[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

zolika montam már hogy tiszteségessen beszéjjél a Ferencröl pútó! Ebbe a országba P a Hefe ő fog rendet csináni aztán majd nézegethetel akor ki a fejedböl.

Válasz

Batori Zoli üzente 11 éve

Tivadarka!
En nem vagyok csatos,csak a nadragszijam.Hitler nevu ismerosom pedig nincs.Ugyan van nehany felig zsido ismerosom,de egyiket sem hivjak Hitlernek.Fletot nem mocskolom,mert ra nem sok mocsok fer mar.Csak kopik rola.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

pútó zolika miröl beszész ösze visza? te vagy hitler utolso csatosa az biztos igaz te szoksz itten mocskolodni a Ferencröl!

Válasz

Batori Zoli üzente 11 éve

Tivadarka!
Igazan bebizonyithatnad,hogy nem vagy olyan taho,mint elozo irasodbol az latszik!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

pútó zolika imádnak engem a csajok tudom hogy a pénzem is kell nekik de az lessz mindig. nem csak a pénzemre izgullnak ám rá vólt ameik meglátta a dákómat már attól majnem elélvezett pútó!

Válasz

Batori Zoli üzente 11 éve

Ne gondold,hogy azok a csajok,akik neked adjak magukat,te kellessz!Teged azok ugyanugy megvetnek,mint masok.A penzed kell nekik,meg valami,ami izgalomba hozza oket.Te vagy a vibrijuk,penzforrasuk,s nem tobb.

Válasz

Batori Zoli üzente 11 éve

Ne gondold,hogy azok a csajok,akik neked adjak magukat,te kellessz!Teged azok ugyanugy megvetnek,mint masok.A penzed kell nekik,meg valami,ami felizgatja oket.Te vagy a vibratoruk,penzforrasuk,s nem tobb.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

zolika mindig van valami a zsebembe sok ien mocsok van a utcákon akit megkel neveni! pusztulat magyariak közöt csak a csajszik a jók persze nem mindeggyik.
nekem meg ne beszéj hogy én megvetet vagyok ha tunnád hogy mien csajokat vartam le irigykedné mind állatt!
pútó inkáb én az ien magyariakat vetem meg 1000el!

Válasz

Batori Zoli üzente 11 éve

Tivadarka!
Inkabb sajnald magadat,mivel eleted attitudjevel-a magyarok megvetesevel,allati osztoneid fektelen kielesevel,igazi emberi ertekek nelkuli,ertekteremtes nelkuli eleteddel-meltan kivivod kornyezeted megveteset.Egy olyan megvetettkent elni pedig nem jo.Nem lepodnek meg,ha a te zsebedben is ott lenne mindig egy kes.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

zolika sajjnálak mer te egy kis csóringer zsellér vagy ráadásull még okos se vagy anyi hülyeséget irsz le itten hogy inkáb a agyaddal lehet valami komoj probléma.

Válasz

T. Antal üzente 11 éve

:)

Válasz

Batori Zoli üzente 11 éve

Tivadarka!
Sugok neked:A gazdagsag,es az okossag sohasem allt egyenesaranyban,sot a vilag legokosabb emberei rendszerint csorok voltak.A gazdagsaggal inkabb a becstelenseg,es gerincyelenseg fugg ossze.Termeszetesen vannak becsuletes,es gerinces gazdagok is,ugy,mint feher hollok is.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

te okos vagy zolika? menyi pénzed van? kilóra megtudlak venni!

Válasz

Batori Zoli üzente 11 éve

Kicsit szokatlan,hogy bevallod itt:Nincs eleg eszed meggyozesemre,s igy legszivesebben eroszakhoz fordulnal.Szeretnek neked egy jo hirt mondani!A buta emberek rendszerint sokkal boldogabbak,es elegedettebbek,mint az okosak,hisz fogalmuk sincs arrol,milyen keveset tudnak a vilagrol.Ez a boldog egyugyuseg allapota.Orulnek,hogy ettek,ittak,s hagtak ossze- vissza,mint a kutyak.Tulajdonkeppen meg egy egeszen kicsiket irigykedem is rad.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

zolika neked nincs anyi pénzed hogy engemet überellni tudgyál. meg ezek csak haveri szivességet tennének nekem jó arcok vóltak nem mafiózók ők is hozám hasollóan becsületes csávok.

Válasz

Batori Zoli üzente 11 éve

Galvanka!Egy picit gondolkozz!Egy ilyen fenyegetozes nagyon gyenge bloff.A mexikoi maffiozok nem dolgoznak ingyen,es mi van,ha en ketszer annyi penzzert visszakuldom hozzad oket?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

zolika most jötem visaz mexikóból ösze spanoskodtam pár cinbivel azt monták csak szoljak aztán beszének veled hogy hagyd aba a mocskollodásaidat a szocikrol!

Válasz

Batori Zoli üzente 11 éve

Sajnallak Tivadarka!
A megbocsajtas a haragvo ember letszukseglete,hisz a harag felemeszti a haragvot.En nem akarom,hogy megegyen ez a Fene!-akarom mondani Debla.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

én nem bocsáttok meg neked gyávai zolika!

Válasz

Batori Zoli üzente 11 éve

Bocsass meg Laszlo,de nem tudok egyeterteni veled!
Bar,az emberek altal alkotott istenek nem tokeletesek,de a vilagmindenseget alkoto Isten tokeletes.O nem alkotott gonoszsagot,de alkotott szabadakarattal rendelkezo ertelmes lenyeket,akik vagy eltek,vagy visszaeltek szabadsagukkal.

Válasz

Terlasz László üzente 11 éve

Mindenki abban hisz, amiben akar. Vakhittel minden nemkívánatos eseményre, jelenségre találni jó magyarázatot. Hiába, az Isten, Allah vagy Buddha sem tökéletes, mert a gonoszságot is megteremtette. Így aztán vessen magára, ha sokan átkozzák ezért!

Válasz

Batori Zoli üzente 11 éve

Kedves Laszlo!
Bizonyara nem olvastad figyelmesen irasom vegen feltett kerdeseimet,melyek valaszt adnak az elejen feltett kerdeseimre:
Isten nem hallhatja meg egy mas isten-egy gonosz ember alkotta hamis istenhez-iranyitott kereseket,melyek a szeretet isteni elveit megtagadok szajabol hangzik el ugy ma,mint 2000 evvel ezelott.Ha kitiltjuk eletunkbol,es csak nyaklanc diszkent fityeg nyakunkban Isten Fia,aki el szeretne venni a vilag buneit,ne varjuk oltalmat!Ha nem ragaszkodunk akar eletunk aran is az igazsaghoz,es az igazmondashoz,mi kozunk az igazsagos Istenhez?Neha,az ilyen attitudunk termeszetes kovetkezmenyeit artatlanok szenvedik el,mint a fent emlitett esetekben.Azok azonban,akik ismerik Lelke szelid hangjat,meghallhatjak ovo,figyelmezteto hangjat,amikor az Osgonosz akciora keszul....Minden bizonnyal Betlehemben,es New Townban is hallhatok voltak ezek a hangok,de mindazok a szekularis emberek,akiknek fule csengett hamis magabiztossaguktol,bolond szelnek hittek azt....Hanyan tudhattak volna a regi profeciakon keresztul,a szokatlan egi jeleken keresztul Jezus,az Isten Fia megszuleteserol,s megsem indult el dicsoiteni ot,csak alig egy tucatnyi ember.Ilyen suket vilagban elunk ma is.

Válasz

Binder László üzente 11 éve

Az ateisták kedvenc kérdése minden, emberek által okozott katasztrófáért, ocsmányságért mint ez az újabb amerikai tömeggyilkosság is, unalmasan ugyanaz: - Hol volt az Isten? Lleginkább azért groteszk és értelmetlen ez a kérdés, mert az többnyire ateisták szájából hangzik el, akik tagadják Isten létezését. Emiatt részükről legalábbis ez a kérdés teljesen értelmetlen és ezért számukra természetesen nincs is elfogadható válasz erre a kérdésre.

Az istenhívő emberek számára van elfogadható válasz, amivel kapcsolatban nemrégen kaptam én is egy nagyon jó internetes körlevelet és abban ez a válasz egyértelműen, hitelesen és még a tragikus esetek által érintettek számára is elfogadhatóan volt kifejtve. Igazából ezt a levelet akartam becsatolni válaszként, mert annál jobban én sem tudnám kifejteni azt a választ, amely számomra is elfogadható (igaz könnyen beszélek, mert mostanáig nem kellett részese lennem egy olyan tragédiának, mint amiről most szó van). A válasz lényegét természetesen tömörített formában közzé tudom adni és az nagyon egyszerű. Római katolikus hitünk tanítása szerint az Isten megalkotta mindazt, amit naponta tapasztalunk és mindezek csúcsán az embert. Egyedül az embernek szabad akaratot adott. Ezzel a szabad akarattal rendelkező ember, legalábbis az emberek egy része naponta a legbrutálisabb módon visszaél. Az emberiség történelme szinte másról sem szól és ugyanezt tapasztaljuk napjainkban is. Elég bekapcsolni bármelyik nap a rádiót, vagy televíziót, a hírek nagy része ma sem szól másról, mint a kiapadhatatlan emberi gonoszságról, amelynek forrása a Teremtőtől kapott szabad akarattal való visszaélés. Nagyon együgyű lenne mindezekért magát a Teremtőt és nem pedig a bajok igazi forrását, az EMBER-t felelőssé tenni. Akik Istennek tesznek fel az ittenihez hasonló kérdéseket, azok nem tesznek mást, mint az ember súlyos bűneit akarják áthárítani valaki másra, nevezetesen az ember teremtőjére. Hát elég korlátolt logika ez, de lassan már tömegsporttá válik. Nagy kár.

Válasz