Nem csak azzal csökkent a munkanélküliség, ami fent le van írva, hanem azzal is -szerintem, - hogy nagyon sok fiatal felvettek az egyetemekre, főiskolákra. Tudom, hogy kell az értelmiségi, de most, mikor kikerültek az egyetemekről, nem találtak munkát maguknak, lett egy csomó munkanélküli diplomás.
A 300 Ft, senkit nem vágott volna a földhöz. Megint az én véleményem. Amerikában hiába van valakinek egészségbiztosítása, addig nem állnak szóba vele az orvosnál, amíg ki nem fizeti a 20 dollárt.
Hogy lehet e hinni a Fidesznek? Azt mondta, hogy más a kampány, más kormányzás.

Válasz