[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

ja élni tudni kell meg lavírozni még inkább

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

200ezret én évente fizetek a csicskáimnak és megcsokojják érte a talpamat. mit akart kirájkodni ez a péked?

Válasz

Batori Zoli üzente 11 éve

A baratom kenyere a kornyek legfinomabbja volt,es ara atlagos volt.(Kulonben nem uzemelhetett volna 1999-ig 20 evet a sutodeje.)Iskolatarsamkent egyszer levezette a koltsegek,es az eladas kozti kulonbseget.A pekseget csaldtagjaival uzemeltette.Ugy jott ki brutto 200 000.Ft/ho fejenkenti jovedelem,hogy kovaszolniuk hajnali 2 orakor kellett kelni,hogy reggel 6-ra friss kenyerrel mehessenek dolgozni a vevoi.

Válasz

T. Antal üzente 11 éve

:)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

zolika ez azért volt mer a haverod kiakarta szivni a véri a vásárlóinak és biztos valami szart adott

Válasz

Batori Zoli üzente 11 éve

En nem gondolom,hogy egyes szolgaltatok extraprofitjat szabad allami szerzodesekkel szavatolni!Ez hazaarulas!Meg akkor sem,ha az adofizetok penzebol tamogatjak a raszorulokat.
A multik olcso arai mindig a piacrablas celjat szolgaljak.Azt varjak,hogy nemely elelmiszer bekerulesi ar alatti erteke becsalogat vasarlokat,es megfojtson mas kereskedoket ezze.
Pek baratom tonkrement a Penni Market miatt.Olyan olcson adtak a kenyeret,amennyibol a nyersanyagot sem birtak beszertezni.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

ez így durva ! és nem ekkora különbségekkel, volt a kompenzáció ,és csak a gáz és villanynál. és igen sok vizsgálat után vált valaki jogosulttá , Van pld olcsó kenyér is meg olcsóbb árfekvésű élelem és más is ,de meg kell keresni ezen boltokat ,Pld PENI MARKETT,

Válasz

Batori Zoli üzente 11 éve

Az teny,hogy a gaztarifa,az MSZP kormanyzasa idejen 300%-ra emelkedett,es az aram 200%-ra.
Kerlek gondold meg mit kepzelnel arrol az arrendszerrol,hogy neked 1kg kenyerert 300 Ft-ot,mig az 5 gyerekes munkanelkuli szomszednak 50 Ft-ot kellene fizetni,s a benzinkuton neked 500ft-ert adnak a benzin literjet,mig masoknak 100ft-ert!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

na montam én hogy jön a zolika és beadgya itten a gyülölet beszédet....

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

a gáz árát ha fel is vitték de kompenzálták a rászorultság alapján ,Most rezsicsökkentés gyanánt jól felemelték a szemét szállítás úgy duplájára , be tudom mutatni hogy nem volt 300 % gázár emelés mert most is csak 15 ezer és akkor is annyi volt , viszont most spórolunk, akkor meg kaptunk kompenzációt most meg a barma is kap csökkentést aki 2 -3 milliót keres, a villanyt se emelték a szocik csak a nagyfogyasztóknál most is ugyanannyit fizetek mint 8- 12 éve 12 ezret havi szinten álltalányt ,

Válasz

Batori Zoli üzente 11 éve

Nehany csusztatas:
"Az Orbán-kormány érzéketlen, gazdagokat kedvezményező gazdaságpolitikája helytelen,"
Napnal vilagosabb,hogy a szocialista kormanyok-de kulonosen a Gyurcsany,Bajnai fele-kizarolag a nagytoket szolgalta,s szolgalja a mai napig.Bajnai partja szamara is azert kap dollar szazezreket,hogy ezt folytathassa a jovoben is.Ok vittek fel a gaz arat ketszeresere,es a villanyet haromszorosara kormanyzasuk idejen,s ezzel hazankban fizet legtobbet ezekert az EU-ban a kisember.Gyurcsany szerzodesben biztositotta a kulfoldi tokesek extraprofitjat.
A kisvallalkozok szamara folyositando kamatmentes hitelek a szocialista kormanyok idejen vagyalom lehetett csak.Matolcsyek tettek ezt lehetove.
A statisztikak a munkanelkuliseg stagnalasat igazoljak.Ezt az allapotot is a szocialista kormanyok vezettek be.
A termeloszovetkezetek letrehozasanak ma is vannak jogi alapjai.Barki megteheti.Nem gondolom,hogy sztalini modszerekkel kellene ezt eroltetni.A problema ezzel a magyar emberek osszeferhetetlensege,illetve a piac,mely az EU tagsagunk miatt ossze lett roppantva.
A fent emlitett bunokben egyetlen szamottevo part nem vett reszt csupan:A Jobbik.Ok ki akarjak leptetni az orszagot az EU-bol,fuggetlen magyar fizetoeszkozt bevezetni,tenyleges szamonkerest vegrehajtani,es eluzni az orszag kifosztasaban resztvevoket.2014-ben lesz eselyuk terveiket vegrehajtani.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

nagyon jó szívvel venném ha ezekre itt Zoli reagálna mert ez itt csak részlet a sok közül ami feketén fehéren leírja hogy mi történt velünk itt Magyarországon , Mi 65 évesen tudjuk hogy ami itt írva van az rendszerint mind igaz ,

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

hát a csicska zolikának neis hozz semit jancsika mer ő kellme csak a hazukságot szeretti

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

ez egy részlet csak ha kell még hozhatok de nektek nem igazán van értelme hozni semmit

Válasz