Batori Zoli üzente 14 éve

Kerem kedves Winterne! Gondolja meg,hogy milyen professzionalis aljassaggal buktatta meg Gyurcsany a hataron tuliak allampolgarsaganak szavazasat,vagy Medgyesi minisztereknokseget.Ne mondja az ilyeneket amatoroknek!Hogyan gazdagodtak meg a proli,csoro gyerekek nehany evben kirabolva,es tonkreteve az orszagot.Ez dilettantizmus?Nem!Ez egy borzasztoan aljasan profi rablobanda!

Válasz

Winter Istvánné üzente 14 éve

zerintem is amatőrökből áll kedvenc pártom!

Válasz

Papp Lajos üzente 14 éve

Kedves Zsuzsa!
Azt gondolom, hogy a Kérinek igaza van abban, hogy a baloldalt nem lehet azonosítani az MSZP-vel. Nincsegyetlen párt sem amely birtokolja a tudás tárházát és meghatározhatja valamely oldalnak a feladatait. AZ MSZP még is ezt teszi a programjában. Annak is örülök amikor azt mondja a Kéri, hogy lehetőség nyilik arra, hogy valóban baloldali párt legyen. Sokan és sokszor hívatkoznak arra, hogy a szociáldemokrácia elkanyarodott attól az uttól amely eredetileg jellemezte. Van ebben valami. AZ Európai Szociáldemokrácia egyok legerősebb pártja az SPD, már 1959-ben kinyilvánította szakítását az osztályharccal és nem ismeri el a Marxizmust mint filozófiai irányzatot. Ön magaát Baloldali Néppártként határozta meg. Éppen ideje már hogy kiderüljön az MSZP miis akar lenni.Annak is itt az ideje, hogy a Commodorék nyugdíjba vonuljanak és új arcok, tevékeny emberek jöjjenek, olyanok akiket nem köt e régi reflex és az uj kihívásokra új válaszokat tudnak adni. Annak is ideje, hogy az MSZP végre el tudja dönteni, hogy milyen úton is akar indulni. Melyik utat választja. Bármelyik jobb mint a mostani keresztútnál való toporgás. Ha Megnézed az Új kiegyezést című programot azt tapasztalhatod, hogy egyet előpre kettőt hátra elv érvényesül. Valóban kellenek a baloldalon az MSZP-től eltérő nézeteket valló pártok. Az megint más kérdés, hogy tud-e majd az MSZP együttműködni az új pártokkal és nem csak zsebpártnak fogja őket tekinteni. Ami pedig a vita szinvonalát illeti. Vannak akik vitatkozni akarnak, és vannak akik vitázni szeretnének. Én az utóbbi csopportba tartozom. SZámomra nem a partner legyőzése a fontos, hanem az igazság kiderítése függetlenűl a pártállástól, vagy világnézettől. Vannak olyanok akik viszont a partner legyőzésére utaznak függetlenül az igazságtól Nos ők azok, akik lerontják a szinvonalat..

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Van egy olyan szemelyisegzavar,amelyben szenvedo ember a vilagot feketenek,es fehernek latja.(Talan ismert,hogy a mi vilagunk millionyi szinben pompazik.)Azok az emberek,csak hibatlan joembereket,es gonosz tobbieket ismernek,pedig mindannyiunknak vannak jo,es rossz tulajdonsagaink.Azok az emberek,akik vallasos patosszal tekintenek nagy profetaikra(akarmelyik part vezetoire),nem birjak elviselni,hogy azok a profetak is -nagyonis-hibazo emberek.Az ilyen szemleletmod amellett,hogy beteges,igen karos,es egy sztalinista diktatura fele vezet.Nemelyek megsertodnek az igazsag hallattan,es elfutnak,mig masok erejuk szakadtaig mosdatjak a szerecsenyt feherre.Sikerulni fog?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

B. Klári üzenetén erösen el lehet gondolkozni.
Magam is úgy vagyok vele, hogy vitaindítónk hovatartozásán lassan eligazodni nem tudok.
Valóban igaz az, hogy már csak egy-két ember vitatkozik ezen a fórumon, mert a szinvonal bizony megkérdöjelezhetö.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Ebben a hozzaszolasban sok igazsag van szerintem.A megbanasra,beismeresre nem kell varnunk-hisz elvezzuk egyebbkent is,hogy megalaznak,kirabolnak,kirohognek ,guny targyava tesznek minket-csak koponyegforgatasra,s az mar elkezdodott,amikor a korrupt politikusokat bekopdosni kezdtek a tarsak.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Gyurcsany Ferenc valoban kulonleges ember.Magyarorszagon senki-talan o sem -tudott becsuletesen olyan cegeket letrehozni,amilyenbol neki 50 is van(bar csak resztulajdonkent).Ha a sors mashova sodorta volna,ketsegkivul egy nagy vallasalapito lenne ma,hirdetve az eroszak,es a penz mindenek felettvalo hatalmat,s a hazugsag muveszetet.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Borimama!Jobban is tisztelhetne szent profetajat annal,hogy soronkent Ferizi,s raadaskent meg kis betuvel is irja a becezgeto nevet!

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Egesszen kivallo csokor az MSZP erdemeirol.Ti ilyen partra szavaztatok?Ezt a fajta tevekenyseget varjatok el az uj magyar kormanytol?Netan csodakeppen hipp-hopp majd angyalokka fognak valtozni?

Válasz

Sebestyén Miklósné üzente 14 éve

Tökéletesen igaz. Csak itt ebben az országban nem tanácsos beismerni dolgokat, nem kell megbánni sem semmit mert jönnek az idióták és ezen csámcsognak félremagyarázva a dolgokat. Ami Kérit illeti nem volt ez ilyen, csak most ő is kezd köpönyeget forgatni, hátha beveszik a buliba. Bori mama

Válasz

Sebestyén Miklósné üzente 14 éve

És a politikában csak ő az egyetlen? mindenki szent és igazmondó juhász, lásd szíjártó Petike. Borimama

Válasz

Sebestyén Miklósné üzente 14 éve

Semmi nem fog változni, csak más színekben, pl narancsos kacsában folytatódik a mutyizás. Ez tuti. És így lesz ezentúl mindörökké, belekóstoltak a jóba. Borimama

Válasz

Sebestyén Miklósné üzente 14 éve

Egyébbként Gyurcsány ferenc lehet, hogy nagyképű volt, szerette a hatalmat, de legalább az mszp-ben kicsit jobban pezsgett az élet tudtuk, hogy vannak léteznek. Amióta nincs nagy a csend. Azonkívül a nyugdíjasoknak is nagyobb volt a renoméja, nem gyűlölték ilyen nyílvánosan nem tekintették tehernek. Talán a közhangulat volt más félreértés ne essék nem vagyok bálványimádó, de nem volt az olyan rossz ember, csak a fidesz útálta és uszított ellene. Az, hogy hány cége volt ahhoz semmi köze senkinek, nem a miniszterelnöksége alatt jött neki össze. Nem bírom, hogy még mindig piszkálják, pedig már nem ül a bársonyszékben. Ha pedig olyan felejthetetlen a személye, akkor lehetett benne valami. Érdekes. Borimama

Válasz

Sebestyén Miklósné üzente 14 éve

Elnézést kérek a Gyurcsány feri az ország miniszterelnöke volt a tisztelet megilleti ha másért nem a rangja miatt , és nem kellene Ferizni, hiszen nem hiszem hogy sokan akik elkövetik ezt a tiszteletlenséget együtt őriztek libát vele. Mert akkor hajrá lehet Ferizni. Borimama

Válasz

B Klári üzente 14 éve

Mari, honnan tudod már eldönteni, hogy én milyen nézeteket vallok, miért minősítesz engem egyrészt, másrészt meg a párttagjaink véleménye is igen különféle. Nem lehet így kategorizálni. Többször elmondtam már, hogy éppen azért teszünk ki más gondolatisággal íródott cikkeket is, hogy beszéljük át, legyen arról is véleményünk. Ha saját magunkat beskatulyázzuk, hogy csak a nekünk tetsző dolgokat olvassuk, akkor meg se látjuk a valóságot, nem hogy jó döntéseket nem hozunk.

Nem akarok én innen elüldözni senkit, téged sem, de kérlek ne ítélj meg engem jobb vagy rossz, hitetlen baloldaliként. Klubvezetőként amúgy se lenne ildomos mindig a saját nézeteimet emlegetni. Ahhoz, hogy érdekes diskurzusok legyenek, teret kell engedni mások véleményének is. Persze, ez néha még számomra is bántó. De ha kirúgunk valakit a véleménye miatt, máshol még erőteljesebben követeli a helyét.

Válasz

Kné Mari üzente 14 éve

Kedves Klári!
Kicsit visszaolvastam, látom te indítottad ezt a klubot. Húzok is el innen, amint befejeztem a mondandómat. Nem tudom mért nem a Fidesz klubba irogatsz, nem én vagyok rosszindulatú, hanem te hazudsz, csapod be az embereket, nem vállalva, hogy lutálod az mszp-t.

Zolidnak meg külön nem írok, mert egy nagy tető a külhonból, őt minősíti az egyik topic indítása, amin látszik önálló gondolata nincs, amit mond máshonnan ollózza. Röhelyes, ahogy titulálod, hogy ő a távolból jobban látja az ország dolgait, mint mi akik itt élünk!!!

Itt az idézet:
"mert szeretem látni a kábszeres buzik felvonulását az Andrássy úton és elítélek minden szélsőséget. mert a komplett Terézvárosi és Erzsébetvárosi frakció előzetesben van. mert a volt pénzügyminiszter fiai védelmi pénzt szednek. mert szeretem, amikor szemeket lőnek ki állami ünnepségeken. mert jó, hogy az In-kal megmotoz, miközben a családommal sétálok a Múzeum körúton március 15-én. mert rajtunk röhög Európa és elhatárolódik tőlünk már Románia és Bulgária is. mert szegény Soros Gyuri bácsit csak mi fogadjuk be, pedig ő mindent megtett az egyetlen hazai tulajdonú OTP bank összeomlásáért mert hiteles előttem (LI) Bajnai György (OFF-SHORE) Gordon, aki szerint úgy igazságos, hogy fájjon mindenkinek, csak nekik ne mert Bajnai mindent megtett azért, hogy a libatenyésztők megkapják jogos követelésüket a hízlalt libák árát. mert Bajnai csak 8 cégét szüntette meg felszámolással vagy végelszámolással Továbbá: mert az állami nagyvállalatok vezetői megérdemelten kapják fizetésüket, pl.: Nemzeti Vagyon Kezelő igazgatója havi 3,5 millió Ft m.bért, + évi 33,6 millió prémium, + 3-5 havi bért jutalmul MÁV Zrt vezérigazgatója havi 3,42 milló m.bért+ 32,8 millió éves prémium + 3-5 havi bért jutalmul, Magyar Posta vezérigazgatója havi 2,54 millió m.bért + éves prémium 24,7 millió + 5 havi bért jutalmul, stb mert végre vannak jogai szegény bodzaszedő roma honfitársaimnak és büntetlenül ölhetnek, rabolhatnak, sikkaszthatnak, hazudhatnak. mert valaki végre elítéli a csúnya agresszív Magyar Gárdát, akik eddig semmi törvénybe ütközőt nem tettek. mert a TV székházat olyan jól adták el, hogy egy kanadai cég kereshetett rajta két milliárdot. mert a völgyhidat úgy építették méreg drágán, hogy nem is kellett volna az utat a magasba emelni mert a M6-os úton sikerül alagutat építeni az alig néhány méter magas löszfalba mert a makói gázmezőket sikeresen eladták kanadai kitermelésre, csupán 12 % -ot kap hazánk belőle mert szeretem, amikor romlik a forint mert tényleg nem emelték a gáz árát mert hazudtak éjjel-nappal - mert tényleg nem vezették be a vizitdíjat és a kórházi napidíjat (mert mindent elkövettek azért, hogy ne legyen vizitdíj...) mert a 4-es Metro 190 milliárd helyett 600-ból épül(?) mert Baja Ferenc már rég nem utalhatott pénzt a Zsurki vodkagyárnak mert a honvédelmi miniszter atom részegen szónokolt a Gripenek átadásán mert integráció címén végre vannak cigány osztálytársai a gyermekeinknek és mert a Lauder zsidó iskolában is vannak cigány diákok mert végre van digitális tábla néhány iskolában, sőt néhány iskolában még angol WC is van - mert az orvosaink már szerte Európában gyógyítanak, itthon pedig... mert dübörög a gazdaság és ugrik a pannon puma mert olyan szabad országban élünk ahol bárkinek, még a volt miniszterelnöknek, Gyurcsány Ferencnek is lehet több mint 50 cégben érdekeltsége, tulajdona, és mellette nagylelkűen lemond miniszterelnöki fizetéséről mert semminek nincs felelőse és szabad a rablás mert a Közraktár utcai bálna épületet off-shore cég építheti. mert eladják külföldi cégeknek a közműveinket és kiárusítják a vízvagyont is mert drága pénzen terveztek nekünk kormánynegyedet, amiből semmi nem lett (hála Istennek) csak költségei - stb., stb.

Kérlek, szavazz Te is a baloldalra, ha tetszik, amit itt olvastál! "

Beszélgessetek továbbra is egymással, hiszen már mások alig szólnak hozzá, mindenkit elüldöztetek az MSZP örökös ócsárlásával. Imádjátok Orbánotokat és a sok léha talpnyalóját, Gyurcsány újja alatt a piszok különb nálatok!!!!!!!!!!

Válasz

B Klári üzente 14 éve

Teljesen igazad van, vád, gyanúsítgatás mind csak hátrafelé ránt ahelyett, hogy előre tekintenénk. A bizalom megelőlegezése ilyen előremutató cselekedet. Aki visszaél vele, megállítja magát, kiszáll. Én is ezt vallom. és mivel az esküjük ellenére a vezetőink nem olyan döntéseket hoznak, nem azt kommunikálják ami a javunkat szolgálná, sorra elvesztik a bizalmunkat. Ki kellene szállniuk, de még ezt se teszik.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Volt egy vad,mely szerint"Sot Orban vezeti most a sort a hazugsagokban."Ugyhiszem Orbannak meg nem sikerult bebizonyitania mostansag,hogy hazudott.(Oszinten megvallom,hogy ez hamarosan bizonyithato lesz velemenyem szerint)Minden vad,ami mogott nincs teny bizonyitekkent,az legies.Termeszetesen az iras Marinak szolt,de ez nem volt nyilvanvalo valaszomban....Az,hogy a vilagot nem piciny perspektivankbol latod csupan,elegge konnyen felismerheto.Nem ismerlek,es igy nem tudom,hogy amit itt irsz mennyire gondolod komolyan,s igy talan hamar iteltem,de nagyon szeretnem remelni,hogy nem.Az emberekben nem partallasuk szerint bizok meg,hanem azt megelolegezem,de aki a hitelt nem szolgalja meg,nehezen adok ujat.

Válasz

B Klári üzente 14 éve

Mire vonatkozik a levegőbe beszélési célzásod?
Ha arra, hogy a távollévő objektívebben szemlélheti a történéseket, akkor az saját tapasztalatból mondtam. Több évig éltem külföldön.
A politikus dolog is saját tapasztalat, én is tanultam az államigazgatási tanulmányaimban gazdag példákon keresztül. Gyurcsány profilját mindenki jól ismeri, meg már korábban is beszéltünk róla, azért említettem. De kérdezz te, hogy mire gondolsz.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

A tavolvalosagom ellenere minden nap reggel,es este megnezem,(elolvasom )az otthoni hireket az Origotol,es a HirTvtol.A tavolisagom megadhatja azt a batorsagot,hogy nem kell felnem,hogy "veletlen" elut egy auto,vagy kirugnak leepiteskor a munkahelyemrol,mert kimondtam,amit gondolok,es latok.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Esetleg tudnal konkretumokat,vagy atvetted a levegoben beszeles"muveszetet?

Válasz

B Klári üzente 14 éve

Ami meg a Mari érve Zolival szemben, hogy nem Magyarországon él, nem jó indok, mert gyakran távolról sokkal tárgyilagosabban, objektívebben ítélhető meg egy-egy folyamat vagy helyzet, mint ott, ahol benne élünk. Nagyon is jó, hogy van ilyen is köztünk.

Válasz

B Klári üzente 14 éve

Mari, olvasd már el, hogy milyen ellenséges hangnemben írsz! Fenyegetésnek pedig a párt gyűléseivel ellentétben itt nincs helye! Ez egy érvelős, megoldáskereső fórum. Csak semmi egymásra mutogatás.

Az tény, hogy a politikusok művészi szinten végzik a hazudozást, mellébeszélést és megtévesztést. Csak azt nem veszik figyelembe, hogy mindez visszaüt rájuk is, mint egy bumeráng.

Válasz

B Klári üzente 14 éve

Mért, Mari, te nem vetted észre Gyurcsány Ferin, hogy milyen szenvtelen ábrázattal beszél? Hogy a nagyképű hatalmisággal vegyes sajnálni való kisember gesztusaival teljesen hamissá tesz mindent, amit mond? Egyszer zavart határozottsággal utasít, máskor meg önsajnálattal vegyes érzelmiségben tör ki? Szerintem ezért, a hiteltelenné válása miatt került a háttérbe. Arra viszont nagyon jó, mert kimondottan jól taktikázik és szervez.

Válasz

Kné Mari üzente 14 éve

Engem meg nem érdekel, hogy te mit gondolsz. Nem Magyarországon élsz, légyszíves ne osztogasd itt az észt nekünk. Most nagyon finoman fogalmaztam, mert felháborít a nagy magyarok távolról való belepofázása a mindennapjainkba.

Egyébként minden politikus hazudik, jó vastag bőr van a képükön. Sőt Orbán vezeti most a sort a hazugságokban.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

En nem gondolom,hogy elege lett Gyurcsanynak a mellebeszelesbol,mert a "Hazugsagbeszed"elott es, utan is ugyanolyan termeszetes artatlan arccal hazudott,es hazudik.Szamara a hazugsag nem bun,hanem "muveszi tevekenyseg",melyet utolerhetettlenul profi mod muvel.

Válasz

Gyuricza Marika üzente 14 éve

Kéri magatartása, viselkedése már régen csipi a szemem. A kritikái rosszindulatuak, n em épitőek, Hogy a fidesz , milnt egy magas labdát lecsapta a Gy. öszödi beszédét, félremagyarázva rendben, de Kérinek lehetne annyi esze, hogy a valós indokot mondaná, Gy-nak elege lett a mellébeszélésből,

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Kerem senki se gondolja,hogy a valtas fajdalom mentes lesz!Leg sulyosabb fajdalom azoknak lesz,akiket kiturnak a helyukbol a levitezlett politikusok,de fajdalmas lesz a megalazottsag erzese a levitezletteknek is.Az elobbi ket csoport "szenvedoi"nagy valoszinuseggel a kiszolgaltatott egyszeru embereken fogjak elverni fajdalmuk bosszujat.Masok,elkeseredett duhvel esnek neki az oket kiszoritott partoknak.Sok zaj varhato a kovetkezo evben.Varhatolag a parlament targyaloterme egyre neptelenebbe valik,mivel a kepviselo urak a sajat jovojuket fontosabb,es egetobb problemanak latjak,mint az orszag sorsat.

Válasz

Jodli Ferenc üzente 14 éve

Persze, már javában zajlanak a háttérszerződések, megállapodások, ami ezt a változást, vagy amilyet gondolnak, lefedi, fájdalommentessé tesz.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Azok a politikusok, akik jövőre nem kerülnek be a parlamentbe, busás végkielégítéssel a zsebükben - az összeköttetéseik által előre bebiztosított zsiros állásokat fogják elfoglalni. Biztos vagyok benne, hogy egyik sem munkanélküli segélyből fog tengődni. Ez pártfüggetlenül vonatkozik az egész bagázsra.

Válasz

vénasszony 2 üzente 14 éve

A cikk szerint Kéri előadásában elhangzott amondat:"A jelenlegi, katasztrofális helyzet kialakulásában Gyurcsány Ferencnek döntő a felelőssége, neki azonban esze ágában sincs visszavonulni. Talán abból indul ki, hogy ha Orbán Viktor négy súlyos vereséget is túl tudott élni, ő is talpon maradhat."
A baj az, hogy még most is azt gondolják az ún. baloldaliak a Fidesszel egy kórusban, hogy "GYURCSÁNY a HIBÁS!"
Az öszödi beszédről egyszer őszintén kellene beszélni, és nem a szili féle nézőpontból kritizálni. Ellenkezőleg. TÜKÜRBE KELLENE NÉZNI!!!
Hát, Ti tényleg nem az a párt vagytok, akikre józanul szavaztam 2006-ban!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Még sok-sok ilyen lelkesítő előadás és 5-10 ember sem megy el a rendezvényekre.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Gondolkozom azokon a politikusokon,akik nemsokara kenytelenek lesznek elhagyni kenyelmes barsonyszekuket.Vajon hogyan reagalnak?A 89-es,es az azt megelozo idok reakcioibol kiindulva intezmenyek,es vallalatok barsonyszekeire kivannak azokat cserelni,de azok a helyek foglaltak.Kiket kell kiturniuk?Talan azokat,akik eddig a kenopenzeket juttattak vissza nekik az allami megrendelesekbol?Azt gondolom nehezen fogjak adni.(Talan ennek koszonhetok a korrupcios lebuktatasok.Valahogyan erdemeket kell szerezni a jovore nezve.)Masik kerdes,a kedvezmenyezettek,a"haverok"kerdese,akik allami megrendeleseket,unios forrasokat,potya allami vagyont kaptak a mostaniaktol.Ok hogyan reagalnak a beszukult lehetosegekre?Talan kontost forditnak,talan keszulnek a jovore,s addig atalusszak a telet?Mi lesz a szocialista erdekeltsegu magnasokkal?Nalluk dolgozik a magyar munkavallalok jelentos resze.Mi lesz a dolgozokkal?

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Gondolkozom azokon a politikusokon,akik nemsokara kenytelenek lesznek elhagyni kenyelmes barsonyszekuket.Vajon hogyan reagalnak?A 89-es,es az azt megelozo idok reakcioibol kiindulva intezmenyek,es vallalatok barsonyszekeire kivannak azokat cserelni,de azok a helyek foglaltak.Kiket kell kiturniuk?Talan azokat,akik eddig a kenopenzeket juttattak vissza nekik az allami megrendelesekbol?Azt gondolom nehezen fogjak adni.(Talan ennek koszonhetok a korrupcios lebuktatasok.Valahogyan erdemeket kell szerezni a jovore nezve.)Masik kerdes,a kedvezmenyezettek,a"haverok"kerdese,akik allami megrendeleseket,unios forrasokat,potya allami vagyont kaptak a mostaniaktol.Ok hogyan reagalnak a beszukult lehetosegekre?Talan kontost forditnak,talan keszulnek a jovore,s addig atalusszak a telet?Mi lesz a szocialista erdekeltsegu magnasokkal?Nalluk dolgozik a magyar munkavallalok jelentos resze.Mi lesz a dolgozokkal?

Válasz