Batori Zoli üzente 11 éve

Kedves Jozsef!
Kerlek idezz ide olyan hozzaszolasaimat,amiben Orban rezsimjet ajnarozom!
Az allast nem ajanlottak fel,csak palyaztattak.Akkor,amikor mar meg volt a biztos jelolt.
A gazdasagot Orbanek termeszetesen nem fel ev alatt tettek tonkre,bar nem sokat javitottak azon azota sem.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

zolika csak azér arcoskodik mer nem ithon van ithon csak árkot tisztittana ő is

Válasz

Varga József üzente 11 éve

Zoli! Egy éve már a c. főkormányzód garázdálkodik, nem? Persze örülnöd kellett volna a 100000 ft-os lehetőségnek, mert mégsem közmunkát ajánlottak mint más pályatársadnak. No ezt a rezsimet ajnározod te. Nem értem tudathasadásos állapotod.

Válasz

Batori Zoli üzente 11 éve

Ezt szeretem!Konkret egyenes kerdesek.
Nem vagyok szimpatizansa Orban rendszerenek altalaban,de vannak donteseik,melyekkel igen.Ilyen peldaul a hazassaggal kapcsolatos,vagy a hajlektalan problema megoldasa,melyben a hajlektalanokat a kozterekrol hajlektalanszallokba szandekoztak terelni.
A verszivo MSZP-s rezsim visszatertekor vandoroltam ki eletem ellehetetlenedesekor,miutan 21 evig dolgoztam pedagoguskent,es ket teljes statusz vegzesevel alig birtam eltartani 3 gyermekem,s igy hazassagom tonkrement.
Az EU pruszkolo tisztviseloi nyilvanvaloan a magyar balliberalis politikusok szajkoi,akik konkret kritikak nelkul mocskoljak orszagunkat.Szegyen,hogy ilyen elvtelen gyalazkodasban reszt vesznek.Az Orban kormanynak szamtalan hibaja van,de melyen serto az,hogy az EU kovetkezetes fenyegetesei mogott sosincs konkret vad....Igen nem zorone a haraszt,ha a magyar nep nehany ellensege nem rangatna lombjat.
Egy eve voltam otthon,es megprobaltam elhelyezkedni.Pl.Brutto 100000 Forintert hirdettek hajlektalanszallo gondnoki munkat.A palyazat el volt dontve meghirdetese elott.Mas munkak is voltak(ugynoki),melyek napi 12-14 oras munkat vartak el minimalber garantalasaval.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

ismerem a kilós játékot mi anno csak ötszázasal játszottuk de két kilónál én megálltam ha nyertem ,

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

jancsika tudod menyi pénzem van? kilóra megveszlek baszomalássan

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Urisen!! te akarsz itt kultúráról beszélni?Hiszen még írni se tudsz Galvánkám .

Válasz

Varga József üzente 11 éve

Zoli ha jól emlékszem azt mondtad pedagógus vagy, nagy szimpatizánsa e vérszívó rezsimnek, mégis kinnről osztod az észt. Miért nem jössz haza és testközelből éreznéd szimpátiádnak tárgyát. Mit fizettél vissza a képzési költségedből? Ez korrekt megoldás! A hajléktalanoknak nem örül senki, de az emberi módon történő lakhatás jogát legfeljebb az afro-magyarságnak biztosította a regnáló hatalom. Az az alkotmányban rögzítve volt. Nem gondolod ha az egész világ prüszköl vitéz alcsúti önkényuralma ellen, akkor csak zörög a haraszt.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

sajnos ienek vagytok ti kurvamagyarok hogy oda szartok ahol épen vagytok oanok vagytok mind a álatok ezér kell hogy mi megtanitcsunk beneteket kulturára!

Válasz

Batori Zoli üzente 11 éve

Hajlektalanok varosaink aluljaroiban.
Talan ismeros a helyzet,hogy varosaink aluljaroiban mosdatlan,koszos budos hajlektalanok elnek,es urulekuket kerulgetnunk kell.Jo ez igy valakinek?Nem jobb helye lenne nekik a hajlektalanszallokban?Temerdek hajlektalan utal ott lenni,mert ott reszegen nem lehet bent tartozkodni,es mas tarsadalmi normak kozze szoritjak oket.
Tragikus elnyomas!

Válasz

Batori Zoli üzente 11 éve

Roghoz kotes?
A jelenlegi helyzet,es a tervezett tandij szerint,az otthoni tandij hitelenek megfizetese Nyugat-Europaban apropenzbe kerulne.Igy azt konnyeden legyurhetne barki.
Az elve meggondolando!Ha a mi gyermekunk a mi penzunkon tanul,es majdani ertekteremtesebol mi semmit nem kapunk abbol vissza,az korrekt megoldas?

Válasz

Batori Zoli üzente 11 éve

Idezek,egy kerek mondatot:
"Demokrácia-e az, ahol nekem kell elkezdeni erkölcsöt tanulni az iskolában, miközben álszentséget és hazugságot, megbélyegzést, kirekesztést, hitbéli vitákká silányult pártpolitizálást és hataloméhséget tapasztalok a közéletben?" – kérdezte a középiskolás"

Ha a mostani politikusok is tanultak volna hittant,vagy erkolcstant,nem kellene lealacsonyodott politikusi magatartast tapasztalni olyan mertekben,ahogyan ez ma tapasztalhato.

Válasz

Batori Zoli üzente 11 éve

Tipikus liberalis iras.Titokszendvics.Sok sok tiltakozo szo kozott semmi konkretum,ami ellen tuntettek.
Altalanossagban tiltakoztak a buzik,elettarsi viszonyban elok,ciganyok ,hajlektalanok jogaiert,de azt,hogy konkreten mifele jogokat kovetelnenek,egy szo sem esik rola.Igy,ha barki barmit hoz fel kifogasul tiltakozasuk ellen mondhatjak,hogy "Mi ilyenrol nem beszeltunk."
A diakok jol szervezettek voltak,irja a cikk.Hat persze!Bajnai szerzett nehany jordanpozitiv propagandistat,akik felkeszitettek a fiatalokat a megmozdulasokra.
TGM elsosorban politikus,es masodsorban liberalis(semita) gondolkozasu filozofus.
Az EU megszolaloi,informacioit kizarolag a bal-liberalisoktol(semitaktol) vette,s szinten altalanossagokban beszeltek.Ha egy sajtotalyekoztaton kertek volna toluk,hogy a szavazas elott allo melyik alkotmanyi paragrafus melyik pontja nem tetszik nekik,valoszinuleg az idojarasrol kezdtek volna beszelni.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Na Zoli erre mit mondasz ?

Válasz