[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

zolika nehazugyj már megin semit nem tudsz aról hogy mi történik hazánkba. téged nem kell a sárga házba zárni mert te nem vagy gondólkodo de a elektro sokkot biztos ki próbálja rajtad a Vas Perfektus!

Válasz

Batori Zoli üzente 11 éve

Bizonyos szempontbol igazat mondott Galvolgyi,es Farkashazi,hisz az utobbi 50 evben minden gondolkodot oda zartak,(vagy meggyilkoltak)akik kritizalni mertek az uralkodokat,hogy ott elektrosokkal,es mergekkel tonkrezuzzak elmejuket.

Válasz

Batori Zoli üzente 11 éve

Lipotmezot El Quro zaratta be,mert valamelyik haverjanak megtetszett az epulet,es a kornyezete.A nyavajas minosites tul enyhe ra.Az atkozott inkabb helyenvalo.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

a lipót mezőt is miér zárta be ez a nyavajás orbán? mer onnét is szavazókat vár

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Már BEZÁRTÁK a LIPÓTMEZŐT, oda való a hibban agyú, NEM én MONDTAM HANEM egy nagy elismert NEVETTETŐNK GÁLVÖLGYI JÁNOS és Farkasházi TIVADAR a HETI HETESBEN

Válasz

Batori Zoli üzente 11 éve

Kedves Janos!
Maskor,mielott velemenyt formalsz valakirol,valamirol,eloszor ismerd azt meg!(Nyilvanvaloan nelkulozol azokrol minden informaciot,melyekrol velemenyt formalsz.)
Szaniszlo musorai evek ota nezhetok a youtub weboldalan.Barki nezheti azokat.A mostani valtozas,egy merhetetlenul hatekony reklamnak felel meg,mellyel felhivtak a kozvelemeny figyelmet ra.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

még csak az kéne hagy az ekho tv ki mennyen a világba akkor már nemcsak a fél világ utálna mint most ,hanem egyenesen bedarálnának a levesbe az Jó napot ,Hazudnak éjjel nappal délbe este .

Válasz

Batori Zoli üzente 11 éve

Meg mielott barkit megtevesztene Balog gyermeteg magyarazkodasa,a dijak odaiteleset minden jelolt eseteben,reszletes vita elozte meg,amelyen a miniszter is jelen volt termeszetesen.Palfordulojat nem az uj informacio okozta,hanem az izraeli nagykovet dorgedelmes szidalmai,fenyegetesei,es parancsa,a dij visszavetelere,mely parancsot-kisse diplomatikusabb stilusban ,es nyilvan zsido parancsra-az USA nagykovete is elszajkozott.
A hirben sok jo,es sok rossz dolog van elrejtve.Ezek kozzul:
A rossz hir az,hogy hazank nem fuggetlen nemzet,hanem Izrael szolgaja.Minisztereink,mint pulikutyak ugralnak parancsaikra.Sajnos,az USA is szolgalelkuen ugral parancsaikra!A masik rossz hir a szolas,es sajtoszabadsag semmibevetelenek ujabb peldaja.
Jo hir is van:Szaniszlo Ferenc musorait a magyar nemzet igen kicsiny resze lathatja az ECHO TV gyer lefedettsege miatt,azonban a sulyos botrany szamtalan embernek felhivta figyelmet tevekenysegere.A 2010-es valasztason a nemzet 2/3-a dontott Szaniszlo ellensegei elzavarasara,es most a nemzet 4/5-e elegedetlen mai helyzetevel.Remenytelenul nezne a jovore,ha Szaniszlo,es vele egyutt a nemzeti radikalisok nem kinalnanak alternativat.Ez az uj remenysugar valhat lathatova a botrany kapcsan.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

a zolika biztos szereti ezt a nácit...

Válasz

Izsóné Viola ildikó üzente 11 éve

Teljesen egyetértek

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

na urak lehet megint marakodni ,

Válasz