Batori Zoli üzente 9 éve

Nem tartozom semmilyen parthoz,de az a meggyozodesem,hogy a szocializmus eszmeit leginkabb a Jobbik kepviseli a gyakorlatban.
Sajnalom,hogy kestem a valasszal,de elfoglalt voltam.
Sajnalom,hogy tenyek helyett vadakat,es ures ragalmakat olvastam velem,es a Jobbikkal szemben....Vegtere is az erveket lehet helyettesiteni hangerovel.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 9 éve

Sajnos én is beszélgettem a Zolival, és nekem is az a sanda gyanúm támadt, hogy ő a jobbikhoz tartozik.meg ís írtam neki, pár levélváltás után, de azóta nem válaszolt.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 9 éve

álitjuk meg a Ordas Náci Zoli Mocskoskodásait!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 9 éve

jajj de jó hogy itt tetcik lenni jolika! azt hittem hogy már magácskát is ligvidáta ez a náci bátori mind a busman tibikét meg a tóra tónikát. valamit csináni kéne ezzel a mocsokkal egyfojtába mocskoskodik a demokratikus pártok ellen szerintem ez is valami kém lehet mind a haverja a kgbé béla.

Válasz

Batori Zoli üzente 9 éve

Kedves Yolanda!
Miert nem teszi szinesebbe on?
Pl.segithetne eldonteni a valaszt:

Valaki segitsen,mert ugy tunik gyengeelmeju vagyok!
A hirek szerint tobb,mint egy eve nyomoznak a magyar,es belga titkosszolgalatok Kovacs Bela tevekenysege utan.Mozgasteruletet bekameraztak,es bemikrofonoztak.Semmit nem tehetett tudtuk nelkul.
MIERT NEM BUKTATTAK LE TETTENERESSEL???(Igy nem vedte volna EU-s mentelmi joga,amirol csak junius kozepen mondhat le az arra illetekes mentelmi bizottsag kovetkezo ulesen.)
En harom megoldast latok erre a helyzetre:
1.Mind a belga,mind a magyar titkosszolgalatok nem ernek semmit.Az orruk elott eladhatjak a vilagot.
2.Kovacs Bela egy zseni,vagy inkabb egy csodatevo erovel biro ember.
3.Az egesz hiszteria RAGALOM,melybe kiralykank mocskos szerepet vallalt.Nincs tobbe helye a politikai eletben.Kovacs Bela pedig artatlan ebben a ragalom hadjaratban.
Nos?Melyik megoldast valasszuk?

Válasz

Ferencz Yolanda üzente 9 éve

Régen jártam itt, és gondoltam benézek, remélve abban, hogy valami változást tapasztalok, de csalódnom kellett, minden a régi. A csoportot és a " vitát" még mindig a Bátori és Tivadar "képviseli " Én már,régen megszüntettem volna ezt a CSOPORTOT, mert ez egy komolytalan, már nem is humoros idő töltés. Yolanda.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 9 éve

miwan te náci te is bebuktál te náci kém? :D:D

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 9 éve

hablatyolsz ösze visza hülyeségeket már tese tudod mit beszélsz náci te is kiröhögöd magad ha elóvasod mit irtál. megbuktatok megin tolvajbanda takaroggyatok végleg ebböl a országol!!! csak azt tudom üzenni amit a Szanyi Kapitány is üzen nektek Bő nyáll méjj torok aztán indúlhat a bologattás!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 9 éve

náci már megin hazudol! ienek vagytok ti büdösmagyarok...
te meg biztosigaz azér vagy amerikába hogy szegén négerekböl megin rab szólgát csináj meg a mekszikoiakbol is mi te náci zoli?

Válasz

Batori Zoli üzente 9 éve

Ciganybunozo!
A baj eppen az,hogy nem lebukott Kovacs Bela,hanem megragalmaztak,meg Orban is,pedig egy miniszterelnoknek tudnia kell,hogy a jogallam alapjoga az artatlansag velelme.
Ha volna valami alapja a ragalomnak,akkor a belga titkosszolgalat tettenerte volna,es bortonben varna az iteletet.Ezzel szemben diplomata utlevellel a zsebeben szabadon mozog a vilagban.
Az viszont koztudott,hogy Joe Biden utasitotta Orbant,hogy iktassa ki Kovacsot,aki rontja az amerikai palagaz forgalmazasanak eselyeit Europaban,mivel segiti az orosz importot.
Harom esely van:
1.Keresnek hamistanukat,akik igazoljak a ragalmakat,s a nyomas alatt levo birok vegrehajtjak a politikusok koholt szandekat.
(Ez fenyes jele lenne a magyar demokracia halalanak.)
2.Az EU kepviseloi valasztasok utan elcsendesedik a balhe,es Kovacsnak loknek nemi karpotlast a ragalmazasok miatt.
3.Kovacs,mivel teljesen egyuttmukodo,gyorsan kiderul a kormany mocska.Akar uj valasztast is eredmenyezhet a fiasko.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 9 éve

na miwan büdösmagyar nácizoli le bukott a kémetek? kderüt hogy a ruszkik csicskáztatnak benneteket öcsém? :D neked mi a fedő neved? te is kém vagy amerikába? :D:D

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 9 éve

naon kussolsz náci zoli! nem a te csajod volt aki le köpte azt a jugó csávót a parlament elött? :D:D vagy esetleg te voltál az te kutya?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 9 éve

tenáci mocsok mekkora arcod lett eröt is szivtál ki a vonat gáborbol? itthon ugass kutya de te már ugyse kapsz vizumot ebbe a országba. azt hiszed engem is elbirsz tüntetni mind a busman tibikét a tóra tónikát meg a ferences yolikát? te senki!

Válasz

Batori Zoli üzente 9 éve

Mar ertem ciganybunozo,hogy mitol vagy ilyen harcias:Fleto proteinje dob fel ennyire.Izles kerdese.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 9 éve

nagy lett a arcod náci mi történt a vonat gábor pöckiböl szoptad a erődet öcsém?
eddig azthittem akkor se makkanál meg ha a csajodat a orrod elött bökné fel valaki mostmeg itten arcoskodol 1000el?
lejátszuk te senki náci?

Válasz

Batori Zoli üzente 9 éve

En elhiszem,hogy buta vagy,mint harom par rendor csizma,csak azt nem ertem,hogy miert vallalod fel ezt ujra,es ujra buszken.Kerhetnek toled legalabb egy hozzad melto faragatlan kerdest?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 9 éve

már megin mocskoskodol te büzett? gyere haza aztán játszuk le egyaz egybe!

Válasz