Sebestyén Miklósné üzente 14 éve

Nem akarlak elkeseríteni, de kezdhetünk mi nyugdíjasok majrézni, jön viktorka, és még ennyi sem lesz. Nem tudom, hogy csak az én tv-m rossz, vagy mi van, de egy jó szót nem hallottam ettől a szemétládátó, ami valamennyire biztató lenne a nyugdíjasok felé. Igaz, hogy senkit nem biztat, csak az elszámoltatás foglalkoztatja. Nem tudom őt annak idején elszámoltatták? Nem emlékszem, de ez lehet, hogy az öregkori szenilítás? Ugyan ezek a jobbik díszes társasága, szép kilátások vannak, nem értem, nincs egy józan hazáját , népét szerető közösség aki fel tudna lépni ez ellen a sok mocsok ellen? Nem vagyok naív, csak nem akarom elhinni, hogy a szennyvíz így feltört az országban. Borimama

Válasz

Sebestyén Miklósné üzente 14 éve

Nyugi, nem félnek azk a vizsgálattól, el van a pénzök úgy mismásolva, hogy nincs az a szakember aki rátalál. Főleg ha nem is akar. Minden tökéletesen igaz amit ír, csak arra kérném, hogy Gyurcsányt ne fletózza, az az ellenzék elnevezése. Kijár neki a tisztelet, hisz ő volt a miniszterelnök. Nem haver, hanem az ország első embere. azért írom elsőnek, mert Sólyom nem számít. Borimama

Válasz

Varga József üzente 14 éve

Ha Fletó nincs közel a tűzhöz biztosan nincs most sem górcső alatt, de a Fűhrer sem fizetett egy fityinget sem a költségvetésbe, mert az iskolapadból a parlamentbe ült és 30 mó-ós bérelt gépen repült Washigtonba, hogy az alelnök wc-jébe beengedjék, most meg be sem jár a parlamentbe. Groteszk, olyan mint amikor két társ lebukott hamis névre történő bérszámfejtés miatt és az egyik azért örült, hogy ő két hónapal kevesebbet kapott mint a társa. Alcsút, balatoni nyaraló, Budai villa, óriási vagyoni fejlődése a Führernek, javasolnám vagyonosodási vizsgálati alanynak az APEH-nél. Az adóhatóság a kényszervállalkozónak a számlájára teszi már 2. nap az inkasszót, ha késik a befizetéssel, a MOTIM olcsón kapja az áramot míg én a 11 ft-os paksi termelői árúért 43 ft-ot fizetek. Az ELMÜ tulajdonosa 18%-árbevétel arányos profitot vihet ki max az országból. Tavaly ennél is több volt az adózott eredmény ezért az évvégi jutalmon és osztogatáson túl még mindenki kapott 240.000 ft-ot. És most az energia Hivatal jóváhagyta az áremelést! Minket érdekeinket jól képviseli a kormány! A túlfizetést is lenyúlta magának a krízisalapba.Ez az igazi intézményesített lopás, amit a 386 parazita és intézményi alattvalói tesznek a bérből és fizetésből élő nettó költségvetési befizetővel. Egyszer azt kellene hogy az a pár ezer vállalkozó, vállalkozás ne fizessen 3-4 hónapig, akik cipelik az ország terhét és akkor mehetne Gaskó meg Éger tüntetni, meg a sok parazita. Most verik a nyálukat, mert a Führer tüzeli őket, mert eltartjuk őket. A dolgozó/vállalkozó nem mer elmenni saját érdekében mert neki ugyan kifizetne aznapra? Más kontójára könnyű mulatni urak/elvtársak.

Válasz

jurida jozsefne üzente 14 éve

TOKAJI SZŐLŐGAZDASÁG VISSZA NEM TÉRITENDŐ ÁLLAMI TÁMOGATÁST KAPOTT NA VAJON MIÉRT ABBAN AZ IDŐBEN TÖBB TIZMILLIOT ÉS ILYEN EMBER VERI A NYÁLÁT UNDORITO KŐSZÁLLITÁS A PAPÁNAK MEG NYERT PÁLYÁZAT GYF NEM PÁLYÁZOTT A MAMÁNAK ERRŐL ENNYIT.

Válasz

Izsóné Viola ildikó üzente 14 éve

Érdekes, hogy mennyi embert idegesít, hogy Gy F nek mennyi a pénze. Ha másutt lenne, akkor az ő élete egy siker sztori lehetne, mert mi mindent ért el saját erejéből. Erre ha leszámítjuk az irégységet nem mindenki képes.
Ha vett villát, akkor vett, a telek vásárlási ügy körülötti dolog is egy ronda bulvár hirként volt tálalva. Eddig is az volt a MSZP politikája, hogy nem válaszolt sárdobálással, és nem vitt embereket az utcára. Szerintem most is , hogy az ellenzék már most lövöldözze el, a sárdoobálásáit. Aztán utána támadni, majd jövöre.

Válasz

Sebestyén Miklósné üzente 14 éve

Érdekes dolog, hogy azt nem kérdezi senki, hogy Dés Lászlónak honnan volt ez a nyaralója, vagy hova teszi apénzt? Ezt a hülyeséget!!! Miért ne vehetett volna, hisz van pénze nem az állam adta neki, tehát nem a mi zsebünkre ment ki a játék. Miért kell még mindíg vele foglalkozni? Mit csinál, jó-e az emésztése. stb. Semmi közünk nincs a viselt dolgai megítélésére. Már nem tartozik elszámolni. Inkább a most is hatalmon lévő politikusokat kellene górcső alá venni, Vitykát és társait, akik subyi módon még mindíg Gyurcsány háta mögé bújnak, és nyugodtan sütögetik a szalonnájukat. Ezek tudják, hogy kell sunyiskodni, a hülye mszp-nek csak utánozni kellene őket ez igazán nem lenne olyan nehéz. Miért nem tanulnak ezektől a mocskoktól? Ennyire hülyék lennének, nem hiszem el. Vagy valami ravaszság van kialakulóban? Nem tudja az átlag polgár mire gondoljon. Borimama

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Teljesen igazad van Zita! A hozzászólásod annyira tökéletes, hogy nem tudom kiegésziteni!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Azt, hogy a volt miniszterelnök ennyi pénzért nyaralót vett, azt nagydobra verik, de az nem hír, hogy Dés László , zeneszerző-zenész mennyi pénzt kapott az eladott nyaralójáért. Ő ugan mit csinál a pénzével?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Anna!

Akkor most elmondom, hogy én vagyok az, aki 18.000.-Ft-t kap csak.
Én is azért vagyok kénytelen szabadúszóként dolgozni, hogy ki tudjam ezt az összeget valahogy egészíteni. Van ugyan férjem, de én már csak büszke vagyok ezen a téren, s azt mondom engem ne tartson el egy férfi sem, még akkor sem, ha az illetö a férjem.
Gondolom, szerencsés helyzetben vagyok, mert tudtam Bt.-t alakítani, mert keresik ezt a szolgáltatást. Nincs mindenkinek erre esélye, ezzel tisztában vagyok. Minden elismerésem a Tied, hogy még bírod idegekkel.

Üdvözlettel:

Bernadette

Válasz

Horovitzné L. Anna üzente 14 éve

Ne haragudj, de tévedsz. 35 év áll mögöttem, de nem lehet elmenni nyugdíjba, mert még csak 58 éves vagyok. Ez a 27000Ft nyugdíjszerű ellátás, mert a cukor betegségem miatt le lettem százalékolva, 50 %-ra. Nem lehet elhelyezkedni, mert nem alkalmaznak 58 éves fél beteg nőt . Diplomám is van, és emellett még több tanfolyamot is elvégeztem. Nem lógos ember vagyok. Félre értés ne legyen, Én nagyon szeretem Gy. F.-et, Ő a kedvenc politikusom, de nap mint nap szembesülni, hogy mire elég ez a pénz, az idegeket felörli.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

27.00 Ft. valóban nagyon kevés. El nem tudom képzelni, hogy miként kaphat valaki csak ennyit. Ez szerintem csak akkor lehetséges, ha kevés szolgálati évet tud felmutatni, azaz keveset fizetett be a közösbe.
Vagy tévedek?
Van egy ismerösöm, aki csak 18.000.-Ft-t kap, érhetö módon, mert csak 10 éves munkaviszonyt tudott igazolni.

Válasz

Strommer Magdi üzente 14 éve

Úgy tudom Gyurcsány Ferencnek van cége, mely elég jó bevételt biztost részére. Ez Orbán Viktor meggazdagodásával kapcsolatosan nem mondható el. Iskola padból került be a parlamentbe, elmondása szerint szegény volt s ha ezt most számba vesszük nem tudom kiről kellene most beszélni. / Kőbánya megvétele, Lakás megvétele amiről nem volt hajlandó nyilatkozni, Felcsút, és még lehetne sorolni de a végén csak azt kérdezem mindezt miből, abból a kevés képviselői bérből? Ja és a Legérdekesebb Tokaji szőlőgazdaság. MIBŐL?

Válasz

Horovitzné L. Anna üzente 14 éve

Ráadásul lenyúlták és tönkre tették a kedvenc adómat, a SLÁGERT, ami legalább felvidított.
akkor, amikor amúgy is nagy a munkanélküliség, akkor a két nagy párt bővíti a munkanélküliek körét. Szavazáskor, amikor nem jut be az MSZP ne felejtsék ezt sem el. Akkor meg ne akarják megmagyarázni a bizonyítványt. Márciusban éppen sok hibát hibára halmoztak, meg is látszott az EU parlamenti szavazáskor. A rádiójukat nem fogja hallgatni senki sem, elég volt a politikából, a félrevezetésből, a hatalmiharcokból, amikor az emberek éheznek.

Válasz

Horovitzné L. Anna üzente 14 éve

Jó nekik. Nem irigylem, de legalább nem fáj a fejük, mint nekem, hogy hogyan jöjjek ki 27 000Ft-ból. Azért elképesztő, hogy ilyen gazdagok is vannak. Mások meg éheznek.

Válasz

B Klári üzente 14 éve

Jól van, ezt a témát kitárgyaltuk!

Javasoljatok más témákat, miről beszélgessünk.
Nagyin tetszik, hogy sokunknak van mondanivalója, véleménye egymáshoz.
Egész jó fórumhegy kerekedett itt!
Aki bátor, tehet maga is fel cikkeket, írásokat, híreket, amiről aztán elbeszélgethetünk, vagy vitázhatunk, érvelhetünk.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Így igaz!
Ennek az országnak az a baja, meg az is volt mindig, hogy ahelyett, hogy összefogna, s azon gondolkodna, miként lehetne az ország helyzetén jó irányba változtatni, inkább egymást marják.
Ne csodálkozzunk hát azon, hogy Magyarország nem jut az ötröl a hatra.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Élni és élni hagyni!

Nem szép dolog, ha olyan dologgal foglalkozunk, amihez közünk nincs.
Ennyi erővel minden egyes MSZP tag vagyonát is ki lehetne tárgyalni.

Hagyjátok élni Ferit, hadd tegye a dolgát!!!!
Inkább azon gondolkozzatok, hogyan lehetne belőle pártelnököt csinálni a december kongresszusra, hogy tavaszig egy kicsit összefogná és lendületbe hozná a baloldalt. Mert arra igen nagy szükség lenne.
Sajnálatos dolog, hogy egyesek nem azt nézik merre az előre, hanem apró kicsinyes dolgokon rágódnak.
Gyerünk MSZP tessék összefogni és tessék belehúzni.
Értsétek már meg, Feri nélkül nem megy az MSZP.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Bandur János hozzászólására reagálnék.
Bizony- bizony nagyon érdekes, hogy ha Gyurcsány vesz valamit, akkor azt rögtön nagy dobra verik. Azt, hogy Orbánnak mi mindene van, nem csak egy 66 milliós nyaralója, arról nem szól a fáma. Ha kritizálunk, akkor kérem, tegyük azt mindkét oldalon, vagy az Orbán úr az más?
Ha két ember ugyanazt teszi, az nem mindig ugyanaz? Ez nem lehet értékelés kérdése!!!
Jó lenne már ha egyesek nem elvakultak, hanem inkább tárgyilagosak lennének.
Elgondolkodtató, hogy alig van néhány ember, aki békességben tud élni. Szidjuk, szapuljuk egymást, és még mi, azaz mi is, világbékét akarunk!!??

Válasz

Aczél Julianna üzente 14 éve

Én örülök, hogy vére sikerült nekik is venni nyaralót ahol megpihenhetnek és elzárkózhatnak ettől a durva könyörtelen világtól. Miért nem kérdezik meg azoktól hogy honnan van nyaraló, vitorlás és több autó akik életükben nem dolgoztak csak dolgoztattak. Jó pihenést a családnak az új nyaralóban.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Klári!

Teljesen egyetértek. Talán még annyit, ne hagyjuk, hogy egyesek ezt a fórumot odáig juttassák, hogy már csak mindenki személyeskedik, meg veszekedik, mert akkor ez az oldal elvesztette eredeti értelmét. Kár lenne érte.

Válasz

vadrozsa rozi üzente 14 éve

Nagyon ÉMELYEG a gyomrom attol h ezt a TÁKOLMÁNY cikket idehozta valaki. Az ország ELSŐ embere miért nem vehet ott nyaralót, EGYÁLTALÁN BÁRMIT amit a családja szeretne, pláne egy ilyen "pitiáner" összegen lovagolni. Félreértés ne essék NEKEM nagyon sok pénzt, de nem is jut eszembe h nyaralóban gondolkodjak. Ebben a vidéki településen ahol lakom, a leghülyébb bunkóbol lett milliomos, adócsalásért üdült pár évet az "óvodában" aztán megmaradt vagyonnal folytatja tovább a tevékenységét. Ja jut eszembe ismét az APEH-kal van valami ügye. Na ő aztán a mellényzsebéből kivágta volna a kötcsei nyaraló árát.
SZÉGYELLJE MAGÁT MINDENKI aki ezen csámcsog.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Tibor!
Maga 28 éves volt a rendszerváltáskor.
Ha valóban van kertészeti egyeteme, akkor még abban a rendszerben végezte, amikor még pár évet dollgozott is. Kikerülve az egyetemről, nem okozott problémát a munkába állás, mint a most végzett kolléégáinak.
És jóformán, ingyen végezte el. Tudja, kinek az adófizető pénzén? Melyik korosztálynak.?
Annak a korosztálynak, akik felépitették, az egyetemet, hogy tanulhasson.
Nem tudom, de lehet, hogy Önből is egy senki lett volna, ha ma -vagyonokért kellene tanulnia.
Tisztelje a multat, mert nem lesz jövője, vagy csak mások eltiprása által.
Tudja, hogy Orbánéknak, itt a szomszédomban Pötrétén, van tőzegbányájuk? A tokalyhegyeljai szölő esete? Az ország legértékesebb borvidékén.
Villája Orbánnak, majd ez után lesz, ha már nincs.
Egy embert, nem a vagyona alapján kell megdicsérni, vagy elitélni,Hanem a becsülete szorgalma -és ha az van - akkor vagyona is van.

Elnézést, de a végzettségéhet,teljesen méltatlan az a három hozzászólása.
őmondatokban.

Tudja, mit jósolok az orbán kormánynak?
Mennyit fog tenni az ország érdekében? Van egy közmondás A cigány azért örül az esőnek, mert utánna kisüt a nap.
Most az ellenzék tapsol, hogy megszoritásokat kell tenni. Innem könnyebb eredményt elérni. Most a megszoritások miatt nepszerütlen, lesz az MSzP ezért veszit.Nem azért, mert bizik az ellenzékben.
Elnézést,hogy ilyen hosszan reagáltam, de talán, meg van Önben a gondolkodás, realitás csirája.
Remélem önálló vállalkozó, mint kertész, ha nem akkor én is sajnálom Magát.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Imre ezt gondolom én is.
Egyébként meg nézzen utána a média nagyon sok pedagógus,orvos,gyógyszerész és még ki tudja mennyi "szegény ember" adja ki a nyaralóját,és még egy-két társasházi lakását.Itt az én városomban így van.Miért csak Gyurcsány Ferenc és Kedves Neje nyaralója bántja egyesek szemét?
Sok örömet és nyugalmas napokat,jó pihenést kívánok az egész Családnak!
De jó hogy megvették,mert lehet ide is kikerül a tábla,oszt jó napot!
http://www.fn.hu/belfold/20091029/ivadon_nemkivanatos_szemely_bajnai_koka/

Válasz

B Klári üzente 14 éve

Így van Zsuzsa, érveljünk meg adjuk hozzá a saját információnkat az anyagokhoz. Tudni kell, hogy biztos forrás ma már nincs! Mindenkinek magának kell kialakítani az igazságát, hogy mit tart valósnak, mit hazugságnak. Célunk, hogy ebben a nem könnyű feladatban segítsük egymást. Lehet beirni, ki mit hallott és honnan. És persze ne egymást minősítsük, hanem az anyagokat :-)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Tisztelt Papp Úr!
Sajnálattal olvasom Hozzászólását, mert Ön az, aki rosszul informált.
Arról nem is beszélve, hogy sokan felülnek a "Blikk" szövegének.
Tisztelt Papp Úr, ha én most azt írnám, hogy Önt nagyon sajnálom, bizonyára meg lenne sértödve. Ezért azt javaslom, hogy legyen olyan kedves és ne üzengessen ilyen lekicsinlö dolgokat egy idös úrnak, mert ez Önt minösíti.
Itt érvelni kell, s nem személyeskedni! Aki személyeskedik, az nem tud érvelni.

Válasz

Papp Tibor üzente 14 éve

Csak ennyit az Antikorrupciós törvénycsomagról.

Válasz

Papp Tibor üzente 14 éve

De sajnálom, Kedves Imre!

Válasz

Papp Tibor üzente 14 éve

Istenem! mennyien hisznek még a mesében, megdöbbentő! ezért tart itt az ország.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Mért kell ezen csodálkozni?

Ha jól tudom, a képviselői fizetését, jótékony célra ajánlotta fel.
A példamutatás, ugy tudom, nem volt ragadós.

Érezze jól magát, az uj házban. családjával együtt.

Nem féltem én a többi képviselt sem.

Válasz