Papp Tibor üzente 14 éve

Kedves Borimama !
Természetesen csak üdülnek előzetes letartóztatásban ártatlanul. Bár mennyire is fáj ezek tények, és a Fidesznek ehhez semmi köze, csak ennek az mszp-szdsz tolvaj bandának.

Válasz

Sebestyén Miklósné üzente 14 éve

Bele döglene ez a fideszes ki tudja, honnan szalajtották fickó ha nem gyanusítana rögtön. Talán látta az átutalásokat? Rágalmazni azt könnyü. HITELT ÉRDEMLŐ BIZONYÍTÉKOT!!!!!!!! De írigykednek, hogy nem az ő zsebükben landolt a suska. Mocsok szarkeverők. Ezt mind azért csinálják, hogy aztán ha uralomra kerülnek akkor legyen mibe kapaszkodni, miszerint az ügy oly mértékben összekutyulódott, hogy lehetetlen átlátni. Így aztán a maradékot szét lehet osztani. Nem kell a rizsa. Deákné vászna mind. Borimama

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Javaslom az ertoolvasas 3. elemis tananyaganak felfrissiteset.Az eredeti 'Oszodi Beszed"hangfelvetelen van,es nem jegyzokonyvon.Annal csak leirata ismert,s ebbol ket valtozat letezik:1.Az eredeti szoveghuseggel leirt valtozat;2. az atdolgozott,szalonkepesse tett hamisitvany;...A "Jehova Tanui"tanitasairol vajmi keveset tudok,a Bibliarol pedig te meg kevesebbet,s kulonbenis ez egy vallastudomanyi oldal?Javaslom,hogy amennyiben Bibliarol,vagy keresztenysegrol akarsz vitat folytatni,azt folytassuk azt masik oldalon.Ha az MSZP -ert vallasos rajongassal,imadattal lebegok problemairol akarsz tarsalogni,csinaljunk egy topicok,vagy ujjitsuk fel az "Ateizmus,mint vallas"topicot!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ami a "megértést illeti",- nem hinném,- hogy Ti bármit meg tudnátok értetni valakivel.

Még a BIBLIÁT is félremagyarázza a hozzátok hasonló MINDENHEZ ÉRTŐ hazánkfia. Pláne még ha "idegenbeszakadt",- mert a GYÖKEREIT már elvesztette.

De az öszödi beszéd EREDETIJÉT biztos nem olvastad.
Az csak a "másolat volt",- ami annyira HASONLÍT az "eredeti bibliára" mint a HÍVŐKÉ.

Jehova tanui ugyanis nem azonosulnak Jézus tanításaival.
Mint ahogy Te se érted meg Gyurcsány egyetlen szavát sem.

Mindössze egy szót ISMERSZ az egészből! EL-QRTUK!
ennyi tudás NEM ELÉG az üdvösséghez!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Te már csak tudod. Talán akkor "vetted észre" amikor BEKAPTAD?

Válasz

Strommer Magdi üzente 14 éve

A FIDESZ már annyit rágalmazott ok nélkül, hogy már egy
Szavát sem lehet elhinni. Egyet azonban nem értek annyi
félresikerült FIDESZ önkormányzattal van baj , ezekkel mi-
ért nem foglalkoznak.

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Nem tudom mi a fenét akarsz ezzel az állandó rasszistázó dumáddal? Más már nem maradt? az elvtársak ,mármint az Mszp-nek Fidesz-nek SZdsz-nek csúfoltak , akik tönkre b@xták az országot , más perspektívát nem engednek? Ez már olyan óhéber duma,hogy még a zsidógyerek fittymája is visszanől.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Gyurcsany ,hiteltelen allitasod szerint Csanyinak celozta,hogy"...el lehet menni..."Talan azt is Csanyinak uzente,hogy "tuntetni fognak?Na es?Majd megunnyak!..."......Az orszag tekintelyet a vilagot becsapo hazudozo,sikkaszto,korrupt MSZP,SZDSZ vezetoi jarattak le,es terjesztettek kapcsolataikon keresztul a durva ragalmat,hogy Magyarorszagon naciveszely,es rasszizmus van.Ezek kozze illessz te is,amikor szajkomod harsogod,minden meggondolas nelkul ragalmaikat.Remelem a kovetkezo demokratikusan megvalasztott kormany idejen,a nemzet hozzad hasonlo ellensegeit birosag ele allitjak,es felelossegre vonjak ragalmaik miatt!

Válasz

Török Gábor üzente 14 éve

Batori írta:
Meg a tuntetesekkel is Csanyiekra gondolt ugye?
Török írta:
A gyújtogató garázdákra gondolsz?

Batori írta:
Hol,es mikor magyarazta ki,hogy ez a "kurva orszag"

Török írta:
Helyesebb lett volna,ha azt mondja náci veszély van, és Magyarország ezért került a szégyen padra.Rasszizmussal a világon előkelő helyet foglalunk el! Ez az igazi szégyen!!
Persze akinek van a képén bőr, annak ez meg-sem kottyan.

Válasz

Török Gábor üzente 14 éve

Batori írta:
Meg a tuntetesekkel is Csanyiekra gondolt ugye?
Török írta:
A gyújtogató garázdákra gondolsz?

Batori írta:
Hol,es mikor magyarazta ki,hogy ez a "kurva orszag"
Helyesebb lett volna,ha azt mondja náci veszély van, és Magyarország ezért került a szégyen padra.Rasszizmussal a világon előkelő helyet foglalunk el! Ez az igazi szégyen!!
Persze akinek van a képén bőr, annak ez meg-sem kottyan.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Az elozo valaszom Torok Gabornak szolt.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Kordokumentumkent javaslom olvasd el a dicso "Oszodi Beszed"eredetije leirasat!(Nem a cenzurazott valtozatot,mert az hamisitvany.)Emellett javaslom mindket oldal(elkovetok,es ellenfeleik) kommentjeit,de ezeket csak azutan erdemes olvasni,ha az eredeti szavait,es gondolatait megertetted.Ha valamit nem ertessz azokban, bizalommal fordulj hozzam,vagy Klarihoz,netan Palotaihoz.Biztosan segitunk a megertesben!

Válasz

Török Gábor üzente 14 éve

Azért valami idézetet elvárnék, hogy hitelesebb legyen a mondandód! Mert némi részigazságod van, de nem szerencsés a szövegkörnyezetből kiragadni valamit, és úgy tálalni, kommentálni kordokumentumok nélkül, mert félre visz mint a hír tv.

Egyébként sok értelme nincs,mert biztos, hogy más magyarázattal szolgálunk ugyanarra az esemény sorozatra, vagy esszére.
Itt is elbeszélünk egymás mellett. Egy általad magyarból, magyar fordított kommentárnak más értelme van,mint az általam értelmezettnek.
Ezért lenne szükséges az eredeti kommentárt is mellékelned, vagy megfogalmazást idehoznod, ha érvelsz. Ahhoz hogy tiszta képet kapjunk, még szükség van kordokumentumokra is, ahova az eredeti gondolatokat belé helyezzük.

Ez még mindig kevés a tisztánlátáshoz a történészek szerint. Mert nem szabad elfogultnak lennünk. Folytathatnám még tovább úgy is, hogy nemárt, ha megismerjük ama bizonyos gondolat történelmi háterét, és körülményeit is. Sőt azt mondom,hogy vannak irodalmi művek, alkotások és azoknak a jövőbe mutató tanulságait, hasonulásait értelmezzük, a jelen valóságunk értékelésénél. Biztos, hogy van még amit kifeledtem.
Az élettapasztalat, és kortársak kommentálása, irányadó lehet. De ne-felejtkezünk el a saját szubjektivitásunkról, vagy mások szubjektivizmusáról sem, ha tényszerűek szeretnénk maradni..Mert ez is sokban rombolja hitelességünket, és a történelmi értékítéletünket.Üdv:Török

Válasz

Török Károlyné Margit üzente 14 éve

Érdekes dolgok kerülnek itt napvilágra, csak azt nem tudom a fideszes Vitézy Dávid , aki ugyszintén ebben a brancsban tevékenykedett, tehát volt rálátása a történtekre, hova és miért tünt el ily hirtelen?

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Meg a tuntetesekkel is Csanyiekra gondolt ugye?Hol,es mikor magyarazta ki,hogy ez a "kurva orszag"-az anyukaja orszaga- csak maradjon osei jussaban?

Válasz

Török Gábor üzente 14 éve

Tudnál valami kordokumentummal is szolgálni, hogy ne lehessen félre magyarázni így utólag a történteket? Meg mondom,hogy miért kérem tőled.Mert sokszor a gondolat kiragadva szövegkörnyezetéből más értelmet kap.
Pl. "El lehet menni, ellehet hagyni az országot" Ez sem pontosan van idézve, de tudom, hogy miről volt szó.Gyurcsány a Csányinak üzent. Gyurcsány a bankokat több adományra szólította fel! Csányi válasza az volt,hogy elmegyünk Szlovákiába vagy külföldre. Akinek nem tetszik, annak ellehet menni mondta Gyurcsány. A Fidesz és a Jobbik ezt úgy magyarázta, hogy akinek nem tetszik a Gyurcsány, vagy egyéb intézkedése az elmehet, és persze az egyszerű emberekre átértelmezték.Pedig ez Csányinak szolt. A bankokat szidó Fidesz, és Jobbik a bankárok pártját fogták. Ugye érdekes?

Válasz

Török Gábor üzente 14 éve

Kedves Lajos! Úgy vélem,hogy értelek. Egy kicsit azért a passzivitást vélem az írásodban felfedezni.
Bár amit írtál az igaz.:P

Válasz

Papp Lajos üzente 14 éve

Kedves Gábor!
Azt gondolom, nincs abban semmi ellentmondás amit leírtam és leírtal. Ugyan arról beszélünk csak másik oldalról közelítjük meg a kérdés lényegét. Én azt mondom illetve irom, hogy nem értem magunkat akkor amikor mi vagyunk saját magunk legnagyobb ellenségei és még is másra haragszunk azért mert mi vagyunk saját ellenségünk - ebben van mit csinálni és előre lépni. Te azt mondod, hogy meg kell véde magunkat az alaptalan rágalmaktól - az én olvasatomban ez ugyan azt jelenti. Én azt mondom, hogy miért van az hogy könnyebb elhinni azt hogy elkövettem valamit mint azt elhinni hogy nem követtem el semmit - ebben van mit előre lépni. Te azt mondod, hogy az ész nélküli rágalomnak van hitele. Ez is ugyan az - az én olvasatomban. Bár lehet hogy tévedek. Amit a hsz elején irtam az pedig pusztán csak a jogrendszerre vonatkozik. Magyarországon( és még néhány országban) nem az ártatlanságot, hanem a bűn elkövetését kell bizonyítani. A többi meg már adott -arról írtam. Tehát azt gondolom, nincsen közöttünk semiféle ellentét - mindeketten ugyanarról beszéltünk.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Sandor!Kerlek konkretizald ragalmaid altalanositas helyett.Tudom,hogy van igazsag abban amit allitassz,csak igy nem tobb az,mint demagogia.Azt meg egye meg az a nagyon ehes!

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Elosszoris az orszagnak,hogy az allampolgarsag bevezetesevel 33 millio roman fogja elonteni az orszagot.Aztan az orszag gazdasagi allapotaval kapcsolatban az orszagnak,es az EU-nak,a gazaremelesrol,a vizitdijrol,az epulo utakrol,vasutakrol,iskolakrol,hogy csak szemezgessek hazudozasai gyongyszemeibol.

Válasz

Török Gábor üzente 14 éve

Kedves Lajos! Írásaid nagy-részével egyetértek. De most kivételt teszek és ellentmondok neked. Harcos a természetem,ha harcra kényszerítenek. Persze többet ésszel mint erővel.

Ma az ész-nélküli rágalomnak van hitele. Akkor a teendőnk az, ha igazunk van valamiben, hogy védjük meg az igazságunkat és cáfoljunk a hazug rágalmakat minden törvényes eszközzel, amivel a becsmérlők és a rágalmazok tetten-érhetők.
Lendvaival értek egyet:
"Elég a megalapozatlan rágalmakból! Nem fogjuk hagyni, hogy így legyen! A Magyar Szocialista Párt elnökeként nem a saját politikusaink becsületének a védelme az egyetlen dolgom. Még csak nem is a szocialista párt tagjaié. Dolgom, dolgunk az, hogy megvédjük a baloldali, a szocialista választót a megfélemlítés, a rágalmazás és a fenyegetés hullámai ellen" - közölte pártelnök,"
Talán annyit tennék hozzá, hogy a Fidesz folyamatosan feljelent mindenkit gyakran alaptalanul, és ezért is sok az MSZP-s ügy. Megháromszorozódnak az ügyek. Ne hagyjuk magunkat!
http://www.stop.hu/articles/article.php?id=609928

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

A II.Világháború óta annyit nem igért, hazudott, lopott még párt, mint a fidesz.

Válasz

Török Gábor üzente 14 éve

Kicsit konkrétabban,miben is hazudott tetten érhetően Gyurcsány? Hogy is volt az?
Mert ha aszt mondom,hogy hűje vagyok az egy dolog. Mondhatod,hogy bevállaltam. Ettől te okosabb leszel nálam?

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Egy kicsit zavarodott vagyok hozzaszolasaval kapcsolatban Agnes.Ugy gondolja helyenvolo dolog volt Gyurcsany reszerol,hogy 2 even keresztul becsapta az orszagot,az EU szakembereit,trukkok szazaival manoverezett,hogy hazugsagai segitsegevel megnyerhesse a valasztast?Sajat parttarsain atgazolva,azokat tonkreteve kicsi bandajaval uralkodjon a nemzet felett eltekozolva az orszag ertekeit,becsuletet?Hogy gondolja ezt?

Válasz

Papp Lajos üzente 14 éve

Kedves Gábor!
Azt gondolom, hogy nem kell semmit sem tenni. Vagyis ezzel kapcsolatban nem kell semmit sem tenni - amúgy meg volna mit tenni. Magyarországon a Jogrendszer olyan hogy az ártatlanságot nem kell bizonyítani. Azt kell bizonyítani, hogy valamit elkövettem, és azt nem kell bizonyítani, hogy nem követtem el. Azaz ezzel azt akarom mondani, hogy azt az állítást amit Német SZilárd tett be kell bizonyítani, vagy pedig csak sinma rágalmazó és "botránypolitikus" féreg akit eltaposni sem érdemes.
Ebben nem kell semmit sem tenni. Amiben viszont volna mit tenni az a következő. Miért feltételezi mindenki, hogy valamit elkövettem és miért nehezebb elhinni azt hogy nem követtem el semmit. Talán csak nem az irígység miatt. Vagy esetleg aljas szándékok miatt. Magyarországon az nem hír és nem szenzáció ha valaki valamit jól csinál, még ccsak meg sem említik - viszont ha valamilyen "nemszeretem" dologgal összehozható akkor azonnal gsaló, korrupt, bürokrata válik belőle és ezonnal minden indok nélkül elítéli mindenki, anélkül hogy a bűnössége bizonyítást nyert volna. Miért is van ez így. Miért van ez az ország tele ennyi rosszindulattal, irígységgel, gyűlölködéssel. Ne hogy azt mondja valaki, hogy azlért mert annyiszor átverték stb. Ezek unalomig ismert szószok és nem is igazak-tehát ezt hagyjuk.( Más népeket is annyiszor vagy még többször átvertek mégsincsenek tele ilyen dolgokkal - miért) Miért csak a magyxar vindikálja magának a jogot arra nézva, hogy mindíg mindenkit irígyeljen acsarkodjon rá és gyűlölködjön, valamint ezeket az érzéseket szítsa és táplálja. Nem értem ilyenkor magunkat. Fura egy nép vagyunk Saját magunk ellensége és másra haragszunk azért mert sajáát magunk ellensége lettünk. Vicc ez az egész. No, ebben viszont volna mit tennünk - azt hiszem.

Válasz

Sebestyén Miklósné üzente 14 éve

Köszönöm Zoli. Az édes anyja karakán asszony lehetett. Az egyszerübb embernek is van szeme és füle még akkor is, ha más a véleménye a világról. Üdv. Borimama

Válasz

Török Gábor üzente 14 éve

A jogállamiság megcsúfolása az, ha valakik bizonyítékok nélkül és büntetlenül rágalmazhatnak aljas módon bárkit ebben az országban. Ez nevezem én aljas, és pofátlan gyalázkodásnak. Ezek akarnak elszámoltatni bárkit is ebben az országban? Szerintem feleljenek a bíróság előtt minden gyalázkodásukért. Fel kell őket jelenteni és éljenek a világ bármely részén is. A törvény megtalálja őket, ha nem tudják bizonyitani gyalázatos állításukat és felelni fognak! Büntetlenül cigányoznak vagy büntetlenül zsidóznak,de büntetlenül taposnak a másik ember becsületébe is. Hát ne hagyjuk magunkat!

Válasz

Daczó Ágnes üzente 14 éve

Igen szerintem is azonnal fel kell jelenteni ezeket az embereket, mert a Fidesznek ez a módszere, besározni, aztán ha majd 5 év mulva kiedrül az igazság akkor majd megjelenik egy helyreigazítás. Feháboritó hogy állandóan védekezni kell a baloldalnak, de sajnos ezt is maguknak köszönhetik, mert egyetlen egyszer volt az, hogy a baloldal felemelhette a fejét és aki azt elérte, hogy kétszer nyerjenek a választáson és tiszteletet parancsolt, azt Gyucsány Ferencnek hívták. De őt saját pártja elárulta, az Öszödi beszédet kiadta, és ezzel a baloldalt - állitom- örökre tönkre tette. Ebből az ütésből nagyon nehéz és keserves lesz felállni, mert ahogy a mondás szól," jobb állva meghalni, mint térden állva élni." Gondolkodjunk el ezen!

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Pont olyanokra gondolsz,mint 56 utan?...Meggyozodesem,hogy minden ragalmat az MSZP-SZDSZ ragalmazottja ragalmi perre visznek,azonban a MAV,BKV,MALEV,stb. allapotabol,a sunnyogo levaltott vezetok,es politikusok viselkedesebol az derul ki,hogy ezek nem ragalmak,hanem tenyekkel jol megalapozott vadak.Remelem,hogy a bizonyitekok alapjan elkobzasokat,es peldas bunteteseket foganatositanak a birosagok!

Válasz

oncs györgy üzente 14 éve

Büntető feljelentést kellene tenni a kedves Szilárd fideszkatona ellen kötelesség elmulasztás miatt, mert ha annyira tudja, hogy a BKV pénzek a két nem ellenzéki párt kasszájában landoltak, akkor mint képviselő, de mint magánember is, kötelessége lett volna feljelentést tenni!!!!! Nem így szól a jog, képviselő úr? Nem tette meg, kötelességet mulasztott, feleljen "nemtettéért". És minden pofátlanul hazugságot állító nagyszájúval ezt kellene tenni, nem hangzana el ennyi demagógia, nem álítanának annyi lehetetlen marhaságot, nem csapnák be, nem kábítanák a lakosságot még országértékelő beszédükben sem, mégha pártelnökök is! Kellene egy jósvádáju ügyvéd, aki az összes ilyen okosjanit móresre tanítaná!!!!!!!!!!!!!!!!!

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Kedves Borimama!Dehogy haragszom!Ezert kerdeztem ugy,mint aki ertetlen.Kulonben edesanyam 6 altalaanost vegzett,de tisztessegesen iranyitotta csaladunk,es volt ralatasa a vilagra is.Egyszer a templomban az egyik vezeto kijelentette,hogy ne menjenek a hivek szavazni a hataron tuliak jogallasarol,mert az egyhaz nem politizal,mire o felallt,hogy igenis politizal az ,a ki nem megy nepszavazni.Mi szeretjuk a magyarokat igy a hataron tuliakat is.Igenis menjen el mindenki,es szavazzon a javukra.Nem gondolom,hogy magass iskolazottsag kell ahhoz,hogy az osszefuggeseket meglassa az ember.Legfeljebb nem fejezi ki olyan valasztekosan gondolatait az,aki tanulatlan.

Válasz

Sebestyén Miklósné üzente 14 éve

Ja még annyit, hogy én nem vagyok tanult ember, mint ezen az oldalon mindenki. Tudatlannak is kell lenni így kerek a világ. Ha mindenki okos lenne, akkor kit dorongolnának le? Szerintem roppant jó érzés lehet egyeseknek, hogy ismeretlenül is véleményt alkotnak, na én ezentúl vigyázok a számra nem hiányzik nekem, hogy még ismeretlenek is a földbe döngöljenek. Volt már nekem részem ebben elég. Üdv. Borimama

Válasz

Sebestyén Miklósné üzente 14 éve

Kedves János. Igaz, hogy most nem a Zoli kötött belém, eltévesztettem a házszámot de ami késik az nem múlik. Egyébbként pedig biztos nem olvasta Egy napja Írte szépreményü Papp Tibor, hogy a " nép egyszerü tanulatlan, de jó kommunista tapsolni tudó Borimama " Nos ezért írtam le a neveltetésemet és a többit. Csak véletlenül rossz helyre címezte. Megkövetem ezért A Zolit! Nyílvánosan bocsánatot kérek mindenkitől akiket oktalanul letámadtam. Nem szokásom csak ha felhúzom magam ígérem nem fogok ezenttúl villogni a tudatlanságommal. Borimama

Válasz

Surányi Józsefné Erzsi üzente 14 éve

Ez egyszerüen abszurdum. Nem tudom mit képzelnek magukról ezek a fityiszek. Miért nem a saját portájukon sepregetnek. Miért nincs az mszp-ben egy tökös legény aki megválaszol már végre ezekre az aljas rágalmakra.Meddig hagyjuk, hogy teljesen tönkre tegyék a baloldalt és hülyítsék az embereket.Minden normálisan gondolkodó ember tudja a tizedét sem fogja betartani az igéreteinek, hiszen nekik is köszönhető, hogy az ország ebbe az állapotban van. Ápr. 11-én ne hagyjuk menjünk szavazni, hogy ez a hazug bagázs a dili házban kössön ki. Orbán helye már biztosított.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

ez nevetséges

Válasz

Hegedős János üzente 14 éve

Véletlen az, hogy pont a választások előtt kerültek nyilvánosságra ezek az ügyek?
A Fidesz most mondja a magáét, még akkor is, ha semmilyen bizonyítékkal nem tudja alátámasztani gyanúsítgatásait. Tudja, hogy a zemberek nagy része ha hall valami lejáratósdit, azonnal igazságnak hiszi. Persze, ha a saját ügyecskéik kerülnek felszínre, rögtön a jelenlegi kormány hozzá nemértéséről, megvesztegethetőségéről kezdenek el "csicseregni". Régi fityeszes trükk, sajnos még mindig hatásos.

Válasz

Balázs Ilonka üzente 14 éve

BKV ügy senkinek sem jó, főleg a választások előtt.Mocskolódás nem szünik, mindent elkövetnek.Egyszerűen, hogy mondhatnak ilyen dolgot, képtelenség, pártutasításra történt.Lejáratás, sárbatiprás éleződik.Az a baj sokan követik a Fideszt, bevannak oltva.Lesz még cirkusz választásokig.

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Kedves Borimama! Nem kéne a Zolival foglalkoznia. Az előzményeket elolvasva,egyrészt nem is említett sem nevet ,sem vallást ,sem tanultságot. Ha hiszi ha nem itt magasröptű dumát Én a Papp Lajos meg mások folytatnak. Szerncsétlen Zoli-t békén kéne hagyni.Senki említést sem tett a neveltetésére vonatkozóan.Borimama,hogy megértse a lényeget,itt nem az eszmékről van szó,hanem arról,hogy miért szavazzunk ide-oda. Arról van szó,hogy magából az országból mi marad,ha emberek képtelenek megérteni miről van szó. Felesleges dolog itt másokat letámadni annélkül ,hogy bántanák.

Válasz

Sebestyén Miklósné üzente 14 éve

Kedves Zoli. Az igazság az, hogy nem kell itt magas röptü dolgokban gondolkozni, mint eszme stb. Én ezt nem is tehetem meg, mert nekem és még sok hasonló társamnak a mindennapi megélhetés a fő probléma, nem az eszme. Én , és lehet ezért engem mocskolni még mindíg az mszp-t tartom a leg emberközelibb pártnak akik talán egy ici picit elismerik, hogy a nyugdíjas is ember, és ameddig bírt dolgozott és ezt azt letett az asztalra. Nem lehet engem meggyőzni arról, hogy a fidesz jót akar, mert már ők is bizonyítottak. A többi is egy nagy rakás sz...r. Tehát mondhatják tanult klubtársaim én a sok rossz közül a nekem legjobbat választom. És nagyon el van tévedve aki azt hiszi, hogy a kisdobos emlékeim vezérelnek, kisz-tag meg nem is voltam, mivel akármilyen hihetetlen én vallásos nevelést kaptam. A mi családunkban senki sem politizált soha aenki sem járt gyűlésekre tapsolni, mint itt sokan azt hiszik.Senkit sem bántottunk, és minket sem bántott senki. ez ilyen egyszerü. Aki nem ugrált feleslegesen azt nem bántották. Nincs értelme hetet havat összehordani elkezdve a honfoglalástól nem vissza , hanem előre kell tekinteni. Nem folyton a múlt hibáin rágódni mert az nem vezet sehová. De hát ez csak egy tudatlan mszp imádó, buta öregasszony véleménye, akit lehet kéjesen leszólni akire lehet nyugodta mocskolódni. Borimama

Válasz

erdélyí lajos üzente 14 éve

ágh péter kérdezze meg orbán viktortol kaja ibrahimnaak és josif tothnak mijen szerepet szán akorményéba és miért titkositották az olaj aktákat hová letta szégház pénze a az apját feljelenti akkor rá szaVAZOK

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Borimama!Nem vetette el veletlen a hazszamot?

Válasz

Sebestyén Miklósné üzente 14 éve

Papp Tibor. Igaz, hogy maga előtt nem kellene bizonygatnom, hogy kommunista vagyok vagy nem hisz szerintem maga összekeveri a szezon t a fazonnal. Kedvesem miből gondolja, hogy tanulatlan tapsolni tudó ember vagyok? Honnan ismer ennyire engem? Emlékszik amikor együtt vakaróztunk a fertőtlenítőbe? Sajnos már nagyon feledékeny vagyok, nekem nem áll össze önről a kép. Így sajnos nem ismerem. íezért nem írok véleményt önről, pedig lenne. Megkérem a jövőben hanyagoljon kedves GONDOLKODÓ. nem hiszem, hogy érdemben lehetne önnel beszélgetni, mert ehhez némi egymás iránt érzett tisztelet kellene ami sajnos önben még foltokban sincs. Borimama

Válasz

Sebestyén Miklósné üzente 14 éve

Kedves János nagyon jól érzi, hogy a zoli csak szemétkedni jár ide és azért, hogy provokáljon embereket. Egyszer így beszél, máskor meg úgy. ebből lehet következtetni, hogy csak bosszantani akarja az embereket, és én is olyan hülye vagyok, hogy nem tudom megállni, hogy ne írjak. Pedig az kellene. Borimama

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Még csak itt tetszik tartani,hogy ilyen marhaságokon felkapja a vizet ? Szépen kérem ne tegye. Ez csak a kábítás,hülyítés helye. Nem kell itt minden marhaságot agyra venni mert agyvérzés lessz a vége.Ma már az emberek zöme ezt elolvasva csak annyit mond, na ki ez a barom és honnan ugrasztották.?Már az sem érdekes kifizeti és mennyit kap. No és mennyi minden nincs még bebizonyitva ? És mégis forog a föld. Aki meg elhiszi, hogy leeshet a földről mert forog az meg kapaszkodjon.

Válasz

vénasszony 2 üzente 14 éve

Ahogy megkaptam az e-mailt, roppant mérges lettem. Akárki is írta ezt a cikket, felháborító a címe!!!!!
Sokmindent ide lehet írni, de kikérem magamnak, hogy egy olyan kijelentést szedjenek kiemelten, ami valószínüleg hazugság, de mindenesetre nincs bebizonyítva. És, ha netán valamit bizonyítanának, azt semmiképp sem, hogy minden szocialista lop. Szerintem meg a cikk írója lop, mert én úgy tanultam még anno az iskolában, hogy aki hazudik, az lop is. És legyen szíves egyfolytában tapsolni, és fütyülni! (úgy nehezebb lopni!)

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Zolikám, szép öcsém! Biztos ismered azt a mondást,hogy kár a dunába hordani a vizet. Na ennek a gyereknek van a fejében elég.Ez a baba agyu ,aki csak kinőtte a baba kocsit,csak szemétkedni jár ide. Igaz ügyesen provokál de innen ki irtani csak ugy lehet ha nem válaszolunk neki. Szegény borimamát sajnálom ,mert szerintem arra pendlizik a csávó,hogy kikészítse, ami némileg sikerül is neki. Én csak azt ajánlanám a borimamának is amit neked,tehát ezt neki ,meg neked kell eldőnteni,na meg a többi virtuális személynek. üdv. Bratyó

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Kedves Barátom ! Most ezt kapd ki .Egy virtuális személy írja neked ,ezen a virtuális oldalon.Szivem szerint ha nem lennék virtuális akkora lángost lehasítanék neked, hogy vagy egy hónapig sóznád,hogy megehesd.Halvány gőzöm nincs ,hogy te milyen nációbol honnan a fenéből keveredtél ide,mert kínosan ügyelsz reá,hogy ne lehessen téged be azonosítani. Igaz ezt már megtetted írásaid révén.Te egy akkora szemellenzős magyar tarka nagy barom vagy,ha itt lehetőség lenne bőgni az oldalon te magtennéd. Mondták már neked,hogy Negró cukrot ne vegyél a szádba /főleg feketét / mert ha az világítíni kezd rögtön lebux,hogy milyen sötét vagy.Ez az eggyik verzió. A másik,hogy csak provokálni ,szemétkedni jársz ide. A nagy lehetőséged az, hogy, mind kettővel meglephetnéd tán a legközelebbi család tagjaidat.Ugy inditottam ezt a választ,hogy megpróbálom,én a nyolcosztályos,virtuális csak szakmával rendelkező buta gyerek, neked lehet ,hogy diplomás félművelt hülye gyereknek elmagyarázni,hogy mik azok az események azok amik ide vezethettek.Menetközben két dologra jöttem rá. Az eggyik,hogy maroknyi lepkének próbálnám elmagyarázni ,vagy neked ez egyre menne. Akkor meg Minek?A másik nagy átverés a részemre az,hogy hittem,hogy esetleg több nézőpontból is látni akarod,hogy dönteni tudjál mit akarsz, Mostanra számomra kiderült,hogy csak szemétkedni. Úgy kéne csinálnod mintha nem is jártál volna itt a veblapon. És mindezt tennéd a virtuális személyek legnagyobb örömére és megkönyebbülésére.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

En nem igy latom ezt.En inkabb arra gyanakszom,hogy emberek,akik egesz eletukben hittek azokban a nemes eszmekben,melyeket kisdobos,uttoro,Kiszes,korukban tapsolva eljeneztek,-es azok valoban nemes eszmek voltak-nem akarjak tudomasul venni,hogy akik azt tanitottak kifordultak onmagukbol koponyegukkel egyutt,es a "nep"ellensegeive valtak meittasulva a hatalom,es penz mamoratol.Elfelejtik azt,hogy az eszme nem az ember.Az eszme szep maradhat akkor is,ha kovetoik,s az eszme vezerei kifordultak onmagukbol.Nem szakad ossze a vilag attol,hogy az eszmet jelkepezo vezetok meltatlanna valtak bizalmunkra.

Válasz

Papp Tibor üzente 14 éve

Egyre kezdek meggyőződni, hogy ez az oldal egy szocik által létrehozott virtuális oldal virtuális tagokkal, akik mögött az mszp veszíteni nem tudó valós személyei állnak.
A nép miden rétegéből összeválogatott összetételű tagokat sorakoztatja fel, és rajtuk keresztül folytat propagandát. Megtalálhatjuk itt a nép egyszerű tanulatlan, de jó kommunista, tapsolni tudó „Borimamáját”, akire a régi rendszer bátran építhetett. nem maradhat ki a sorból Oncs Gyuri ki régi harcostárs, a buták közt okoskodásával nagyon bölcsnek számít, és még sorolhatnám a listát. Egy keresztmetszetet kapva az mszp szavazóbázisáról. Csak arra vagyok kíváncsi, hogy az itt leírt nevek mögött egy egész apparátus dolgozik, mint az 50-es években?

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

En felek attol,hogy ezek az fenti mondatok nem csupan mocskolodasok,hanem tenyeken alapulo feltetelezesek.Jo volna abba is belegondolni!....Bar a vihart nem Gyurcsany intezte el,de a vihar kovetkezmenyeihez,a Csernobilnal megtanult modon allt hozza.Ez is teny.

Válasz

Sebestyén Miklósné üzente 14 éve

Papp Tibor úr. Azt hiszem most már elég a mocskolódásából. Talán még a hosszú hideg telet is az mszp-re akarja nyomnií, Mint ahogy a sok baromarcú az aug. 20-i vihart anno Gyurcsányra kenték. Milyen jó, hogy volt protekciója az Ístennél és elintézte.Maguknak az agyukra megy a gyűlölet. . Sokkal hasznosabb lenne, ha egymást írtnák ezzel a hatalmas begyepesedett mszp gyűlölet helyett. Maguk még arra is képesek volnának. Ami a bilit illeti már egy kettő a fidesznél is borulgat, és majd jön a többi Borimama

Válasz

Papp Tibor üzente 14 éve

Amit ezek a szocik csinálnak orcátlanság ! Mennyi bilinek kell még kiborulni, hogy elhúzzanak a francba? És gondolkodni se merjenek a választásokba?

Válasz