Batori Zoli üzente 14 éve

Nyilvan mindazokra ertettem,akik becstelenul szerzett vagyonukat kulfoldre menekitettek,vagy rabszolgasorban tartjak vallalataiknal dolgozoikat abbol, partallastol fuggetlenul.Az otthoni hazugsagoktol buzlo keseru aporodott levegonel ketsegkivul jobb a kaliforniait szivni.Feludulest jelent az otthoni utan.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Zoli, mindegyiknek, vagy csak az MSZP-seknek??? Netán úgy gondolja, hogy a fideszes "honatyák", akiknek java MSZMP , vagy netán KISZ tag volt, azok kenyéren és vizen élnek? Netán a kis eltitkolt vagyonkájuk a két kezük kemény munkájából származik? Ja, vagy az nem számít? Örülök, hogy Kaliforniában él, jó helyen van ott, elférne még néhány "testvére" is ott. Fene tudja, miért rontják itt a levegőt.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Latom,hogy nagy arcodnal csak naivitasod nagyobb.Kar egy gyermeki lelekkel komoly dolgokrol vitazni!

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Fel mernem tenni a hazamat egy fogadasban,hogy a FIDESZ ha nincs meg az 50%-ja,kesz koaliciora lepni az MSZP-vel.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Ha valakinek nincsennek ervei,ugy tesz,mint Torok.Erre futja az esze.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Kaliforniaban elek,de jol elvagyok itt.Azert a napi torteneseket 2-3 mediabol figyelemmel kiserem,mert fontos,hisz csaladom nagyobb resze otthon el.Szives engedelmevel hazamnak tartom azt az orszagot,es amit azzal muvelnek az faj.Ugyhiszem,hogyha hazam vezetoi csupan annyira kotodnenek Magyarorszaghoz,akkor onok sokkal jobban elhetnenek,es lenne bizalmuk a jovoben,de tapasztalatok szerint ok a "partvonalon" kivulrol politizalnak,hisz becstelenseggel szerzett vagyonuk Cipruson,Svajcban,es kitudja hol a feneben van.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Zoli, azért elég jól elvan ott Floridában, igaz? Könnyű a partvonalon kívülről bekiabálni.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves János, remélem, hogy az a bunkó, amit nagyon elő akar szedegetni, Önt és a kedves családjából bárkit - előbb-utóbb eltalál. Nem vagyok elájulva sem az MSZP-től, sem a fidesztől, de nincs olyan párt a jelenleg egymást leordibálni akarók között, akire nyugodt szívvel szavaznék. És mégis, valami ELLEN fogok most szavazni, a szélsőjobb ellen, akiknek Ön valószinüleg lelkes híve. Tehát az x megint csak az MSZP mellé megy. Sokunknál, és nem fogjuk hagyni, hogy az országon megint fasiszták masirozzanak, és uralkodjanak. Visszanézve egy-két hozzászólását, én azért megnézném némely bankár származását, leginkább Csányi és Széles úrét, akiknek ugyan közük nincs a zsidókhoz, viszont annál nagyobb van az ország háttérből való irányításához. A külföldi bankokról nem is beszélve. Nem fogok vitába szállni semmiféle származást illető dolgokban. Már ki lett itt tárgyalva alaposan, aki azt nem értette meg, arra nem érdemes szót vesztegetni.

Válasz

Török Gábor üzente 14 éve

Látom a diliházból kiszabadultál sikeresen! Ez van. Aki a nyugati tőke és a befektetők ellenére akar országot építeni, az hazudik választási érdekből,hogy a szellemileg beteg vagy megtéved embereket megtévessze. Ezt csinálta Orbán is. Ha emlékeznél Orbán és Horn vitára tudhatnád,hogy hasonló multiellenes dumát nyomot le. A magyar emberekért vagyok mint a Jobbik és hatalomra kerülnének kinyalnák a multik valagát mint Viktor. Ez nem baj. Baj az, hogy hozzád hasonló csecsemőagyúak beveszik. Mintha nem is ebben a világban élnétek. Tavaly a befektetők eladtak, vagy visszavásároltattak egy csomó magyar államkötvényt a Nemzeti Bankkal, mert spekuláltak a forint árfolyamára. Ez vitte majdnem a csőd szélére az országot. A visszavásárolt államkötvények miatt az ország devizakészlete, Nemzeti Bank devizakészlete elapadt, elfogyott. Érted idáig?

Ez fizetés képtelenséghez vezetett volna,ha Gyurcsány nem veszi fel az IMF kölcsönt.

Ha Orbán vagy a Jobbik Magyarországi külföldi befektetők ellen fordulna, mi történne az országgal? Az MSZP-t nem vádolhatod külföldi tőke ellenességgel. Igaz? Felfogtad?

Mégis a külföldi spekulatív tőke kihasználta a válságot és azt, hogy az MNB nem megfelelő mennyiségű devizát tárolt, és haszonszerző céllal megingatta a forintárfolyamát úgy,hogy fizetésképtelen helyzetet szeretet volna teremteni.
Az IMF hitel térítette őket észre, és megnyugtatta a forint árfolyamát is..Szerintem nem érted.
Nem baj folytatom. Abban az esetben, ha Jobbik kért volna kölcsön az IMF-től, azt elküldték volna a francba. De a Jobbik nemcsak spekulatív tőke ellenes, hanem IMF és Európa ellenes is.
Minden csapot elzárnának.
Ha csődközeli helyzetbe került az ország ,a spekulatív tőke hatására, támadásra egy nyugatbarát kormány idején. Akkor milyen helyzetbe kerülne az ország egy teljesen UNIÓ és Amerika ellenes párt vezetése alatt?
Érzékeled a különbséget? Fogadni mernék,hogy ezt pszichiátrián nem tanították.

Ennél kevesebbel is tönkre lehet tenni az országot. Elég annyi,hogy Orbán megmutatja, hogy képes 7-8% hiányt összehozni további reformok nélkül. Akkor jövőre újabb megszorítás jön, és mellé még a reform is. Persze ezzel nem azt mondom,hogy biztos így cselekszik.Ma ezt sugallja még.

Maradjunk a Jobbiknál. A Jobbik nemcsak a mobiltőke ellensége, hanem a külföldi gyárak és érdekeltségek elvakult ellensége is.

Ennek a kormánynak és ezen gyáraknak és üzemeknek, bevásárló központoknak köszönhető, hogy Magyarországon 10,5% munkanélküliség. Ami így is fájdalmas. Ellentétben Szlovákiával 14,5% . Ez az igazi veszély a Jobbik politikájának köszönhetően, 30-50%-os munkanélküliség köszönne be. Mert ezek a multik bezárnának és itt hagynának bennünket. Mivel nem érted ennek a multi ellenes politikának a következményét, ezért vagy, vagy vagytok gyogyósok és a 7-8 éves gyermek szintjén.

Magyarországon alig van olyan üzem, vagy gyár, amelyiknek ne lenne külföldi érdekeltsége keleten jóval kevesebb,mint nyugaton. Az agyon utált Tesco hazánk második legnagyobb adóbefizetője a Mol után. Hogy a többiről ne is beszéljek. Ne is beszéljek ezen üzemek magyar beszállítóiról sem. Sok százezer emberről, akiket ezen cégek alkalmaznak..
Ezen cégek keleti és nyugati kapcsolataikról, akik miatt kelet sem fog szoba állni a Jobbikkal, pedig azok nem kényes orrúak. De a pénzpiac annyira össze van fonódva, hogy egyik kutya és a másik eb. Tehát a Jobbik politikának a következménye lenne,a mai foglakoztatott létszám 2/3-nak az elbocsájtása..De ahogy Orbán 1998-ban a Tőzsde és a forint árfolyamának csökkenésére gyorsan kijelentette, hogy szeretünk multik benneteket és támogatunk,úgy Vona sem tehetne mást. Tudom, hogy szellemileg nehéz fejlődni, de talán egy kis fényt sikerült gyújtanom az agyadba,már megérte. De nem reménykedem.

Azért megkérdezlek: A Jobbik havi költségvetése 80 ezer forint körül van a Számvevőszék fele leadott jelentésben? Miből költekezik a Jobbik? Ki hazudik és kiakar átvágni kit?
Vajon mit tett az a Jobbikos, aki közel került Keszthelyen a tűzhöz?

Azt is csiripelik a verebek, hogy az Oroszok és a Kínai maffia pénzeli a Jobbikot. Azért az egybevág,hogy Vona a keleti piacok elsőbbségét emlegeti újabban. Persze most ellene is vétség ügyben nyomoznak, vagy eljárás indult. Tehát folyik a hülyítés és egymást fejbe vágjuk, miközben egyre szarabb, és nagyobbat hazudó és elégedetlenséget ,és etnikai feszültségeket kihasználó pártok kopognak, és hitegetnek abnormális, vagy politikailag éretlen embereket. Szeretettel: Gábor

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Aztán ha már elfogyott a személyi vagyon majd jön a bankok követelése,hogy az állam fizesse ki a feléjük fennálló tartozásokat ,melyeket az állam szavatolt az állampolgár felé. És akkor majd a magyar családok beállnak betonkeverő helyett és megeszik a jól kiépített sztrádákat, a megmaradt autókat,melyek ott tornyosulnak az autó telepeken,mert már a ban k elkobozta,eladta másnak,de még az eredeti tulajtól követeli az eredeti megemelt kamatú vétel árat. Nem rossz üzlet ez egy árút eladni kétszer és mindkettővel csengettetni a lóvét. Brávó bankár zsidókáim csak igytovább. Van elég hülye ebben az országban aki a pártotokon áll.Nem tudom baba agyaddal felfogtad e amit írtam? De a saját lelki ismeretem megnyugtatására tettem,hogy anno nyugodtan a csába elküldhesselek. Kösz választ nem kérek. Öreg koromra való tekintettel meg a gőgicsélésre nem vagyok kiváncsi. Brávó magyar multik,vagyis haza áruló tetük akik az általuk ellopott lovét szintén kiviszik az országból és külföldi államok gazdaságát erődítik vele.Felmerül a kérdés ,három is. A politkai elit enyire hülye ,akkor mit keres ott?Ennyire tróger és harács ? akkor megint mit keres ott? Ennyire mind kettő? akkor miért nem fúj a szél a talpuk alatt. Minden becsületes nemzet a haza árulókat ezzel díjazza.

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Jött szegény állampolgár másik hülyítése.Igen a munkahely teremtés,vagy egyeltalán megléte,vagy megmaradása.Elhitte szegény állampolgár,hogy majd az állam munkahelyet teremt vagy tart meg. Minek is tartaná meg ,vagy teremtene? Ez nem érdeke a külföldi pénzen (euron) épített,vagy betelepített üzemek tulajdonosainak.Az alap elv ezen a téren,hogy az öt év lejártával (az adó kedvezmény megszüntével) kitakarodik kis országunkból,de ami másik két bajt csinál? kiviszi az országból a fejhlesztésre ,tartalékra ,vissza forgatkható tőkét és ezzel meg is lopott minket. Nem fizetett adót,ezzel is meg kárositotta országunkat.Ezzel egyben megszünnek a munka helyek is. és aki eddig tudta fizetni a tartozását a bank irányában az földön futó lett. Ugyanis a bank törvények és egyéb módositott törvények a bankoknak teljes végre hajtási jogot adtak, attól függetlenül,hogy a bankok bár milyen kötelezettséget vállalnának. Nem tudom te tudsz e arról,hogy a gazdasági válság ön magában nem indokolja azt a nagy mérvű kamat emelést, ami nálunk történik.Na jön az,hogy a bank persze törvényesen, jön és a jó emberek alól mindent ki takarít és az utcára hajítja szerencsétleneket családostól gyerekestől,nagy mamástól.Hu de jó áldott jó törvények.Hát aki ki taláta,é bevezette , kapásból öt év-vagy kötél.Nem beszélve a magyar nagyvállalkozókról,akik azt agyakorlatot követik,hogy a szerződéseket ,mivel tőke erősek el happolják,és az építést,kivitelezést ,kiadják kisebb,vagy közepes vállalkozóknak. Azok tovább adják kis vállalkozóknak. Akik végül is elvégzik a munkát és a fizetést meg jenben kapják. Ugyanis a közepes vállalkozótól lefelé mindenki ingyen dolgozott. Mert a nagy vállalakozó lelép a szerződéskor kapott pénzel,soha többet senki nem találja.Aranyóra nem tud úgy eltünni,mint ezek a trógerok.Akiket tegyük hozzá a törvényben meghagyott kiskapuk védenek. Na kik ismerik a meghagyott kis kapukat ? Hát akik gyakorolják a törvényességet (ügyvédek,jogászok,nem véletlenül,anyi van belőlül mint puszta körül a nyulsz@r,olyanok is.) és akiknek ezek megengedik.Nagy trógernak kell ahhoz lenni valakinek,hogy a lehetőségek közelébe juthasson.

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Amint az alábbi írásodból kiderül Te egy csoda gyerek vagy. Már három éves korodban annyi eszed volt mint most.Jössz ezzel az utépítési mániáddal meg,hogy a sok autótól nem férsz el az utcán. Meg jössz ezekkel a hülye gyerekeknek készült adatokkal.Na kezdjük a bankokkal. Először is vagy nincs csekked,vagy is kölcsönöd amit fizetni kellene. Vagy olyan környezetben élsz,hogy mindent kaptál. Mert aki a munka béréből kellett,hogy talpra álljon,azt a munka bére nem fedezte. Na nem kell bedőlni a kormány által prezentált adatoknak ,amik átlag józsi életszinvonalát tükrözik.Tehát a becsületesen dolgozó magyar állampolgárok a fizetésük mellé,hogy az életszinvonalukat és igényeiket tartani tudják bele mentek banki hitelekbe,. Árúvásárlás,autó vásárlás ház vásárlás.Ugyanis szerencsétlenek nem gondoltak két dologra az eggyik,hogy az az üzlet amit a bankal meg kötöttek az nem az mint amit a bank vissza követel. Például egy oldalu banki kamat emelések. A kamatok kifizetése előbb,aztán a tőke tartozás fizetése majd,mielőtt lejárna a kölcsön ,megint kamat emelés.Nem hiába került terítékre a bank kódex téma.

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Kedves Erzsébet!
Még egy pillanatra vissza térnék erre a bunkózásra,mert engem nagyon zavar,hogy egy olyan szinpatizáns emlegeti,aki nincs tisztában azzal,hogy a bunkók, akik annak idején(1905-ben) megteremtették az ön megélhetéséhez szükséges feltételeket, és a bunkók,akik a Kádár rezsim alatt az ön és más nem bunkók nyugodt és létbiztos jövőjét biztosították.Ön szerint bunkó nélkül ment volna előre a világ szekere és az ön élete? Lett volna önből valaki ,vagy valami ,taknyos cseléden kívül, ha az akkori bunkok nem használják a bunkót?Elég szomorú dolog ez,hogy , igenis elő kell venni a bunkót,ha a regnáló politikai elit nem akarja megérteni a többek szavát,és nem orientálódik a többek érdekeihez. Az az úri világ már elmult,hogy hülyére vesszük a jó népet..Be kellene már látni,hogy itt ebben az esetben ,nálunk,magyarországon, már régen nem az elvek igazságáról,vagy hazugságáról szól a történet. Nehogy ön is bedőljön annak a mesének,hogy bársonyos forradalom,mert olyant még nem látott a történelem,hogy a hatalmon lévő pártok majd önként dalolva a husos fazék mellől elmasíroznak.Én sajnálom nagyon a szép és idillikus lelki világát,meg a mosolygos politikusokba vetett hitét. De most nem ez a tét.

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Oszt jó napot! Én annyira imádom szeretett fideszt mint te a jobbikot. Én ugy értelmezem az írásod alapján,mintha a jobbik a fidesz egyik szárnya lenne. Hát azért ez nem így van. A fidesz legalább ugy fosik a jobbik hatalomra kerülésétől min az mszp. Az mszp az öreg szocialisták nyakunkon maradt kreálmánya. A fidesz meg a valamikori kiszesek ,pofagép maradványa. Vagyis mindkettőt egy régióbol, egy tanmese menntén nevelték Csak más a megközelítésük a politikához, de nehogy bevedd,hogy a a céljuk is más. A cél az közös ,és ha nagyon-nagyon muszáj lessz, akkor az mszp a fidesszel vagy az ördöggel is szerződést köt. Ugyanis egyedül az ördögnek nincs félni valója a történetben. Ezt meg én postázom neked. Nem gond ellenőrzésre lessz lehetőségünk ,mert majd vissza tudjuk olvasni ezeket a sorokat.

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Kedves Zoli! Te nagy tévedésben vagy a fidesz kapcsán. Lehet,hogy még most nagy a pofájuk,mert még nem került sor az eddig elkövetett ,sikkasztások vesztegetések bírói ítéletére. Amit csak lehet el is fognak odázni. Arra a fidesz-torgyán józsival jelzett hét próbás csapatra gondolsz,ahol viktor király a családnak megvette a kőbányákat,..? Vagy arra a Torgyán Józsikára aki a mezőgazdasági minisztérium élén beutazta az egész világot és állampénzen ajándékozta meg több millióval a fradit ,mert kedvenc csapata? Vagy arra,hogy hülyélye brazil almával örvendeztetett meg minket a szabolcsi almafákat meg kivágták? Vagy arra a józsikára aki kacsalábon forgó kastélyt épített magának a szocilista rezsim sztár ügyvéd gázsijából.?Tudod te azt mi lessz itt,ha ezeket ,már mint az mszp prominens személyeit elkezdenék b@statni?Na akkor dobnánk egy hatalmas hátast,mert,hogy a jó magyar szaros tehén politika elvei mentén mi szemétséget megtudnánk?Remélem nem gondolod komolyan .és nem ugy ismersz,hogy én bárki zsiványnak aszisztálok ebben az országban?Ha nincs a jobbik csapata,amely mer vállalni sarkalatos változásokat,mert nála a szaros tehén politika csődöt mondana és ezt tudja magáról ,szavazni sem mennék. Az,hogy kezdik ki kezdeni,hunmi adóhátralék dumával az egy dolog. Ugyanmár, ha a magyar apeh hivatal honlápjára bemész és számolni kezdesz,hogy mennyi milliárdra rúg a vagyonos vállalkozók és politikusok adó hátraléka ,nálatok már mind bilincsbe parádézna. Ez miért nem gyűrűzik be ide? Visszafogjátok a határon?Vagy a nagyvilág szélhámosai ciprus után itt gyülekeznek kibujva hazáik gazdasági törvényei alól?

Válasz

Török Gábor üzente 14 éve

Orvos már látott?
Magyarországon soha nem épült ennyi autópálya, minden utca szinte telítve nyugati autókkal. Nem lehet parkolni tőlük. A privatizáció 3/4 része már lezajlott az MDF kormány idején. Az 1/4 részén osztoznak ezután alakuló kormányok.Az életszínvonal a gazdasági válságidején sem eset vissza az Orbáni időszakra. A munkanélküliség a környező országoknál alacsonyabb hazánkban 10,5%, Szlovákiába, Csehországban 14,5 % a munkanélküliség.. A költségvetés rendbetétele megtörtént. Megszorítás vár szinte minden EU-s országra. Ez nekik vissza van. Persze, ha Orbán elcseszi akkor újabb megszorítás vár hazánkra 1-3 éven belül. A devizahitel miatt az ország lakossága kényes helyzetbe van. A befektetők elriasztása 300 Forint főlé tornázná azonnal az euró árfolyamát. A Jobbik erősödése is gyengíti az ország iránti bizalmat. Így a Forint iránt is. De a Fidesz kiszámíthatatlansága is efelé visz. Tudom, hogy az agysejtednek magas,mert a gyűlölködés fontosabb és értelmet homályosító tényező.. Ezért nem érintenek az érvek. Nem vagyok és nem voltam pártag és kisember vagyok én is. De a kevésbé rosszat választom. Az, hogy az igazságszolgáltatás működik az helyes.A baj, hogy gyanúsan egy irányba és abba már a Jobbik is hála az égnek belekerült.Lásd a Keszthelyi vezetőjének ingatlan ügyei miatti elfogását, Vona elleni büntetőpert, magyargárda jogszerű betiltása stb. Ennyire vakok vagytok. A rendőrség az ügyesség nélkül semmire sem menne. Ez ügyészségi felügyelet mellet zajlik. Nem csodálkozom, hogy értelmi képességed a Jobbik szintjét érik el. Talán 7 évesen voltak hasonlógondolataim. Persze zsidózni nem zsidóztam, mert azt sem tudtam, hogy mi az.
Pedig sváb faluba nevelkedtem fél-svábként. Cigányoztam viszont azon a szinten. Mert keményen politizáltam már akkor is. Persze a 7 évesek szintjén. Mindig kérdezgettem az idősebeket háborúról, oroszokról,németekről, háborús játékokban is politizáltunk már.
Mondhatod,hogy hülyeség. 6-7 évesen megtámadtuk egy ház vörös falát agyagparittyával és teli pötyögtettük. Ez volt a szint. Ezen a szinten vagytok. Ezen a szinten vagytok. Hogy felfogd!
Ma is agyamba vannak a cigányozásom gúnyos ritmusai. Kb. 13 évesen felhagytam vele. Igaz,hogy csak a csorda szellem vitt bele. Persze aki megragadt ezen a szinten? Sajnos ezt adja tovább. Szabad Európa rádión nőttem fel. Ezért maradtak meg bennem a demokratikus elvek és tovább erősödtek.
Még azt sem vennétek észre, ha rendőrség értetek csöngetne be, az elvakultságotokban a kapuig nem láttok!

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Tied a 3 pont!

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Ha a FIDESZ az sikkasztok vagyonokat elkobozna,a korrupt emberek teljes vagyonaval,s a bizonyitottan irrealis osszegen elkotyavetyelt allami vagyont visszavenne,ha az offshore cegek vagyonat hazakenyszeritene,a gazdasag felallhatna....Remelem valoban siralmas jovo erkezik a becstelen kufarokra,s a nemzet ellensegeire!...Mivel nem a FIDESZ vezette az orszagot 8 evig,azt csak gyanusitasokkal tudjuk feltetelezni,hogy mit tettek volna.Az MSZP-SZDSZ kormany bebizonyitotta hazugsagait,es kifosztotta az orszagot.A korrupt tisztsegviseloinek szama pedig sosem latott mertekeket oltott.Ennyi aljassagot keptelen lett volna elkovetni a FIDESZ,az allamigazgatas minden szintjen jelen levo MSZP-SZDSZ tisztsegviseloktol valo kontroll miatt.(Az ok becsuletessegukben sem hiszek inkabb mint amazokeban.)...Kerlek boritekold!A valasztasok elott legkesobb 30 nappal meglesz a gazdasagi programjuk meghirdetese.Most 7 pecsetes titokkent orzik,hogy ne legyen modja az ellensegeiknek darabokra tepni azt.

Válasz

Török Gábor üzente 14 éve

Majd Orbántól megkapjátok a magatokét és oszt jó napot. Nem is kell hazamenetek.
Visszasírjátok az MSZP-t ahol szabadon gyalázkodhattatok! Tudom,hogy nem hiszel nekem,de hamarosan fel kell majd Orbánnak mutatnia valamit és kéznél lesz a Jobbik.
Annál is inkább,mert jobboldalon még senkit nem tűrt meg hatalmi pozícióba. Mindenkivel leszámolt. Ibolya is inog nagyon. Tudom,hogy öt nem sajnálod. De Jobbikra is sort kerít.
Ezt ne feled! Na ezt nem sajnálatból írom. Csak a leszámolás fordítva fog elsülni, mint ahogy azt képzeled. Ráadásul Jogilag és ügyészségileg támogatva. De hát, ez legyen a ti bajotok!

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Nem rossz válasz ez. A jótol meg nagyon messze van. Legalább annyira mint az MSZP a kormányzáshoz.

Válasz

Török Gábor üzente 14 éve

Szerintem a Jobbikosok meg gyogyo és az óvoda köztes állapotában leledzenek.
Te sem hiszed azt sok baromságot amit összeirtok? Nem jó az ami van. De a Jobbik válaszai gyogyóba valók.

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Azt igazán tudnod kellene már,hogy ilyen közel még nem jártál az ígéret földjéhez.Nem elég bajunk van az energia külföldi kézbe kerülése miatt? most még a vizet is privatizálni kell? Na hamar szomjan döglünk. Nekem lenne javaslatom mit kéne a Mesterházi szájába adni csak ilyen nem írok le.Nőjél már fel, hiszel a mesékben? Húsz év nem volt elég a mesékből?

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Úgy van kedves Gábor az mind igaz a fideszre,mintahogy az is agaz,hogy az MSZP meg hülyének tartja a kedves szavazóit.Egyszerű itt a kérdés. Alattvaló vagy hülye leszek e szivesebben? Egyik sem akarok lenni még akkor sem ha ez MSZP-sek szemében bünnek számit.

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Kedves Klári !
Már megint olyan dolgokat feszegetsz,amik inkább vannak dögrováson mint a segítőszándék közelében.Miért nem beszélünk,vagy beszélnek ? Kik? Akiknek kéne ez ügyben tesznek reája. Csak azért mert az ő szemükben enyit ér a család intézménye. Nem érdekesebb ennél a buzik házassága? Nem érdekesebb,hogy örökbe fogadhassanak?Ami meg a vállalkozásokat illeti az meg egyenesen szándékos legyilkolászásuk. A banki kodex anyit ér ,mint az igéretem,hogy holnap feleségül veszlek.A cél nem az építés. Az MSZP-hülye hozzá vagy szemétláda? Nem tudni mert ügyesen titkolja.

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Hát ebben egyet értünk. A bal oldal télleg úri emberek gyülekezete. Mióta is érdekli az elitéltet,hogy a biró mosolyogva vagy gorombán végezteti ki?Igen valóban pofátlanul mosolyogva, bele az őket hatalomra juttató szavazók értetlen képébe. Nagy gesztus mi? Hát ami azt illeti sirni fognak még itt emberek akkor is ha az MSZP valamilyen csoda folytán marad. Miért olyan nagyon nehéz belátni,hogy nem erre gondoltunk mikor rájuk szavaztunk, és nem gondoltuk,hogy pofátlanul becsapottak leszünk?Olyanok tetszenek lenni,mint a hülye közönség a szinházban. Kijön egy szinész mond egy semmit jelentő marhaságot és megtapsoltatja magát. A közönség meg tapsol mert ha nem, akkor kulturálatlannak fogja tartani a másik széken ülő,aki ugyanezt gondolja magában.És mehet a mosolyogva tapsolás. A hülye szinész meg öntelten elvonul.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Sajnos a baloldalnak nagy hibája, hogy nem olyan bunkók, mint a jobbosok. Nyugodtan elmehetsz bármelyik balos gyűlésre, rendezvényre, legalább meglátod, hogy kell viselkedni. Nem nagyon láttunk még olyant, hogy a csőcseléket a baloldali tömeg akadályozta volna meg. Sajnos. Mocskolódni, gyűlölködni mindig a jobboldal szokott, ők fenyegetőznek börtönnel, hazudnak össze-vissza, aztán letagadják.
Kedves Gyuri! Bizony fognak sírni, nemcsak ott, ahol senki sem lát. Ugyanis sz..rból nem lehet várat építeni. Igy aztán a fidesz is csak kénytelen folytatni a megszorításokat, csakhogy azt eleinte dalolva veszik tudomásul a rajongói. Aztán majd, ha megint nem történik csoda, jön a hőbörgés. De akkor már nem lehet ám, mert a törvény nem egyformán lesz betartva. Oszt jónapot.

Válasz

Török Gábor üzente 14 éve

Zoltán! Csak saját nevedben írj, mert senki nem kért meg, hogy más nevében beszélj.
Igaza van Györgynek, hogy siralmas idők jönnek. Olyanok, akik még mindig nincsenek tisztába azzal, hogy rombolják szét Magyarország hitelét. A befektetők várnak, és reménykednek, hogy talán folytatódni fog a megkezdet út. Ha nem folytatodik, fizet az ország és sokkal fájdalmasabb intézkedések jönnek.

1. Amire a Fidesz nem ad választ azaz, hogy kitől akar elvenni, ha átcsoportosít.

2.Az is lehetséges, hogy a költségvetést eladósítja, és tényleg osztogatásban kezd. Akkor befellegzett.

3.Van még egy megoldás, hogy az általa leállított népellenesnek nevezett reformokat, magyarbarátnak nyilvánítják, és további összevonásokat csinálnak a kórházaknál. A gazdaságtalan vasútvonalakat bezárják és elbocsátanak dolgozókat. Önkormányzatokat összevonni és a felszabaduló munkaerőt elbocsátani. Vagy átképezni. Régiókat létrehozni és megyéket megszüntetni. Felesleges munkaerőt átképeztetni és munkához juttatni. BKV rendbetétele. Elbocsájtások és új járművek vásárlása. Ha munkaerő felesleget nemsikerül elhelyezni, milyen támogatási, szociális rendszer fog érvényesülni? stb

4. Ha elszámolják magukat,mi lesz a forint árfolyammal, és mi lesz az devizába eladósodottakkal?
1.Lakossági eladósodással?
2.Vállatok, cégek eladósodásával?
3. Önkormányzatok eladósodásával?
4.Állami eladósodással mi lesz? Ma már az ország adósságának "csak" az 1/4 része az állami eladósodás.

Fidesz már annyit elárult, hogy igényt tart az IMF utolsó részletének a lehívására. Amit Bajnai nem tart szükségszerűnek. Vajon mire használná a Fidesz? Vajon nem volna jó tudni, hogy egy kormányzásra esélyes párt mit is kar csinálni?

Ezért nem vagyok Fideszes, mer csak vak vezet világtalant és csak a hűje vásárol zsákba macskát. Csak az tud vagy képes választani, akinek van választási lehetősége a programok közt. Aki nem kíváncsi a pártja megoldási javaslataira az alattvaló, és hívő.

2006-ban az döntött az MSZP és az SZDSZ mellett, aki a kisebb hazugságot, vagy ígéretet választotta. A hihetőbb ígéretre szavazott.. Az irrealitást elutasította. Aki elhitte a 14 havi nyugdíjat, és 100 ezer forint minimálbért, az szavazott a Fideszre. Mi tudtuk, hogy az lehetetlen. Akkor azért volt választási ehetőség kisebb hazugság, és nagyobb hazugság közt. A kisebb még egy kicsit hihetőbbnek is tűnt. Volt lehetőségünk dönteni,két alternatív ígéret között! Ma Fidesz nem méltatja Magyarország lakosságát arra, hogy felnőtt és szabad állampolgárként kezelje őket. Alattvalóként kezeli szavazótáborát, és az ország lakosságát is.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Kedves Gyorgy!Latom semmi ertelmes otlete nem tamadt,s igy a vizionalas sikamlos talajara tevedt.Ha megis felebredne,es valami ertelmes gondolata tamadna a mult,vagy jelen megfoghato jelensegeirol,szivesen olvasom azokat,ha korrektek lesznek.A joslataival viszont ezen a forumon kerem ne farasszon minket,mert ahhoz ugysem ert,s igazan nem is erdekel.

Válasz

Török Gábor üzente 14 éve

A gond az,hogy velük együtt mi nem sírni, hanem zokogni fogunk!
Ez egy hangosabb változata a sírásnak. Nem oly méltóságos, mint a csendes sírás.

Válasz

Glonda György üzente 14 éve

Akik nagyon biznak a fideszben, és ha a fidesz győzne , majd utána azt fogják énekelni hogy ott fogok sirni ahol senki sem lát, csak akkor már késő lesz.

Válasz

B Klári üzente 14 éve

Hogy Oszkó ne a vízművek privatizálásával foglalatoskodjon, hanem a családok havi rezsijének fékentartásával, mint egyszocialista pénzügyminiszterhez illene

Válasz

B Klári üzente 14 éve

Ezekről a kérdésekről beszéljünk, meg arról, hogy adjuk ezeket Mesterházi szájába. Hisz megígérte, hogy a szavazói kéréseit fogja képviselni.
Továbbá hogy garantálják a víz, villamos áram, gáz áremelkedésének mondjuk 10%-os plafonját.

Válasz

B Klári üzente 14 éve

Kedves Klubtársak! Ne egymásra mutogassunk már!
Engem például az izgat, hogy már megint mért nem beszéltek a családok megsegítéséről, a hiteltartozások enyhítéséről, aminek ellenőrzése valahogy kicsúszott a pártunk kezéből. Milyen hatása volt eddig a bankok által aláírt erkölcsi kódexnek? Mikor kapnak akkora adókedvezményt a kisvállalkozóink, szabadúszóink mint a külföldi multik? stb.

Válasz

Papp Lajos üzente 14 éve

Kedves Tibor!
"Ennek a gondolkodni nem képes korosztály eltűnésével" No csak üdvözöllek a kubban. Mátrt te sem vagy képes gondolkozni? Akkor mit vársz a nyugdíjasoktól?
Lehet hogy ők mégis többet tudnak valamiről amiről neked fogalmad sincs?Ha nem lesz a nyugdíjas korosztály, kedves Tibor - akkor ugyan ki a fene fog téged eltartani? Mert dolgozni meg nem szeretsz ám.Most akkor mi van? Hogy fogsz megélni ha eltünik a nyugdíjas korosztály - eltünsz te is? azért én meggondolnám miket irkálok a helyedbe. Meg akarod öngyilkolászni magad? Nem szép dolog nyilvánosan ilyet bejelenteni. Még a végén kapsz egy cédulát - bár ha sok ilyen kijelentést teszel - lehet hogy elég lesz a fele is.

Válasz

Táisz Gabriella üzente 14 éve

Ha eléred a nyugdijas kort,jusson eszedbe:a " gondolkodni nem képes" korosztályba kerültél.! Drága EMBER!!!az az érzésem,hogy Neked még a körtefa alatt sem volt gyerekszobád!

Válasz

Papp Tibor üzente 14 éve

Ennek a gondolkodni nem képes korosztály eltűnésével az mszp is letűnik, hál istennek ez a nyugdíjas korosztály élteti.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

EDDIG SEM VOLT,- EZ UTÁN SEM LESZ!

Azért nem,- mert ha nem vetted volna észre: MINDENÜTT ezres "nagyságrendekkel" ünnepeltek a baloldali érzelmű EMBEREK!

AKIK A VEZETŐIK MÖGÉ FELSORAKOZVA SOKmilliónyian fogják MEGAKADÁLYOZNI a "veszett kutyákat" abban,- hogy kényük kedvére GARÁZDÁLKODJANAK ebben az országban,- ami nem "csak" a TIÉTEK,
de a Mi hazánk is!

Ha még nem győzött meg Téged erről semmi,- "eccer" merj elmenni /de nehogy EGYENRUHÁBAN! - mert úgy "kivágnak"- mint a macskát sz@rni!/ egy baloldali kampánygyűlésre,- ahol OTT VAN GYURCSÁNY,- VAGY mESTERHÁZI,- DE AKÁR kOVÁCS lÁSZLÓ,- VAGY lENDVAI iLDIKÓ, -és a saját szemeddel fogsz meggyőződni arról,- amiről BESZÉLTEM.

Lehet,- hogy AKKOR! /de csak akkor!/ még a SZEMED IS KINYÍLIK,- és Te ios meggondolod majd: HOVÁ TESZED AZ X-edet!

Válasz

Papp Tibor üzente 14 éve

8 év állt rendelkezésre, nem?
Nincs több idő ! Letelt végleg !

Válasz

Papp Tibor üzente 14 éve

Ez a sok okos arc a szavazóbázis ?

Válasz

B Klári üzente 14 éve

Az ingyenes tankönyvellátásra az általános iskolásoknak már hat éve is garanciát vállalt a párt. Mégis újdonságként tűzi újra a mostani kampányban is a programjára? Elég furcsa...

"Mesterházy Attila szerint az út, amit ajánl, a jövőről szól, a haladást választja a visszafordulás helyett." Hát persze, eddig is haladt valamerre a párt, de merre? Amire 6 éve garanciát vállaltunk nem teljesítettük. Most munkahelyeket akarunk teremteni 4%-os adócsökkentéssel. Jó, de teszünk-e valamit a vállalkozások csődjei által megszüntetett munkahelyekért. A kisvállalkozókat ellehetetlenítő pénztelenségért? Bankreform kellene, hogy a Nemzeti Bank az éves GDP legalább másfélszeresének megfelelő forintot áramoltasson a gazdaságban, vagyis a mostani négyszeresét!

Válasz