Batori Zoli üzente 14 éve

Ugy tunik Sandor,hogy igazad van.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Igen, ez a kiszes banda alkotja ma a fideszt.

Válasz

Papp Tibor üzente 14 éve

Önök bizonyára biztos valami jó pártfunkcionáriusok voltak a múltban, most jó nyugdíjjal asszisztálnak vakon, hálából, és visszasírják, hogy hozzáértés nélkül, jó pozíciót lehetett betölteni, csak tapsolni kellett. Ez sajnos az mszmp utódpátjánál az mszp - nél sincs máshogy. Csak ezzel a mentalitással egy országot vittek a totáli csődbe. A sok ingyenélő kisz-es banda, volt pártfunkcionáriusok, besúgók, lopják, teszik tönkre ma országunkat. Közben szocialistáknak nevezik magukat. Nyomorítják népünket. Sajnos ha lett volna igazi rendszerváltás, ezek az emberek nem vehetnének részt a mai politikába, de sajnos nem így volt, és most ennek isszuk a levét. Nem vagyok fidesz párti!, de azt támogatom aki a valódi rendszerváltást akarja megvalósítani, és eltakarítja országunkból ezt a vérszívó bandát.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Becsuletszavamra!On lesz az utolso,akinek velemenye befolyasolni fog.Elotte megkerdezem az amerikaiak,es magyarok millioit.Ha ok nem adnak eleg jo tanacsot,onhoz fogok fordulni tanacsert..

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Adja fel, csak ne Magyarországra jöjjön. Az USA-ban alighanem örülnének, hogy megszabadulnak magától.

Válasz

Gönye Ferencné üzente 14 éve

Szili Katalin jó helyen van ott ,egytelen akiben csalódtam mint párttag az elmúlt időket figyelembe véve

Válasz

Papp Lajos üzente 14 éve

Érdekes lenne megtudniazt, hogy aki a jövőben nem akar politizálni az miért kerül fel a pártlistára. Csak azért, hogy a "töltelék szerepét eljátsza. Inkább fiatalokkal kellett volna feltölteni a "hátha befutó" helyeket.
nem hiszem, hogy olyan gazdagok vagyunk, hogy feladjuk eleve ezeket a pozíciókat. Na és mi van ha mégis befutnak és akkor majd ott állnak és vakarüdzanak, hogy akkor most mi is legyen? Megint egy ujjabb attackra lehetőség?

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Horn Gyula pufajkas multjara utaltam,aminek eszmefollytonos kovetoi a mai szocik.Ha a jovendo jobbik egy jobb hazat kormanyoz,melyben szabadsag,es jog uralkodik,meg meggondolom,hogy feladjam-e az ebben a szabad orszagban(USA) eles lehetoseget.

Válasz

oncs györgy üzente 14 éve

Egyetértek a listával, nem üdvrivalgással, de örömmel vettem, hogy Szili Katalin "visszalépett"!(?) Már korábban is volt néhány megnyilvánulása, ami nem keltett szimpátiát erősen balos baráti körömben sem. Járja a maga útját!
A Papp Tibor féle fazonok meg majd pofára esnek vezérükkel együtt, nehogy őket látogassák majd elvtársaik.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Egyértelmüen megírtam, hogy nem az ékezetekre utalok, azok hiányát magam is ismerem, mert német tasztatúrám van.
A helyesírási hibákra utaltam, ami a legújabb hozzászólásában megtalálható.
Ne kivánja, hogy pirossal kijavítva nyilvánosságra hozzam.
Egyébként, ha a pufajkás rendszer nem tetszett, és az ország ügye Önt annyira izgatja, akkor most miért nem jön Kaliforniából vissza? Már 20 éve nincsenek pufajkások!

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Tisztelt Mady Zoltan!Nyugottan irogasson a maga neveben,hisz on nem az oldal.Talan felhivnam a figyelmet arra,hogy a kadari sztalinista idok eljartak.Beszelni mar lehet mindenkinek a maga neveben.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Tudomasom szerint Magyarorszagnak en is polgara vagyok.Csupan a pufajkas hatalomra jutasakor hagytam el azt.Ez az en hazam is,ahol soprogetek.Azt pedig vegtelenul sajnalom,hogy az angol billentyuzeten ekezet nelkul irhatok onoknek.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Akinek a hozzászólásában helyesírási hibákat lehet találni, az nekem ne mondja, hogy pedagógus volt. Itt most nem az ékezetekre utalok.
Lehet, hogy Önnél is baj van az öszinteséggel, illetve az igazmondással?
Külföldröl egyébként is könnyü kritizálni. Jöjjön haza, segítse az országot felépíteni, s ha majd valamit fel tud mutatni, akkor beszélgethetünk tovább.
Söpörjön a maga háza elött!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Papp úr! Nagyon kérjük, a közösség nevében, itt ne fenyegetőzzön és ne hazaárulózzon! Ha hazaárulózni akar, akkor ajánlom magának a BTK tanulmányozását, ahol feketén-fehéren le van fektetve a hazaárulás, mint büntetőjogi tényállás. Maga szerint a maga által említettek közül ki az, aki a Büntető Törvénykönyv szerint is elkövette a hazaárulást, mi?!? Ugye, nem örülne neki, ha valamelyikük beperelné becsületsértésért? Ez a portál egyébként sem a kuruc.info honlapja, ha eddig még nem vette volna észre. Javasoljuk magának, hogy ilyen irányú nézeteit ott legyen szíves kifejteni.
De ugyanezeket tudom javasolni Batori Zoli úrnak is.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Gyurcsany Ferenc vitathatatlanul egy kulonleges adottsagokkal rendelkezo ember.Nem ismerek olyan embert a vilagon,aki olyan gyermekien tiszta arccal tudja eloadni a leg orcatlanabb hazugsagokat,mint o.Veres,Draskovics,Szili,Oszko,es a tobbiek piti hazudozok hozza keppest.Ez utobbiak tekintete,valami kulonos oda nem illo arcrandulassal elaruljak,hogy "figyelj a kezemre!most csalok",de Fleto az mas!21 ev pedagogus gyakorlatombol ismerem az emberek tekintetet.Mindjart megerzem a loditas szandekat,amikor veszik a levegot,de exminiszterelnokunket nem.Ha nem hallanam a kovetkezo-az elozovel ellentetes-nyilatkozatat,vagy nem tapasztalnam az ot meghazuttolo tenyeket,eskudnek ra,hogy igazat beszel.Oszinte elismeresem a trenereinek!Oszinten mondom,hogy o a leg meltobb vezetoje annak a partnak,amely alaopvetoen a hazugsagra,a tomegek kizsakmanyolasara,megalazasara jott letre.

Válasz

Papp Tibor üzente 14 éve

Reméljük Gyurcsány nagyon jó helyre kerül,
a többi bitang hazaárulóval a börtönbe,. és lehet menni látogatni.!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Az erőviszonyok alapján reális a lista.
Azon gondolkodtam, ha Gyurcsány Ferenc nem kap megfelelő helyet, akkor a választáskor nem is megyek el szavazni.
Anna

Válasz