Batori Zoli üzente 14 éve

Azt hiszem ez a tehetetlensegi ero lehet a magyarazat.Csak gondoljuk meg!Joszandeku emberekkel megetettek a szocializmus egyenlosegenek sohasem megvalositott eszmejet(nemelyek mindig egyenlobbek voltak nallunk),es azt a maszlagot hittek hosszu idon keresztul.Most,amikor megoregedtek,az egesz eddigi eletukre kellene kimondani,hogy tevedes volt.Egy egyszeru becsuletes embernek,ez emberfeletti erot igenyelne.Konnyebb becsukni a szemuket,hogy a feheret feketenek,s feketet fehernek mondhassak.A baj csak az,hogy ekozben a korrupcio rakos daganata megfojtja hazankat.

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Kedves zoli!

Hát ezt a GŐZGÉPET ami azt illeti a tehetetlenségi erő dübörögteti.Az én lakásomban ,vagyok én a feleségem és a két kisspic kiskutyánk,akikre ha ránézek szólni sem kell tudják a dolgukat.Pedig nem bántom őket,kiskorukban már megszokták a rendet.Ha érzékelik,hogy pipa vagyok elkerülnek nagy ívben.Mintha tudnák,hogy a gazdi most hülye.Én is tanusíthatom,hogy tanulékonyak nagyon és van egy jó tulajdonságuk. A megérzéseikre és az ösztöneikre hallgatnak és ezzel nagyon sok konfliktust elkerülnek.Ami az embert illeti nem halgat az ösztöneire megérzéseire elvan telve magával meg a nagy eszével Az állatok ösztöne közös adottságuk ezt kapták az észért cserébe. Mi emberek is megkaptuk ezen kiváltságunkat csak mi nem élünk vele,mert azt hisszük minden csak az ész diadala.Sok is egy kicsit a diadalból,ha arra gondolok,hogy az összes pusztító fegyvert kifejlesztettük ki ellen is ? az állatnak több esze van. Az állat csak szükségből öl és nem kedvtelésből.Talán egyszer majd a pszihológusok megadják arra a választ,hogy a nagy eszünkkel mit csináljunk. Mert ahogy a világ kinéz lekellene ülni kicsit figyelni az állatok figyelmét és netán utánnozni is őket eggyes dolgokban.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Tisztelt Janos! Ertem en,hogy gozgep,csak azt nem ertem mi hajcsa!Tudja,van egy szoke cicam.Szeretem simogatni,s neha beszelgetni hozza (magamnak).O szerene,ha a lakasban is kenyeztetnem,de en nem,mert szerintem az ember eleg allat a lakasban.A mult heten beszokott a szobaba.Labammal kifele repulesre biztattam.Azota hiaba akarom simogatni.Mindig elfut tolem.Az allat tanulekony,de az ember nem.Kifosszak,kepebe hazudnak,rohognek,tonkre teszik,megalazzak,es hiveik tovabb nyaldossak nemtelen reszuket.Az allat okosabb,mint az ember?

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Kedves Zoli!
Ha tényleg szeretné tudni,hogy miként gondolkoznak azok akik bíznak hazug hóhéraikban én 1-ső Palotai jános leírom hátha segít.Biztos tudja,hogy hazánkban nincs halál büntetés,még annak sem akinek járna /itt a köztörvényesekre gondolok.A diszidálás fogalma már elévült,tehát menekülni sincs mitől.Amint olvastam itt az irományokat itt mindenki érzi és szagolja miről van szó. Hiszen ezért reagálnak az EMBEREK.Az összes téyezőt amit ismertet velünk /azt az eggyet,amit éjjel-nappal csinálnak / mi is tudjuk.Deeee ennek ellenére nem köpködünk,nem nyáladzunk,és nem akarjuk fél magyarországot ki irtani/nem maradna kit hülyíteni/ Mindenki meg hatalmon nem lehet.A másik része a megjegyzésének,hogy ki az ördög (már itt fórumon belül is ) az igazán nézőpont és a hatalmi elit kérdése.Nem tudom ismert-e az a dolog,hogy az állam a mindenkori uralkodó osztály hatalmi gépezete.Hogy a gépezet kinek a kezében van és mire használja az meg egy külön misét megér.Jut eszembe,hogy a hatalom gyakorlásának módszereit ,már az ősi emberi civilizációk kidolgozták,Amit az egyházak egy kis szellemi mixel megkavartak és szegény prosztókkal meg etették,ha akarta ha nem ezt kapta.Úgy,hogy kár itt bármejik eszmei irányzatra hivatkozva bármelyik pártnak (tagjainak)döngetnie a mellét,a hülyíttést már készen kapták.Az is bizton mára már közismert,hogy a történelem sem frankó,mert azt is a mindenkori hatalom irja,az új meg átírja. Tehát az erre való hivatkozás is egy kamu.Marad a józan és egyszerű paraszti gondolkodás mód.A külömböző vallási és tudományos elméleteket hagyjuk az azzal foglalkozókra,ami a történelmet illeti elég lenne levonni a konzekvenciát /ha nem lenne meghamisitva/Mert a mai általunk ismert történelmi tényeknek feltüntetettek alapján,úgy járunk mint a hülye számítógép amiről kiderül,nem a gép a hülye hanem az adatok halmaza amit bevittek.Nem kéne a fürdővizzel eggyütt a gyereket is kiönteni.

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Kedves Zoltán!
Nem értem a felháborodását mármint,hogy" mi az ördögöt keresnek egy baloldali pártban a szélső jobb oldali bértollnokok" Ezek szerint az oldalról mindenki távozzon akinek javaslata van arra,hogy mit kéne tenni ezekkel a hazaáruló brigantikkal akik ott vannak a hierarhiában? Attól függetlenül,hogy nekem is lenne egy-két javaslatom velük kapcsolatban,nem érzem magam jobb oldalinak, Ateistának,Vallásosnak. Nem is érzem magam egy istentől,embertől elrugaszkodott embernek.Egyszerűen arról van szó,hogy szeretnék nyugodtan,kiszámíthatóan élni és szeretném az elkövetkezendő generációkat biztonságban tudni.Nem érzem magam hülyének /lehet kicsit lassan fogalmazok/ de kifejthetné,hogy mit takar a" minket" szó?Mert ha a hatalomban lévő naplopókat,akik ujságot olvasni meg trécselni, információkat gyüjteni az új üzletükhöz , persze minket surmókat képviselve a parlamentbe, akkor az rendben van.Mindent tudunk.De ha ez az ön olvasatában mást jelent,kérem homájosítson fel róla persze ha ez nem államtitok.Ami a provokálást illeti,ebben az országban is,bevett plitikai húzás,kár erre ugrani. AZ ilyen feljelentgetési mánia amit említ azthiszem ebben az országban már tönkre tette egy jó pár ember életét,és nem kéne vissza vezetni ezt a "jó " szokást..Én még eggyetlen épkézláb olyan javaslatot nem olvastamm ,ami mindenki szája íze szerint lendítene az ország helyzetén.Ha valamiről lemaradtam kérem irjon róla pár sort,de emberi hangon,mert a csendőr pertut nem szeretem. köszönöm.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Mint mar korabban irtam,szeretnem megtudni,hogy mikent gondolkoznak azok,akik meg mindig biznak hazug hoheraikban.Hogyan nem latnak az orruknal tovabb?Hogyan nem hisznek sajat boruknek,szemuknek?Hogyan hisznek azok"igazaban",akik maguk is bevalljak,hogy atvertek onoket,-es mindenkit- ejjel,es nappal?Nyilvan en nem vagyok bertollnok,hisz semmi bert nem kapok irasaimert.(Sem erkolcsit,sem anyagit.)Igy az a minosites is olyan hitellel bir,mint az on minden megjegyzese.Az ordogot pedig nem kell keresni.Ott van az minden fontos szekben,s itt ezen a forumon is.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Sajnalom,hogy nekem nem tunt fel,hogy ebben a kozossegben csak tisztan MSZP-s istentelen hozzaszolasokat lehet irni.Ha megtanitana arra,hogy ezt melyik szabalyzat irja elo,akkor nem irok tobbet ide....Ha nem tud az MSZP-s sikkasztasokrol,es az orszag kiarusitasat,tonkretetelet szolgalo tevekenysegukrol,nezze a HIRTV adasait.Ott lehet eleg hirt talalni,ahol a kormany altal megfelemlitett birok bunozo MSZP-seket itelnek el.Mivel en nem vagyok biro,en senkit nem fogok elitelni hazaarulasert,de remelem,hogy lesznek bator birok,akik ezt megteszik a hazaarulokkal szemben a torvenyek ertelmeben.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Csak azt nem értem, hogy mi az ördögöt keresnek egy baloldali párt közösségében az efféle szélsőjobbos bértollnokok? Provokálni akarnak minket?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Batori Zoli! Száműzni pedig nem azokat kell, akiket maga és a magafajta szélsőjobbosok "hazaárulóknak" meg hasonlóknak neveznek, hanem a magukfajtákat. És nyilván azt is olvasta ugyancsak tőlem, hogy mikor lesz itt "szebb jövő". És ha úgy érzi, hogy bűncselekmény elkövetéséről van tudomása, akkor tegyen bűnvádi feljelentést, de ha nincs, akkor ebben a közösségben ne pocskondiázzon, ne rágalmazzon!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Batori Zoli, Ön meg milyen erkölcsi alapon tesz szélsőjobboldali beírásokat egy baloldali párt közösségében? Látott-e már, tapasztalt-e már baloldali emberektől tett, baloldali tartalmú beírásokat mondjuk a jogerősen törvényen kívül helyezett magyargárda, vagy a jobbik közösségében? Ugye, hogy nem? Ha mi nem látogatjuk a maguk közösségeit, és még kevésbé teszünk oda beírásokat, akkor mi is jogosan elvárjuk, hogy jobban teszik, ha ezt a közösséget egyszer és mindenkorra békén hagyják, és megkímélik a szélsőjobboldali megjegyzéseiktől. EZ NEM A KURUCINFO PORTÁLJA!

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Mady Zoltan!On milyen istenhez konyorog szebb jovoert?

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Szerintem a szebb jovo az lesz,amikor a bunozok a bortonokben,az elrabolt vagyon az eredeti tulajdonosoknal,a hazudozok szegyenketrecekben,a gyilkosok aldozataik mellett,az arulok pedik szamuzetesben lesznek.Adjon az Isten szebb jovot!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Igen, csakugyan adjon az isten szebb jövőt, de nem olyat, mint ahogy azt a Rosszabbik és fizetett bértollnokaik elképzelik. A "szebb jövő" pedig mindenekelőtt abban nyilvánulna meg, hogy az efféle nyilas hőzöngők örökre eltűnnének a magyar közéletből.

Válasz

Sebestyén Miklósné üzente 14 éve

Igazad va kedves Lajos. Minden szavad szentírás. Persze, hogy elmegyek szavazni és a baloldalra szavazok, csak az ember néha dühében, tehetetlenségében kételkedik még abban is, hogy kék az ég. Nem akarom elhinni, hogy az mszp-be csak gazamberek tutyimutyik , senkiháziak ülnek. Nem és nem. Mióta Gyurcsány nincs, azóta, mintha meglennének babonázva, vagy ők lennének a néma leventék, nem értem mi ez a lazaság? nem akarnak már győzni? Annyit azért nem dolgoztak, hogy ennyire elfáradjanak! Valami susmus van ott, sajnos már üldözési mániám van hisz az egész élet tele van huncutsággal. Jaj de szépen mondtam! Ja, ami a gyerekek nevelését illeti,hát az igazság, hogy családja válogatja. Nekem is van fiam de ha én ilyen tiszteletlen szemét kijelentést hallanék tőle egy öreggel szemben, a mai napig is akkorát vágnék a pofájára, hogy megcsavarodna a feje. Nem, én soha nem bántottam, még mielőtt valaki azt hinné, hogy én egy goromba disznó vagyok, de nem is kellett. Nem minta gyerek, hisz mindenkinek van hülyesége, de bizonyos dolgok nem tréfára valók. Tőlem most is szorul, ha az anyósával tiszteletlen, met szeret viccelődni, csak van ami túl megy a határon. Az idős ember érzékenyebb és minek ezt kiaknázni? Azon kívül szólásszabadság volt mindíg nálunk semmi gond. Nálunk sem volt egyetértés mindíg. Csak mi úgy éltünk együtt, hogy én is elfogadtam, ha volt egy épkézláb ötlete valakinek, hisz sokszor a fiatal tisztábban gondoljkozik mint egy idős. Nem szégyen az. Na mostmár eléggé eltértem a témától, elnézést. Borimama

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Pedig el kell menni szavazni!!!! Ha nem mész el, akkor csak erősíted a jobboldalt, mert ŐK elmennek. Az biztos, hogy a fidesz és a Jobbik minden lehetőséget megragad, hogy megszólítsa azokat, akiknek a szavazatára számít. Még akkor is, ha sokan becsapják az orruk előtt az ajtót, de ahogy látom, egyáltalán nem érzékenyek. Az MSZP szálljon le közénk, és mutassa meg, hogy az egyszerű embereket, a melósokat is képviseli, mert azok vannak többen!!!

Válasz

Papp Lajos üzente 14 éve

Kedves Borimama!
Ha már felhatalmaztál arra, hogy így írjak, akkor megteszem
Elolvastam ezt a Haladás és Biztonság vitairatot. Az jutott eszembe, hogy ettől az átkosban egy falusi KISZ_titkár is komolyabb beszámolót és feladatmegszabást állított össze az átkosban. Lerí róla a szociáldemokrata tutyimutyiság, a változtatni nem akarás és az állóvízben való pocsolás, Csak semmin nem változtatni, minden úgy van jól ahogy van. Miközben tudván tudjuk, hogy a ratkó korszak gyerekei most léptek be a nyugellátásra jogosultak kategóriájába, így az aktív korúak már létszámba is alatta vannak az ellátásba lévők létszámának – de továbbra sem akar változtatni az eddigi finanszírozhatatlan felosztó-kirovó rendszerű nyugdíjon az MSZP. Tudja, hogy döglődik a gazdaság, a neoliberalista gazdaságpolitika és a Jóléti állam nem folytatható, az eddigi adóztató, költekező állam helyett egy uj társadalmi szerződésen alapuló Esélyteremtő államra lenne szükség, de nem tesznek semmit, illetve a szociáldemokraták nem tesznek semmit. A többiek tennének, csak kevesen vannak és a Szili féle kalandorakciók még azt a keveset is szétforgácsolják. Ezeket én is mind tudom. Ennek ellenére azt mondom, hogy el kell menni szavazni. Két okom is van erre. Ugyan is ha nem szavazok, elvesztem a jogom arra, hogy úgymondjam kisebbségbe maradjak, ha számomra nem a kedvező eredmény jön ki. Aki nem szavaz az nem foglalállást. A nem szavazás az nem állásfoglalás-akkor pedig semmi joga nincs az illetőnek arra appellálni, hogy én nem ezt akartam és nem szavaztam erre. Tehát elveszti a kritika lehetőségét- és ugyan olyan lesz, mint a jelenleg megvetett FIDESZ- mert akkor ugyan azt a retorikát követi. Azért mert más hülye, nekem nem kell annak lenni.
A másik ok, talán olvastad, de ha nem felhívom a figyelmedet a 2010-(Z) Űrodüsszeiában leirtam, hogy mi várható ha a FIDESZ-Jobbik 2/3-OS többségre tesz szert és elfogadják a Magyarok Szövetségének alkotmány tervezetést és Jobboldali diktatórikus rendszer az erednmény. Ezt meg kell akadályozni és ezt úgy lehet csak, ha elmégy szavazni
Tehát kérlek éljél a jogoddal és felelj meg a kötelességednek. Mint eddigi életben mindig ha úgy hozta a sors. Nem tagadhatod meg magad.

Válasz

Papp Lajos üzente 14 éve

nekem sem nőtt az MSZP a szívemcsücskéhez. Világért se kérnélek arra, hogy rá szavazz.
Viszont arra kérek mindenkit, hogy menjen el szavazni. A demokráciában a szavazás az kötelesség és jog. Pillanatig sem mondom, hogy nem háborít fel amit a Pénzügyminiszter mondott, én is nyugdíjas vagyok. Viszont Borimamam azt nem szabad elfelejteni, hogy mi neveltük ilyennek a gyerekeinket és nem jött ide senki sem hoogy másnak nevelje. Ha tehát ilyenek az csak is nekünk köszönhető. Tudod én mindig azt tartottam (a saját gyerekeimmel kapcsolatban is), hogy a fiatalságnak szive joga kételkedni mindabban amit az idősebbek mondanak. Mi sem voltunk mások. Ha még emlékszel, a mi szüleink is elviselhetettlennek tartottak bennünket, nagyképű okoskodónak, Ne mond, hogy nem így volt. Dehogynem, ők is fejünkhöz vágtak mindenféle szöveget, persze kitől is tanultuk volna a szöveget amit most mi vágunk a gyerekeink fejéhez, ha nem pont mi lettünk volna az éppen aktuális lázadó fiatalság – csak már lassabban lázadozunk. Persze, hogy felmegy az emberben a pumpa – miért is ne menne fel. Viszont ha szívedre teszed a kezed, ugyan mit is csinálnál: Életedben mindig tudtasd, hogy hol a helyed, pont most felejtenéd el. Ugyan már. Bizony elmégy szavazni és a baloldalra szavazol – még egyszer mondom nem az MSZP-re, hanem a baloldalra. Vagy már elfelejtetted azokat az időket, amiket megéltél – ugye nem. Megmondom őszintén nekem sem tetszik az MSZP jelenlegi politikája, illetve már jó régen nem tetszik a dolog. Úgy látom, hogy a szociáldemokraták túlsúlya gúzsba köti az MSZP-t. Képtelen cselekedni, és képtelen választani.
Folytatom

Válasz

Sebestyén Miklósné üzente 14 éve

Hogy én miért nem megyek el szavazni? INdokaim a következők. eddig azt hittem az mszp. csak elgyengült, alszik. inába szállt a bátorsága. Mégis úgy gondltam csak felébrednek összekepják magukat, és különben is még mindíg a legszimpatikusabb párt. Eddig ezt hittem. A mi nap a pénzügyminiszter az a mocsok nincs más szó rá, kijelentette, hogy a nyugdíjasoknak elég e kenyér és a tej, az ásványvíz és a hús már luxuscikk. Hát kérem a magam részéről megértettem, hogy a 13. havi nyugdíjat nincs miből fizetni, jó mi már megtanultuk összehúzni magunkat nem gond. De amikor ilyen nyíltan és pofátlanul kijelenti egy ilyen magasra kapaszkodott csótány, hogy mi már kiszolgáltunk, s mind ilyeneknek. nm kell a drága ásványvíz pláne ahús, kár belénk hát ez bicskanyitogató. Nem kell különösebb hála de ez azért a halvány köszitől is messzevan. Kíváncsi lennék, hogy a szemét anyját is így kezeli? Lehet, hisz csak rá kell nézni a buszma pofájára, amin semmi érzelem nem látszik, olyan mint egy zombi. Verje meg az Isten, veretlen ne hagyja. Hát ezért nem megyek el szavazni hisz mi már nem kellünk senkinek akkor minek erőljködjünk. BOrimama

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Miért nem megyek el szavazni !!
Először is kezdeném az hungarise vircsaftnál, amit ugy nevezek,hogy ÖSZÖDI beszéd. Na már most összevetve mindent ami ott elhangzott és mindenki ezen csámcsogott, igaza volt a Gyurcsány Ferencnek. És ha kihuzzuk a fejünket a seggünkböl,ez így igaz. Lehet itt érvelni ellene is , mellettte is. A tény az tény marad.Sőt, azóta eltelt idő alatt is az országban egyre rosszabb állapotok uralkodnak.Nem tudom azt,hogy az elítélt szempontjából mennyire mindegy az elítéltnek,hogy a biro mosolyogva vagy fenyegetőzva osztlya ki számára a 20 évet vagy akármennyit.Sajnos azt kell tapasztalnom,hogy a lepocskondiázott Papp Tibor nem hülyeségeket,tényeket sorolt fel.Ma már most a fentiek alapján eleve nem korrekt az ilyen stilus,másrészt , úgy gondolom ezt meglehetne kulturáltabban is fogalmazni. Hogy ki milyen párttól várja a jó megoldást az vérmérséklet függvénye is.Én magam részéről teszek e Fideszre is, Mszp-re is mind a kettő ahatalma idején a saját zsebét tömte. Nem kell itt a kerületi csalásokra koncentrálni. Meg voltak a Fidesz maga Torgyán Józsikái akik mais röhögnek rajtunk,nem kell még europába sem menni.JÓ lessz tudomásul vennie a Magyar embernek,hogy ígérgetésből,vádaskodásból,korrupcióbol és minden szarságból kapunk majd rendesen. Az én szemszögemböl teljesen mindegy,hogy az emberarcu MSZP,vagy a nagyhangu Fidesz fog nyerni. Egy dolog még érdekes leszz majd a választások után. Hány köpönyeg fog gazdát meg pártot cserélni?NEM HISZEK EGYNEK SEM. EGYIK KUTYA MÁSIK EB.

Válasz

B Klári üzente 14 éve

Szerintem hasznos ezeket a témákat sorra átbeszélni, elemezni, hogy lássuk, hol mit rontott el, kommunikált félre a párt és melyik pontokban nem vétkes, nem a mi kezünk van a dologban. Sokan nem tudunk eleget ezekről, ezért megy a rágalmazás, szidalmazás mind felénk, mind pedig az érvelést nélkülöző hárítások, tagadások felőlünk. Öntsünk tiszta vizet a pohárba, vagyis legyen átlátható a működésünk, vállaljuk fel a cselekedeteinket!

Válasz

B Klári üzente 14 éve

Ha már itt áll ez a téma, elemezzük ki egyesével, melyik állítás igaz és melyik csak rágalom.

1 kábszeres buzik felvonulását az Andrássy úton (ez inkább SZDSZ-es téma, tehát nem vethető az MSZP szemére, esetleg az, hogy nem határolódik el tőlük a párt)

2 és elítélek minden szélsőséget, csal a jobb oldali szélsőségeket itéli el az MSZP, a másságot, cigányságot, egyéb nemzeti kisebbségeket tudtommal nem

3 mert a komplett Terézvárosi és Erzsébetvárosi frakció előzetesben van, hát ez nem válik dicsőségére a pártnak, hogy nem zárja ki soraiból a korrupcióval terhelt párttagokat

4 volt pénzügyminiszter fiai védelmi pénzt szednek, erről nem tudtam. Igaz?

5 szemeket lőnek ki állami ünnepségeken, ennek volt megtorlása a rendőrségen, talán lehetett volna jobban kommunikálni...

6 az In-kal megmotoz, miközben a családommal sétálok a Múzeum körúton március 15-én. Hogy kerül egy izráeli biztonsági szolgálat rendőrségi feladatkörbe?
„Nemzetbiztonsági kockázat, hogy az In-Kal Security Kft. túl közel került az állam szerveihez" Erről tud valaki valamit?

7 mert rajtunk röhög Európa és elhatárolódik tőlünk már Románia és Bulgária is, Nagyon veszélyesnek és szégyenteljesnek látom a nem egységes külföldre és külföldön történő politikai színezetű országimázst romboló nyilatkozatokat, ami persze nem minden esetben a pártunk sara, de van benne része. Ez ellen tenni kellene!


Folytassuk...

Válasz

Strommer Magdi üzente 14 éve

Aki ezt ide leírta az nem érdemli meg, hogy ebben az Országban éljen, A száját csak mocskolódásra tudja használni. Azért szavazunk az MSZP-re , mert Ők tudnak viselkedni. A FIDESZ két vereségből sem tanult. 2002-n lett volna lehetőségük, hisz Ők voltak hatalmon . de olyan nagyképűen viselkedtek, hogy az embereknek elege lett belőlük. Demokratikus Országokban ha valaki megbukik azt a pártja leváltja. Nyolc év nem volt elég arra, hogy valami emberarcú dolog történjen, harmadjára is a BUKOTT elnököt indítják. Most sem lesz belőle semmi.

Válasz

Papp Lajos üzente 14 éve

Bocsika, de ezt nem értem, mi rosszat tettem amiért ilyen a megítélésem. Azt hiszem igyekeztem szépen aludni, álmomban senkit sem zavarni, még levegőt is csak csendesen vettem. Akkor hát mi is baj velem. Bár gondolom nem nekem szól az alábbi "dícséret", ezért tréfálkozom vele. Azért legközelebb ha lehetne akkor keresztnevet is írj kedves Czékus Lajos, csak azért mert például én is Papp Vagyok. csak nem tibor, hanem Lajos- és én például nem irogatok ilyesmiket. Köszi

Válasz

Czékus Lajos üzente 14 éve

Papp, te egy mocsadék vagy, ez az én szavazatom.

Válasz

Sebestyén Miklósné üzente 14 éve

Elnézést! nem jó a hasonlat, inkább a kacsából a f..s az fröcsög így.Borimama

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Papp úr, Önből úgy ömlik a szó, mint tehénből a trágya. Ha a butaság fájna, maga ordítana.

Válasz

Sebestyén Miklósné üzente 14 éve

Kár a szánkat tépni az ilyen butácska szegény eltévelyedett embernek, hisz nem értheti mi a lényeg. Neki ezt mondták az intézetbe, beállították bizonyos időközönkénti kukorékolásra és ő szorgalmasan teljesít. Klassz csávó. Borimama

Válasz

Sebestyén Miklósné üzente 14 éve

Amit a jobbik ad, Szebb jövőt, azt tokkal vonóval mind a tied lehet, ennyi neked is jár. Borimama

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Te Tibi!Ha te vagy eggyáltalán,arról nem is beszélve,hogy az a kép amit mutogatsz magadról,nem 51-éves ember kinézete,neked csak úgy jó,ha szekálsz másokat a Hülye Jobbikoddal,a MAGYAR GÁRDÁDDAL,vakardd meg egy kicsit a család fádat,hátha Te leszel az első akit jól fenékbe rúgnak!!!!!Akiket te ezen az oldalon pocskondiázol,Azoknak köszönheted,hogy tanúlhattál,bár ez nem látszik rajtad!Te csak a Spanyól Fal mögül mersz véleményt mondani!Kívánom neked segítsen rajtad a Jobbik,és kínlódj jó SOKAT!!!!!ÜDV:JUDIT.

Válasz

Papp Tibor üzente 14 éve

Tökéletesen egyetértek, itt csak a Jobbik segíthet !
Adjon az isten szebb jövőt!

Válasz

misicskarolyne marika üzente 14 éve

Akkor kéne reklamálni ha a másik oldalon rendbe tették volna a piszkos dolgaikat ,ha nem röhögött volna a nézők szemébe az akit felmentettek .mert elévültek a disznoságok.Majd ha Kaya Ibrahim és Joszif Tot urak befizetik az államkasszába azt a pénzt amit a cégek eladoi nem fizettek be ,inkább eladták mert kellett a meggazdagodáshoz. A kkor járjon a szátok..NYUGODTAN SZAVAZZ ODA MAJD TALÁN ELŐBB UTOBB NÁLAD IS FELDERENG VALAMI FÉNY

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Tibi! Bocsi de egy jó van benned!-Szinten tartod az alacsony vérnyomásomat!Köszi.Erre mondják azt,hogy minden rosszban van valami jó!Ha végig néznél a redszer váltás elejére,rá jönnél,hogy az MDF-aladt kezdödött az egész!-Ország kiárulása,a macskakövek megmaradtak!És úgyan ki is volt az aki aTaxis blokád alladt részegen dőlt ki a Parlament ablakából,de sajnos nem esett ki!Pálinka gőzős állapotában a tömeg kőzé akart lövetni!Ha akkor olyan jó világ lett volna, az emberek nem vittek volna a Taxisoknak Teát és ételt!!!!Én boldogan gyalogoltam a munkából haza!És mégis a Taxisok húzták a rövidebbet!Erre varrjál gombot!Szerintem ez volt igazán diktatura,most pedig te bünti nélkül írhatsz hülyeségeket!-Nalátod ez a Demokrácia. Üdv:Judit. UI:Senki nem mondta,hogy bárkinek is utánoznia kell a drogozást,mindenki maga dönti el!!!!!!!

Válasz

Sebestyén Miklósné üzente 14 éve

Tökéletesen egyetértek a szavaiddal. Igen , mi a nép is jó nyakig benne vagyunk a dolgok ilyetén alakulásában. A baj csak az, hogy itt mi lent hiába tépjük a szájunkat, és egymás haját ettől nem történik semmi. Eldöntik ők eymás között a sorsunkat. Mi meg mit tehetünk? Bégetünk bárgyu tekintettel. Persze nem tudom mit kellene tenni, hisz annak sincs értelme, hogy mint a sok üresfejü, biztatja a földi halandókat, hogy fogjunk össze verjük szét stb. Minek ? akkor mi változik? Kárt kárra halmozunk. Nem? Nagyon a tetejére került az alja népség. Ott kapaszkodik erősen, sőt egyre feljebb kúszik. Na ott lehetne valamit kezdeni , talán egy kicsit meggnyesni, de akkor meg szét terjeszkedik. Sehogy sem jó ez az egész. Nagyon eldurvultak a dolgok. . Mindenki , mindenkinek az ellensége itt az alvégen, aki meg fenn van jót röhög a markába,hogy amíg itt marjátok agymást addig sem zavarjátok a köreinket, addig sem látjátok amit csinálunk. Ezt kellene megérteni, hogy ne egymásnak essünk, hanem azokra a becsületrend várományosaira koncentráljunk. Megette a fene az egészet. Borimama

Válasz

bandur janos üzente 14 éve

Ja és még valami látom nem tartozol a tőbbi idiotához gondolkozol igaz roszul de van erre a betegségre elég komoly orvostársadalom azon az oldalon is gyorsan nézesd meg magad lehet hogy még gyogyitható igyekezz!

Válasz

bandur janos üzente 14 éve

Kedves Tibor! Te idáig hol éltél talán a holdon?Mielőtt nekiálsz irni probálj meg egy kicsit gondolkozni.tudom elég nehéz.Miből gondolod hogy jővőre jobb lesz egy kicsivel Neked hát leirom nem lesz jobb az biztos.Tul kicsik vagyunk mi ahhoz ! Csak a szavazatodra van szükség utánna magasabbrol sz........k a fejedre.Amit 20 év alatt elrontottunk azt ne vard más nyakába sajnos mi segitettünk hogy az élet ilyen legyen, mocskolodo siránkozo a hibákat el nem ismerő de Neked van megoldás futás a Viktorkához majd az megold helyetted mindent még szomorkodnod se kell lesztek ott elegen de majd felébredtek.De vidd magaddal Juditot is mert kilog az oldalrol ott a sok kőzőtt meg észre sem vesznek .Jo Utat

Válasz

Papp Lajos üzente 14 éve

Kedves Tibor!
Azt hiszem Te alapvető tévedésben vagy. Ezekért legfeljebb az MSZP-re szavzhatnál és nem a balodalra. Viszont akkor neked is fel kéne róni a "Hogan verjük át az államot" című ösznépi játékban való szerepedet. Ugyan is megtalálta a zsák a foltját. Ezt amit felsoroltán az "istenadta nép" hathatós közreműödése nélkül ugyanis nem lehetne csinálni. Tehát nyugodtan szavazhatsz az MSZP-ra te is benne vagy ezekben- nem kell tagadni a szerepedet. Csak azt kaptad amit megérdemeltél - és ez fáj? MInek csináltad? Azt gondolom, hogy ha még mndíg nem jöttél rá, hogy ebben a játszmában neked a vesztes szerepét osztották ki 89-ben ésmég mindíg hitegeted magad akkor bizomy meg is érdemled a sorsodat.Akkor bizony egész nyugodtan csak tovább előre. Sőt azt mondom, hogy aki ezt nem tudja felmérni - hogy 89-ben arra szavazott, hogy a kevés kiváltságosok jóllétét a sok pusztulásra ítélt melójával kell fenntartani- akkor annak még többetkell adni a "Jóból". Még jobban szipolyozni kell - mert nem tanulta meg a leckét. tehát csak rajta.

Válasz