madarasiné zsuzsanna üzente 14 éve

Lehet választékosan is írni abból jobban ért az ember meg lenne több olvasói ennek az oldalnak.Bevallom amikor látom,hogy megint a szitkozódások mennek ,tovább állok..De akinek nem inge ne vegye magára,de úgy látom valaki magára ismert.Ha a nemesség ilyen felehgzöségre sarkal valakiket maradok szívese ott ahol tisztesség a tisztes szó.Én szeretek egész- ségben élni ahol azok is jól érzik magukat ahol csak a létfontóságnál több nem illeti az embert mert kirekesztett és mégsem tart ott aki átokban foglalja mondandóját. Pedig a széthuzást meg kellene állítani mert a kicsikben is van erő.Szerintetek nincs itt az ideje tisztelni a másságot.Ha közéjük kerülsz kerültök nem azt a tükröt látjátok ami rátok vissza tükröződik,megalázzátok?.Kiket,ha nem magatokat kell tanítani, mert nagyon ugynézki .Valami nagy baj lehet ha mindenben a rosszat sejtitek.és a bántót,Soha nem vezetett jóra a másukra való mutogatás,mert egyszer rád is mutathatnak.Én csak az emberiséget féltem akiket a féktelen haragra gerjesztenek,táplálnak amit majd kezelni nem tudnak.Egyébként itt tart a nemzetünk,pár politikus játékszerei lettek.Ugye nem ezt akartuk.Aki igazán segíteni akar ne mutogatással tegye ha semmit nem tett azért,hogy más lehessen mert a mocskolódás az van nagyban,folytatása annak ami megállithatatlanak tűnik.

Válasz

B Klári üzente 14 éve

Kedves klubtársak! Ne egymásról vitázzatok, hanem a témával kapcsolatban beszélgessetek. Ha meg nem tetszik a téma, tegyetek fel új idevágó cikkeket vagy javasoljátok, hogy keressek és tegyem fel én.
Kellemes további beszélgetést...csak tiszteljétek és ne sértegessétek egymást.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Zsuzsanna!Megertem,hogy nem nemes emberek retegekbol jott,de kicsit valasztekosabb is lehetne!..Minden nemzetnek,uralkodoosztalynak vannak jelkepei(USA-sas;Oroszorszag-medve;Magyarorszag-kerecseny solyom;Franciaorszag-kakas;Gorogorszag-kos,stb)Miert lenne baj,ha a mi politikusaink,politizalo honfitarsaink megnyilvanulasara eszembe jut egy allat,es arrol irok valamit.Irtam en olyat pedaul,hogy"Papp Tibor!Te rohadt voros patkany!"???Nem,es masra sem,viszont azok,akik eme nemes,(kinai szent allat)jelkepeben magukra ismertek,megsertodtek.Lelkuk rajta!Ok tudjak csupan,hogy miert.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Bocsasson meg Zsuzsanna,de orszagom kifosztoit,a Hazugsag Atyja edes kolykeit,becstelen hazaarulokat mikeppen illessen egy istenfelo ember?Azert,mert istenfelo vagyok ne lassak,es ne halljak csak hazugsagot okado hangokat?Nem nevezhetem neven a nemzetem ellen elkovetett bunoket?....Ha a Societas ugyanazokbol az emberekbol fog epulni,mint Zuschlag urfi korabbi szervezete,torvenyszeruen ugyanazokat az aljassagokat fogjak elkovetni,mint az emlitett gyalazatos szemely,(talan vezetoivel egyutt rohogtek a holokaust aldozatai kinlodasan)ha modjuk lesz arra.

Válasz

madarasiné zsuzsanna üzente 14 éve

Szerintem támogatni kell a jó kitűzéseket.Valami más kell ami minden jó érzésű és látásmódú embereknek elfogadható.Aki szeret állatokról írni az menjen olyan oldalra ahol ilyennek foglalkoznak.Vannak itt olyan hozzászólok akik más oldalon Istent dicsőíti itt meg mocskolódik,milyen az ilyen ember? Megmondom SZARHÁZI.köpönyeg forgató izléstelen disznó ne vegyétek komolyan.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

A Societas az MSZP fiokpartja,mint valaha a KISZ volt az MSZMP-nek.A regi szervezet annyira lebukott,hogy egyes vezetoi bortonben ulnek sikkasztasaik miatt,es nevet-nem szemelyeket!-nevet kellett cserelniuk.

Válasz

Sebestyén Miklósné üzente 14 éve

Már megint egy üres zsebű társaság. Ezek is markolni akarnak az amúgy is üres nagypénztárcából? Mire számítanak? Biztos a fidesz találta ki őket ezzel is mutatván tisztességes az ország felvirágoztatására való hajlandóságukat. Mert a legnagyobb gond a visszaváltható palack problémája, Támogassuk őket emberek a nemes célkitűzéseik elérésében Hajrá societas Kimondani is egy hülyeség. olyan mint a fideritas. Se szeri se száma a gombamód szaporodó pártocskáknak egy csomó léhütővel. Borimama

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

A patkány csak akkor támad, - ha SOKAN VANNAK.

Egy PATKÁNY az "csak gyáva patkány" - mint Te is: Csak a szád jár.
Tőled még egy EGÉR is félelmetesebb!

Pláne a nők körében. Azok félnek "megfogni",- de a PATKÁNYT Bátran "agyonverik"!

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

A patkany tamad,ha szorult helyzetben erzi magat!

Válasz

Török Gábor üzente 14 éve

Sebaj: Majd a jobbik besegít!

Semmi sem törvényes a Jobbik körül?

A nácik, rasszisták,antiszemiták és a tolvajok bandája a jobbik?
("Kezdőnek nem is rossz. Mi lesz ezzel a páttal ha megnő?Mi lesz ebből a gyerekből?")
"Több milliós csalás miatt őrizetbe vették a Jobbik keszthelyi elnökét"
http://vasnepe.hu/cimke/Jobbik

"Hiányzik továbbá a Párt 2006. és 2007. évi pénzügyi beszámolója is, vagyis további két év állami támogatásának nyoma sem látható. A Világgazdaság szerint a párt ebben a két évben 22,1 millió, illetve 37,9 millió Ft állami támogatásban részesült."

"A Párt ezen kívül több, a párttörvényben lefektetett tartalmi és formai követelménynek sem tett eleget. A hiányzó elszámolások mellett az ÁSZ kifogásolja azokat a dokumentumokat is, amelyek leadásra kerültek. „2006. évben 46 százalékban, 2007. évben 97 százalékban a könyvelés alapjául szolgáló bizonylatok nem minősültek hitelesnek” – írja a VG online. "

"Számvevőszék pénzügyi aggályaira nem reagált eddig, pedig a párt elődjénél két év és mintegy 72 millió forint elszámolása hiányzik." Feltehetőleg a MIÉP és a jobbik közös pártkasszája is benne foglaltatik és a jobbik egész működéséről szó van a Számvevőszék vizsgálatában.
http://www.euractiv.hu/europai-parlament/hirek/semmi-sem-torvenyes-a-jobbik-korul-001720

Válasz

Papp Tibor üzente 14 éve

Cuslág milyen dühös lehet most, hogy ebből kimarad, mert egy másik aranybánya, aki nem lop majd megbánja, de nem féltem őket.

Válasz