Batori Zoli üzente 11 éve

Kedves Böbexx-anyó!
Szeretnem hangsulyozni,hogy a katolikus egyhaz szamos tanaval nem ertek egyet,azonban az teny,hogy az elet,es egeszseg megorzeset szolgalo abortuszt nem ellenzik,csak az egeszseges elo meggyilkolasat.En magam ehhez meg hozzavennem az eroszak magzatat,es a bizonyithatoan beteg magzatot,valamint ha a terhesseg eletveszelyes akar a magzatra,akar az anyara.Ugyanakkor el kellene erni,hogy a tarsadalom segitsege valoban a gyermekeket tamogassa,s ne a kocsmakat,es jatekgepeket.Az USA-ban megoldott,hogy a raszoruloknak adott utalvanyokat keptelen barki helytelenul felhasznalni,illetve a gyermekek ovodaskortol az oktatasi intezmenyekben kapjanak ellatast.
Vegtelenul sajnalom,hogy ilyen tragediakon,es korulmenyeken kellett vegig szenvedned!

Válasz

Juhászné Illés üzente 11 éve

KEDVES ZOLI!
Én 1986-ban műszeres befejezésen estem túl, amit 10 évvel utána követett egy utolsó stádiumos daganat, ami 3 hónapos búcsút engedett a lányomtól.!!
Mindenképpen szerettünk volna kistestvért, DE dolgoznom is kellett, hogy a vállalati bérlakást fenn tudjuk tartani, megelőlegezett 4 fő részére 56 négyzetméter!!! Összkomfort, nem a kert végén lévő, részeg családtag által "lebecstelenített" budi, amit terhesen éjjel is használnom kellett, és nem a nomális "hányingerem miatt" okádtam össze.
Addig bombáztam levelekkel a gazdasági igazgatót, hogy "statosztikának" bevettek a programjukba azzal, hogy elvállaljuk a gondnokságot. Mármint én, mert az Uram természetesen dolgozott, én pedig "természetesen lazsáltam, az újszülött lányommal". A kaput nekem kellett nyitnom zárnom, mint "házfelügyelőnek", saját zsebből "köszöntem meg" a kukásoknak, hogy elvitték a "gazdag - hozzánk képest IGEN!!!!" LAKÓK EXTRA SZEMETÉT, Mostam a 7 emeletet, naponta, mert erre volt igény!!! A második gyermekem 4 hónapos korában megunta és elhalt bennem. A....Kórházban ki akarták fektetni velem az elhalt magzatot, de szerencsére dolgozott ott egy akkor szovjet doktornő (naponta imádkozom érte, hogy legyen élete minden perce szeretetteljes és számára megfelelő minőségű) elhitte nekem, hogy szerintem NEM ÉL A BENNEM SERKENT MAGZAT, megharcolt azért, hogy vasárnap megvizsgáljon egy "főmufti", de előtte el kellett ájulnom a folyosón, még előbb a nővértől kérdeztem, hogy melyikük kezében adjam a lázmérőt? Azt a választ kaptam, ahogy ne hisztizzek, főleg úgy ne, hogy "bagószagom van". A tollzsebéből kilátszott az 5éves terv cigi és a gyufa., ráadásul onnan "osztotta a lázmérőt is?! Lehet hogy már hallucionáltam és ez már nem is történt meg? Az viszont igaz, hogy vasárnap délután sürgősséggel végeztek nálam "műszeres befejezést". De a nővér szerint NEM LEHETETT VOLNA VÉRMÉRGEZÉST KAPNOM A FŐTUSZ HULLÁTÓL, MIVEL SEMMI ÖSSZEKÖTTETÉS NINCS AZ ANYA ÉS KÖZTE?! Ha egy nőgyógyászati nővér ilyen sötét, akkor nekem egy PAP, ATYA, stb. ne akarjon beleszólni abba, hogy mikor kérhet abortuszt egy anya.
Mi van akkor, ha erőszak történik? Náluk ez nem fordulhat elő, mivel Ők a fiúkákat szeretik. Elnézést kérek minden tisztes Atyától, de sajnos még egy olyan kicsi faluban is ahol én felnőttem, volt kisfiú, aki elsírta magát "gyóntatás" után, hogy "bántotta" őt a tiszteletes atya!!
Nem ítélek el - meg - senkit, de a katolikus templomok - beleértve a görögkatolikust is- ahová tartozom - az aranyfüsttől nem tudnak belenézni a hívők szemébe, nagyapámat nem akarták eltemetni mert nem volt befizetve a "roráté" vagy valamilyen egyházi adó?! Anyám külön ki kellett fizessen 10-15 évet egyösszegban, hogy a papám "megszentelt földben" nyugodjon, amely földrészt már az ük-ük-ük nem is tudom milyen néven lehet visszamenni - megváltotta 999 évre - A papok NEKEM NE prédikáljanak!
Mint előzőleg is írtam az "ATYA" által képviselt abortusz ellenes kérdéshez, ameddig ők nem mutatnak példát, addig a "megélhetési szaporodók általi réteget" NE AKARJA KÉPVISELNI, illetve ha igen, akkor vigye ki magával az összeset.
Ha Zoltán bővebben akarsz a kérdésről hallani, priviben szívesen írok, mivel végre a saját gondolataimat írhatom le, és nem kell várnom a gondolatait kondomban tartó főnököm/főnökeim/ óránként kilövellt egy-egy szavára, AMI MIATT NAPI 14 ÓRÁT ÜLTEM A MECHANIKUS ÍRÓGÉP ELŐTT, STENCILEZVE!!
Bocs, megint elfogott a klaviatura-láz!!!
Üdv: Böbexx-anyó

Válasz

Batori Zoli üzente 11 éve

Kedves Erzsebet!
Engedelmet kerek a tegezo viszonyert!Mivel a kozvetlen viszony erdekeben ezt a tarsalgasi format honositottuk itt meg,hadd ragaszkodjak ehhez!
Nos,mint vezeto biztositani szeretnelek,hogy az en hozzajarulasommal semmikepen nem leszel kitiltva,barmit irsz,kiveve,ha -rajtam kivul- valakit oly modon sertegetsz a kozossegben,amelyet az altalanos normak nem engednek meg.Moderatoraim -remenyeim szerint- hasonloan allnak hozzad,es gondolataidhoz!
Abortusz,az en ertekeim szerint.(Nem vagyok katolikus,mint az iras szerzoje.)
A megfogant elet minden emberi tulajdonsaggal rendelkezik.Igy emlekszik,erez,boldog,es fel,ha arra oka van.Meggyilkolasa egyenrangu,a megszuletett elet kioltasaval.Eheztetese,kinzasa,s az elet felteteleinek megvonasa ugyanolyan gonoszsag,mintha felnottekkel tennenk ezt.Nekem 3 gyermekem van,s barmelyik elvesztese,eletem egy darabjanak elveszteset jelentene.Bar szegenyen eltunk 2 teljes tanari munkam vegzese ellenere,megsem eheztunk,es sosem fordult meg bennem a gondolat,hogy 3.gyermekem-egyetlen fiam-jobb lett volna,ha nem szuletik meg,sot,ha elete attol fuggne,hogy eletfontossagu szervem atadjam neki,szivesen megtennem erte is.
Egy mas aspektus:Egy hozzam kozelallo holgy 25 evvel ezelott abortalta tomeny C vitaminnal gyermeket,mivel akkori ferjevel megromlott a viszonya,es 2 kisgyermekevel letbizonytalansagban erezte magat.A mai napig sziszifuszi kuzdelmet folytat onnon lelkiismeretevel,hogy meggyozze magat tette helyessegevel.Ejjelet,es nappalat teszi igy elhetetlenne.....En ettol a remenytelen kuzdelemtol szeretnek ovni minden not....Talan azt mondod,hogy ezt nem harcolja minden abortuszon ateso no,ha nem vallasos.El kell szomoritanom teged,ha igy gondolod!Minden ember,aki eletet oltott ki,gyilkosnak erzi magat elete vegeig,mely lelki tehertol csak egyfelekeppen szabadulhat.Milyen jo annak,akinek nem kell szamolnia ilyen lelki teherrel!
Szeretettel:Zoli

Válasz

Juhászné Illés üzente 11 éve

ELŐRE BOCSÁJTOM, CSAK ÉRDEKLŐDŐ OLVASÓ MINŐSÉGBEN SZERETTEM VOLNA MEGMARADNI, DE SAJNOS EZT MÁR ÉN, A LEGNYULABB NYÚL, SEM TUDOM MEGÁLLNI BETŰ NÉLKÜL!

Hunyor Erna(Magyar Hirlap Online), vagy bárki aki megjelentette, átplántálta erre az oldalra ezt a teljesen félremagyarázott EUS rendeletet.
Ne vágjanak a "nép" képébe olyan fals dolgokat, ne akarják lenyomni a torkán azt ami a jelenlegi kormányra is vonatkozik, de VASTAGON ÁM!!! kORRUPCIÓS BOTRÁNY?! Van elég csak még nem jelentették meg!! Majd teret kap a Micike-kormány bukásakor minden, amit a nyolc év alatt elkövettek!!
Tisztelt Atya!
,,Tudatni kívánjuk Magyarország népével, és különösen annak politikai vezetőivel, hogy világszerte sok amerikait és keresztényt tölt el lelkesedéssel bátor ,,húsvéti alkotmányuk", amely határozottan szembemegy az Európában uralkodó radikális világi életellenes és családellenes tendenciákkal", mondta Boquet atya. ,,Felismerve azt, hogy azok a nemzetek, melyek magukévá tették az abortuszt és eltaszították a hagyományos családot, demográfiai zuhanórepülésben vannak, a magyarok más utat választottak: a jövőbe vetett remény útját.
A fenti megnyilvánulás, eredjen bárki emberfiától marhaság! Tudja-e Ön, mennyi EU-s támogatást herdált el eredmény nélkül sok-sok EU-s ország? Tudja-e Ön, hogy csak azok az emberek szaporodnak túl, akik nem törődnek az utódok egészségével, fejlődésével, jövőbeni életminőségének elősegítésével?
Tudja-e, hogy jelenleg Magyarországon milyen indokokkal veszik el a főtuszokat?! Direkt nem neveztem gyermeknek, hiszen arról mindenkinek más a szemlélete. Van olyan ország, ahol már a fogantatástól élő gyermeknek számítják, de OTT MEG IS BECSÜLIK és nem dobják ki a szemétdombra megszületése után, vagy pedig nem járnak télvíz idején pucér alsótesttel, orrukból lógó zöld szörnyekkel a "szeretett utódok".
HA MINDEZEKNEK UTÁNA NÉZ A SAJÁT SZEMÉVEL, AKKOR MEGSZÓLHATJA AZ ORSZÁG NÉPÉT!!!
Addig pedig Önnek is van saját "szemétdombja". Kell-e megemlíteni a rengeteg pedofil "atyát"?! Amerika pedig csak "ne érezzen velünk együtt"!! Főleg ne a megszületett, sok emberi jogot sárba tipró "Új alkotmánnyal"
Ezek után jöhet a "helyi óbester" és kitilthat az oldalról.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

tibike te probokálsz anyira csak meg ne bánd!

Válasz

bustya tibor üzente 11 éve

Mi van Tivadar,gyötör a sors keze hogy ennyire provokálsz másokat!?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

mindeggy zolika reméllem hogy a busman tibike azér meg érti a lényeget. veled meg majd megtanitatom...

Válasz

Batori Zoli üzente 11 éve

Talan inkabb anyukadat!

Válasz

Batori Zoli üzente 11 éve

Tivadar hozzaszolasa:
A pont helyen trasgarsagok voltak,amit toroltem.A tobbit hianytalanul bemasoltam:Zoli

tibike a puha................................................ hogy beszész velem? miat akrsz hallani tudományossan? mien 5 %rol beszész? Ebbe a országba van néhány király akik mindent megtehetnek és ők irányittanak mindent. aztán vanak az urak akiknek az a doguk hogy elvegyék amit szabad. meg van a sok hozád hasollo jobágy akinek az a dólga hogy dolgozzon adja le a lét és ne gondolkozon semin. ez elég tudományos vólt tibike?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

zolika nem tudhatod hogy a négerek mit müvenek vele amig te csicskázol szóval nyugottan hivhattyuk igy is.

Válasz

bustya tibor üzente 11 éve

Nem értem hogy vagy a Gyurcsány furcsány csótány híve amikor a leveses fazéknál volt akkor sem volt csak 5% fedezet a magyar forint mögött! A termelés meg egyre kevesebb volt a pénz forgási sebessége is egyre gyengébb lett! TIVADARKA SZAKEMBERHEZ MÉLTÓ VÁLASZT VÁROK NEM KEVERÉST KAVARÁST!

Válasz

bustya tibor üzente 11 éve

Tivadar bohócnak lenni nem kötelező! Van egy példabeszéd! Szeresd felebarátodat mint önmagadat mit jelent ez neked?

Válasz

Batori Zoli üzente 11 éve

Tivadarka!
Majd ha az en felesegem is ugy nevezi nagy nyilvanossag elott az o tevekenyseget,mint El Qro,akkor szabadon nevezheted te is ugy.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

zolika kérdezd meg a igasságot a klubbkordinátor Editkétől!
amugy meg már montam hogy ne nevezd igy a Ferencet a Magyar Szocialista Köztársaság ujj miniszterelnökét. én is nevezhetném ez alapján a feleségedet miszis McQrt nak biztosigaz ezt szeretnéd?

Válasz

Varga József üzente 11 éve

Tisztelt Érintettek!
Remélem senki sem szerencsétlen közülünk, de az vitathatatlan, hogy nincs szerencsénk, mert a Tivadar/Áltivadarok, még mindig itt kavarják azt aminek egyébként sem kellemes az illata.

Válasz

Batori Zoli üzente 11 éve

Tivadarka!
Talan valoban kettos szemelyiseged van,de az biztos,hogy a ket Tivadar alpari gondolatai ugyanabbol a fejbol szarmaztak.Teged nem Klubkordinator Editke torolt,hanem te torolted magadat.....En nem gondolom,hogy en szerencsetlen lennek,azonban az nem sok szerencset kovacsol maganak,aki olyan nemzetkozi csalokban bizik,mint El Qro.Sajnalom az ilyen almodozokat,akik nem latnak a szemuktol!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

zolika el hiheted hogy a szerkesztöség töülte azt a másik ál Tivadart. kérdezd meg a klubbkordinátor editkét nálla jelentettem fel. nem engem törült te szerencsétlen hanem a hamis profillt!

Válasz

Batori Zoli üzente 11 éve

Ez hazugsag!.....Kovacs Rekanak nincs ilyen lehetosege.Tivadarkat csak onmaga,vagy a netvork.hu szerkesztosege torolheti.Ha a szerkesztoseg valakit torol,ugyanazon a neven nem regisztralhat tobbe.
Latom te is olyan hazug ember vagy,mint szerelmed,El Qro.

Válasz

Batori Zoli üzente 11 éve

Ezert a becsuletsertesert valoban jar az igazsagszolgaltatas buntetese!

Válasz

Batori Zoli üzente 11 éve

Sulyos dilemma!
Azzal a mexikoival,aki nem beszeli csak a pimitiv spanyol nyelvet hogyan kommunikaljak?Azzal a szocialistaval,aki csak az alpari nyelvet beszeli,hogyan kommunikaljak?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

mit wigyorgol tónika? :D:D egyszer a havercinbimel megpartiztuk a csajt utánna meg már látni se akartam azon rágot be enyire :D:D

Válasz

T. Antal üzente 11 éve

:)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

szia józsika! a elmult napokba ez a kovács réka nevü felhasznállo leszette a képemet és a nevemet és csinát egy uj profillt azokat felhasznáva. én ezt bejelentettem törölték is a én álprofillomat de ez a nönemü még mindig itt van szoval fog még ieneket csináni az biztos. sajnos vanak ien emberek... de nem én vóltam aki itten mocskolodott csak ezért mondom.

Válasz

Varga József üzente 11 éve

Tisztelt Kommentezők!
Ez már annyira alpári-kispolgári, hogy akár kormányzati is lehet, de lehet, hogy az illető politikusnak készül a Magyar Parlamentbe?
Szerintem jó ízlésű ember most elkerüli ezt az oldalt és ha a homo hungaricus megjelenik ismét itt akkor visszatér ő is. Most a helyzet analóg az országéval, reménytelen!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

jovan má naon szeretem a répát

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

JAJ BOCS MÁR MEGINT BE VOLTAM TÉPVE SAJNOS AMIKOR RÉPA VAN A SZÁMBA FÉLRE IROK BOCSIKA TIBIKE

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Jó hír neked tudsz ekézni már ,,,______________az első szavadat tudjuk már csak ara vagy képes.Na csáááááááááá Már gondolom Zoltánról le szálsz

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

tibike ne szopas már hogyan mondhatol ient rám aki a demokrácia hive vagyok és azt szeretném hogy a ország rendbe leygen! mindenki tudgya hogy ezt csak a Ferenc tudgya megcsináni Ő az eggyetlen alkalmas ember erre!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Én köszi hogy itt lehetek.Remélem a videó tetszik majd ,Tivadarnak mert sokk mindent félre ért szegény nyuszika.

Válasz

Batori Zoli üzente 11 éve

Koszonom Reka!
Azt hiszem igazad lehet!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

De kemény vagy ! és mi az a ekézés? a srác a Tivadar Impotenciában szenved,biztos forrás a csaja meleg lett,inkább nem bírta tovább sex nélkül,ne foglalkozz vele Zoltán mert rád mozdul szegény nyuszi bánatában .Zaklat embereket és ekézni akar ,biztos nem tudja mi is az! majd küldök egy videót az ekéről,

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

lekel csukatni

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Zaklat az interneten? Irány a börtön!
385277
Nagy Balázs András - 2009. május 12. | 10:30

Egy új tervezet szerint akár börtönbüntetéssel is sújthatnák azt, aki embertársainak érzelmi gyötrelmet okoz – azaz trollkodik.
Zaklat az interneten? Irány a börtön!

Egy új, kiberzaklatásról szóló tervezetnek hála, keményen büntethetővé válna az on-line elkövetett zaklatás Amerikában. A „Megan Meier kiberzaklatást megelőző törvény” pénzbírságra, börtönre vagy mindkettőre ítélné a netes szlengben trolloknak nevezett alakokat. Aki nem emlékszik rá, Megan Meier volt az a lány, akit öngyilkosságba kergettek internetes zaklatók.

Válasz

bustya tibor üzente 11 éve

Bocsánat elnézést kérek Zolitól sajnos összekevertem a neveket! Amikor az üzenetet írtam, nagyon fáradt voltam! Ezen üzenetet a TIVADARNAK szántam mivel ügy tűnik nagyon el van szállva saját magától! És nem az összefogásra törekedik hanem a megosztás a lényeg nála ezért írom azt hogy eljön az idő amikor a TIVADAR csuklóján kattanni fog a bilincs! Széleskörű összefogásra van szükség itt most nem a faj vagy a származás a lényeg! Sajnos olyan országban élünk ahol a bankok segédletével szabad rablás folyik,a pénz mögött még 5% fedezet sincsen+termelés sincsen!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

de a zolika épen ezeknek a nép nyuzoknak a csicskása azér fikázodik meg ekézi a Ferencet. tibikének igaza van ha ujjra mienk lessz a hatalom megkeresük a zolikát

Válasz

Varga József üzente 11 éve

Bustya Tibort én sem értem. Azt mindenki tudja és látja, hogy most nem a "tiéd az ország magadnak építed" szlogen aktuális. Ha a törvénybe-iktatott szabadrablást -persze csak a hűbérurak és spanjaik- ilyen szinten viszik tovább akkor itt valami történni fog. Ezért kellene összefogni e népnyúzó rezsim ellen és nem egymást vegzálni, meg ítéleteket feltételes módban prejudikálni. Ez butaság és nem visz sehova. Ezt az ámokfutó "unortodox" gazdaságpolitikát, ami nemes egyszerűséggel csak törvényesített lopás az uralkodó elit számára, ezt kell megállítani.

Válasz

Batori Zoli üzente 11 éve

Tibi!
Ezt nem ertem!Miert irtal ilyet?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

ezaz tibike ez nagy igasság volt reszkesenek az ien zolika féle keverö kavaró gépek.

Válasz

bustya tibor üzente 11 éve

Nagyon épül az ország de kérdés hogy kiknek? Van aki 30000-vagy 60000 ezer forintból él meg nagy nehezen! A maffiózó klánok kezében van az ország,mesterséges emberkereskedelem,drog,fegyver kereskedelem van! +Sokan mossák a pénzt ! Fedezet nélküli pénzzel működik az ország! Nincsen termelés a pénz mögött Zolika mit keversz kavarsz eljön az idő amikor megtalálunk és akkor kattan a kezeden majd a bilincs! És majd a köztörvényesek közé kerülsz ott majd nem lesz jó dolgod!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

az ieneket mind a zolika át kell nevelni. nekem ne beszéjjen ieneket hogy maradékot kapok. komoj biznyákokat csinállunk fontos emberekkel még igy is épitük az országot mer tudjuk hogy nem sokára megin a mienk lessz végre. és akkor a zolikát kicsontozuk és ujjra embert faragunk belölle ne legyen már ien nagy arcos harcos néger csicska

Válasz

Varga József üzente 12 éve

Kedves Zoltán!
Most is van húsos fazék, de ilyen korban már nem venné be a gyomrom azt amit ott főznek. Bár korábban is elég "kákabélű" voltam ilyen tekintetben azért nem voltam soha tűzközelben. A szomorú az, hogy most már nincs mit szétlopni ezért hatalmi szóval akarják elvenni amiért megdolgozták egy életen át. Ez legalább annyira szennyes mint amikor a közöst lopták el. Lázár szerinted kemény munkával kereste hűbéri vagyonát, úgy hogy még le sem szakvizsgázott? A Rákosi-éra köszön vissza, amikor is nem a tudás, hanem a hithűség volt a fontos. Látom az egzisztenciák tönkretételét azért mert alpári-kispolgári s.gnyalót 8 osztállyal el kell helyezni, hiába csinálta egész életében ugyanazt a munkát és még nem is szoci a kárvallot, a párthűség mindent felülír. 2. Mohács felé kormányozza az országot a fülkeforradalmárok főkormányzója.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

zolika majd ithon a börtön koszton csömcsöghetsz a fogatlan szádal!

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Kedves Jozsef!
Az,amit Tivadarkanak irtam,az neki szol,hisz korabbi irasaibol tudom,hogy o,a komcsi nagykutyak maradekain el foglalkozasszeruen....Nem gondolom,hogy azt a gyonyoru Karpat-Medencet kozosen csupaszitottuk le!Csak gondolj bele,hany szazaleka lehet a milliardosoknak az,aki brillians elmejevel felfedezett ujitasokon gazdagodott meg,es nem korrupcioval,csalassal,kizsakmanyolassal?Ezek -a tulnyomo tobbseg-ugy lehettek merhetetlenul gazdagok,hogy toled vettek el azt,ami neked jart volna.Ok 100%-ban visszavezethetok az atkos 45 ev "elcsapatara".Ha te nem vagy gazdag,az ket dolgot feltetelezhet szerintem:1.Nem vagy "elegge gerinctelen"hogy elj korrupcios lehetosegeiddel,vagy 2.nem ultel eleg kozel a komcsik husosfazekahoz....Az,hogy becsuletesen ledolgozott eleted utan aggodnod kell a holnap miatt,nem a Smith Pal
nyugdija miatt ,hanem az eltekozolt nemzeti vagyon,es a felvett,es haverok kozt szetosztogatott hitelek miatt van.
Nincs szamomra kedvesebb muzsika,mint a magyar nyelv,es bejarhatom Amerikat,s nem talalok olyan izletes etelt,mint otthon.Nem a kalandvagy hozott ilyen messzire!....Eletkorulmenyeim ellehetlenulese kenyszeritett tavol hazamtol....Boldog vagyok,mert eldontottem,hogy ezt a nehany evet boldogan akarom leelni,ha belehalok is.(jo eselyem van ra.)

Válasz

Varga József üzente 12 éve

Zoli!
A Tivadarhoz címzett mondandóddal nem értek egyet, mert bár én is itt élek ahol ő és én sem vagyok már kispályás de nem mentem el innen mert itt születtem, itt vannak őseim nyughelye, itt élek már több mint 6 évtizede. A sokat szidott átkosban képezhettem magam szerezhettem nyelvvizsgát, diplomákat. Normál emberi módon igyekeztem élni, káros szenvedélytől mentesen. Utódaimat tisztességesen neveltem, útnak indítottam az életre, unokám vannak, de mégsem vagyok boldog azon a lerágott csonton amit a "burzsujkomcsik"-nak tulajdonítasz, holott az alpári-kispolgáriak ugyanúgy részt vettek a csont "húsmentesítésében" mint elődeik. Sőt még tovább mennek, a keményen megdolgozott nyugdíjat akarják megkurtítani, hogy a Smitt Plagiknak életfogytig Amerika legyen itt Magyarországon. Ezért sem vagyunk boldogok.

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Tivadarka!
En megertlek teged,hogy nem talalsz mas ervet ellenem,csak ures ragalmakat,es nincs mas eszkozod engem manipulalni,mint a fenyegetozes,de mi ertelme ennek?En boldog vagyok abban a szabadsagban,amelyet az Amerikai Egyesult Allamok biztosit nekem bevandorlokent.Te boldog vagy azon a leragott csonton,melyet a burzsujkomcsik vetnek neked?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

zolika te mindik hazudol! faszulni fogsz hogyha visza jön a Ferenc majd megemlittelek neki vagy a Drazskovics urnak hogy figyejjenek oda az ien gyüllölet kelltö hazugokra

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Tivadarka!
Ideje volna ertelmet kerned valakitol!Hol irtam olyat,hogy en gyulolnek barkit is?Aki ezt allitja,az onmagat vetiti ram.Nagy hiba!
Az,hogy El Qro beteges hazudozasaiban nem hiszek,meg nem jelenti azt,hogy gyulolnem ot.Az embert,aki maga sem tudja mikor mond veletlen igazat,szivembol sajnalom,mert az betegseg.Az MSZP-nek,a magyar tarsadalomban igen fontos szerepe lenne,amit rossz valasztasaik miatt nem vegeznek.Olyan csalokat,kapzsi tolvajokat tettek meg vezetoknek,akik NEM SZOCIALISTA ESZMEKET KOVETTEK,hanem sajat,es haverjaik gazdagodasat kerestek csupan,a nemzet karara.Elkotyavetyeltek a nemzet vagyonat,es eladossitottak ketsegbeejto mertekben hazankat.Jogos a nemzet haragja,melyet a valasztasokkor erzekelhettunk.A FIDESZ nem kulonlegesen jo programja,es kivallo vezetoi reven jutott ilyen merhetetlen hatalomhoz,hanem az MSZP vezetoinek gyalazatossaga juttatta oket poziciojukba.A nemzet nem rajuk szavazott ilyen mertekben,hanem-joggal-az MSZP politikai vezetese ellen.
Hazankban a Jobbikon kivul minden part lejaratta magat becstelensegevel.A FIDESZ valoszinuleg oket fogja hatalomra segiteni megkerdojelezheto politizalasukkal.Valoszinuleg ok is le fogjak magukat jaratni akkor,hisz a hatalom ugy hat az emberre,mint a capara a verszag:Elveszti jozan itelokepesseget,es eszeveszett mohosaggal tobbet akar az,aki megkaparintotta.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

zolika csak ugat amerikábol ahol a négereiveil eggyütt csicskázik meg szipákolja a kokót máskülömbenn nem beszéne oan nagy gyüllölettel Ferencröl és a Szoszikrol.

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Kedves Jozsef!
Minden ember szabadsaga addig tart,ahol a masike kezdodik.A diktatorok-szinuktol fuggetlenul-korlatlan szabadsagot kivannak maguknak,a mi karunkra.Ezt nem engedhetjuk!Nemzetunk egyik leg fontosabb tulajdonsaga a szabadsagvagy.Aki azt korlatozni igyekszik,hamar bajba kerulhet.

Válasz

Varga József üzente 12 éve

Miért is áruló a Bátori Zoli? Korábban meggyőződésem volt, hogy ő a tégla, vagyis az MSZP klubba a Fidesz beépített embere. Azóta szerintem meg előnyére változott, mert már nem aposztrofál vörös patkánynak -mint korábban- engemet, aki világéletemben párton kívüli voltam, mindenféle megkörnyékezés ellenére. Szerintem nem Zoli ellen hanem az olyan mocskos jelenségek ellen kell közdeni amit a politika művelt a korábbi kurzus idején, de ami most van az "Ulthima Thule". Ezért ez ellen meg pláne küzdeni kell, hiszen a legfőbb hűbérúr akarja eldönteni, hogy ki hova kerüljön a társadalmi ranglétrán. Ő a Kárpát medence géniusza, aki mindenhez ért: az unortodox gazdaságpolitikához, az oktatáshoz, az operához, a focihoz és leginkább a parancsuralmi rendszer kialakításához. Pedig tanulhatna a Kárpátok Géniuszának sorsából, a magyar türelmi küszöbe magasm, de nem végtelen!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

józsika ne tud meg de nekem a legnagyobb szoszik a haverjaim sok közös biznyákunk van majd egyszer el mondom menyire... szoval csak vigyáz a kis okos szádra hogyan beszész. naon brenkó tudok lenni ien beszollásoktol mikor nekünk eggyütt kell küzdeni a ien bátori zoli féle árulok elen!

Válasz

Varga József üzente 12 éve

Vigyázz a vérnyomásodra, a táplálkozással, de tudok gyógyszert is ajánlani. A galván-elemet feltaláló korai névrokonod biztosan nem volt ilyen indulatos és ilyen közönséges sem. Gyúrjál még egy kicsit a jómodorra és az IQ-ra. Az a terminológia amit itt használsz az alpári, kispolgári, deutchi, de nem gyurcsányi, vagy szocialista. A próféta szóljon belőled, de a helyesírásra is ügyelj, mert Grétsi tanár úr eret vágna magán ha elolvasná a kommentjeidet.
Tudod Tivadarka-ka?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

józsika egybe megnyugodhatsz ha összel viszatér a Ferenc akkor itt végre rend lessz egy kis tisztogatás lessz de utánna a haza áruloktol megszabadúlunk

Válasz

Varga József üzente 12 éve

Bátori Zoli honnan veszed a bátorságot, hogy kijelentsd " a legprofibb hazudozók a szoci politikusok"....? Azt ki mondta, hogy nem az a fontos amit mondok , hanem amit teszek azt nézzék! Nem igazán szorulsz segítségre remélem. Tudod -bár már nem itt élsz- mit jelent cigánykodni? A magyar köznyelv ezt az olyan személyre mondja aki azt csinálja amit vitéz felcsuti főkormányzónk és ez benne genetikailag kódolva van. Bár Tivadar vélekedését is alaptalannak tartom, hogy megtalálta Magyarország legtisztességesebb emberét, de a kettő összehasonlítását az az emlékes tévé vita már megtette, ahol ez utóbbi intellektuálisan megalázta regnáló uralkodónkat. A gazdaságot nem lehet jelszavakkal megerősíteni, máshoz pedig a führer nem ért csakúgy mint az idióta jobbkeze. Vagyis vak vszet világtalant. Vagyis mi adófizetők, permanensen szívunk a dilettánsok kisérletezgetése miatt.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

látod már megin moccskolod magyarország leg tisztességessebb emberét! nem szégyeled magad te néger?
majd öszel ha visza jövünk akkor meglátom hogy huzod majd füled farkad akkor maj könyöröghetsz hogy mencselek meg!

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Sajnos ismet vitatnom kell allitasodat Tivadarka!
Altalaban a politikusokat szidom(minden part politikusat),akiknek nem vertek szet az arcukat szuleik,amikor hazudoztak.Ezek kozt a leg profibb hazudozok valoban a szoci politikusok,akik nem hisznek Istenben,es nem felnek embertol.Koztuk -oszinten meg kell,hogy valljam-a leg kulonlegesebb adottsagu hazudozo a Nemzeti Foboszme.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

nem rosz csoka a zolika csak utállom hogy mindenér a szoszikat szigyja ésa Ferencet aki a legnagyob politikus magyarországba.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Tivadar ! Miért bántod Zolit ?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

zolika hozá szoktam hogy eszetlenségeket beszész de meg bocsáttok ezér. én nem foglak megböködni abba biztos lehetsz se késsel se a pöcsömel ezt meg hagyom a négereidnek.

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Mindenkepen egyetertek azzal,hogy a papok,lelkeszek ne follyanak bele a politikaba csak a jotekonysag szervezesevel,es gyakorlasaval!A politika kompromisszumok nelkul elkepzelhetetlen,viszont egy hivo ember az igazsag tekinteteben nem vallalhat kompromisszumokat.(Csak egy kicsit hazudni,csak egy kicsit zsarolni,csak egy kicsit nyuzni az egyszeru ember boret,stb.)A gyermekgyilkossagok(abortusz)visszaszoritasa ugyanolyan szukseges,mint a lopas,rablas,hazugsagok,korrupcio uldozese,csak sulyosabb problema,mert sokaig legalis volt.

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Sajnos-az esetek zomeben- nem genhibarol,hanem valasztott szokasrol van szo.Amerikaban mozgalma van a"meleg buszkeseg"kinyilvanitasanak.Ennek rendszerint osszetort,osszeszennyezett autok,es hazak mutatjal"aldasait".Ha megmaradnanak beteges szokasukkal a 4 fal kozott,senki sem haborgatna oket.Ismerek melegeket,akik ilyen modon elnek,es elhetnek haboritatlanul,azonban ferde izlesu mutogatasuk bennem is hanyingert kelt ugy,mint szamtalan egeszseges emberben.Akik hajlamosak velemenyuket tettlegesseggel kifejezni tovabb lepnek azon.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Nekem sem tetszik , ha a melegek hergelik a kedélyeket a feltűnősködéssel !

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Remelem nem nyitom ki a bicskadat az okoskodasommal!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

zolika legaláb okósodol!

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Elvezem,amikor ertelmes emberek hozzaszolnak akkor is,ha nem mindenben ertek veluk egyet......Pontosabban igazan azt szeretem a legjobban,hisz megvetem az ertelmetlen szajkozast.Marpedig ha ket ember ugyanazt mondja,az egyik feltetlen szajkozza a masikat.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Meleg vagy langyos kit érdekel,de felvonulásukkal ne hergeljenek senkit,zárkózzanak be és azt csinálnak amit akarnak.Az abortuszt már egyszer próbálták szigorítani az 50-es években,Ratkó Anna nevéhez füződött.Nem sikerűlt,megnőtt az illegális műtétek száma és vele együtt sok haláleset történt.Attól még nem lesz több gyerek,hogy ez az álvallásos Fidesz-KDNP bagázs tákolmányba foglalja a férfi-nő kapcsolatát.
A papok pedig üljenek le a nadrágjukra,és,hogy egy Orbán idézettel éljek:CSUHÁSOK IMÁRA. Majd ha úgy élnek,úgy tartják be a TÍZ PARANCSOLATOT mint főnökük Jézus,ágyékkötőben és saruban,szamár háton közlekedve,nem AUDIVAL bíborba-bársonyba öltözve,akkor talán lehet majd figyelembe venni a tanácsaikat.
És egyáltalán semmi keresnivalójuk nincs a politikában.SUSZTER A KAPTAFÁNÁL!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

A melegek génhibás betegek ! Ezért büntetni őket ?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Ki tartja el a nem kívánt gyereket ? Van az államnak elég baja ! Vannak gyilkosságok , ami felett a közélet szemet huny ! Mennyit gyilkoltak már a vallás nevében is ?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

petike joll beszész, a zolikát nem értem mindig csak ugyanazt a hülyeséget morogja laziccs egy kicsit zolika!
viszajön a Ferenc akkor lessz nemulass az ieneknek mind te is vagy nem türjük töbet hogy itten magyarkogyjatok az biztosigaz!

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Ez is egy meglatas.Tiszteletben tartom.Hadd tegyem melle az enyemet!
A melegek zomenek a sajat nemukhoz valo vonzalom sajat valasztas.Bar mindannyiankban jelen vannak noi es ferfi hormonok,keves az az extrem eset,amikor egy ferfiben tobb a noi,mint a ferfi.....A teny az,hogy azokban az orszagokban,ahol nem csupan szabadsagot,hanem reklam lehetoseget kaphatnak a melegek,es altalanos jelenseg meleg parok nyilvanos tarsasaga,jelentosen emelkedik az aranyuk....
Mas kerdes az abortusz.Bizonyitott teny,hogy a 2 honapos elo magzatnak van agya,(amely kepes emlekezni bizonyos ingerekre)reflexei,es emberi formaja.Ot megolni gyilkossag.(Lattam olyan filmet,hogy kinai ettermekben 4-5 honapos abortumbol foztek levest.)Ilyen gyilkossagokat tamogatni olyan ervekkel,hogy a nonek most nincs kedve gyermeket nevelni,netan szulni,nem hiszem,hogy emberseges hozzaallas,azonban ebben a vad vilagban ez is normalissa kezd valni,mint a magyar gyulolet az elszakadt orszagreszekben,vagy a palesztin nep irtasa,kurdok irtasa,stb.Nem hiszem,hogy ebben haladnunk kell a korral!..
Az egyhazak Isten akarata ellen teszik,ha vagyont gyujtenek,ha azt nem a raszorulok megsegitesere forditjak.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Hagy döntse már el egy nő , hogy akar-e gyereket , vagy sem ! Szegény melegeknek nem elég a genetikai betegségük és az AIDS , ráadásul nem is házasodhatnak !
Miért pofáznak bele pederaszta papok a nem létező istenükkel a világ dolgaiba , inkább osszák szét a vagyonukat a rászorulóknak ! Erre nincs eszük !

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Lehet választani : Önérzet , vagy Államcsőd ?!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

ha a szoszik maradhattak vólna itt már jó világ lene euro meg minden jó lét még a parasztok is joban éllhetnének.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

tibike ezeket te se hiszed el józanul ugye?

Válasz

bustya tibor üzente 12 éve

Hogy rózsaszínben látod a világot nem biztos hogy jobb lesz! Nézd meg a következő web lapot hogy okosodjál egy kicsit! http://drabikjanos.com

Válasz

bustya tibor üzente 12 éve

Nézzél tükörbe,és utána meg látod hogy ki a probléma fő okozója!

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Ez itt Tivadar Hirceg Galvan javiott irasa:
"zolika engem még bitoság nem itéllt el tehát ártatlan vagyok! nekem naon jo ügyvédeim vannak ám! :D:D
a szajkot meg megeszem levesbe nekem ne pofázon egy hülye madár. titeket meg visza hajjtunk ázsiába birkát .....i. vagy becsiccskullsz itthon nekünk mind a négereknek amerikába."

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

ez a jobágy magyarok sorsa zolika. aki a Ferencel tart anak még lessz eséje arra hogy europai lehesen a töbiek csak csiccskulhatnak nekünk.

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

A szajko egy olyan madar,aminek meg lehet tanitani szavakat,s az azokat ismetelgeti.Azok a tyukeszu emberek akik csak masok szavait ismetelgetik,es sajat gondolataik nincsenek,csak szajkozni tudnak....En nem loptam eddig sem,s ezutan sem fogok.Mivel mindenki magabol indul ki,igy az feltetelezheto,hogy te viszont egy tolvaj vagy.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

szajkozni az mit jelent? csajokat hajjtani? :D:D zolika nektek enyi vólt!!! loptatok eleget le járt a idötök.

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Tivadarka!
Ezt a valaszod ugy is fogalmazhattad volna,hogy nincs eszed erveket kitalalni.Csak szajkozni,meg whiskyzni vagy kepes.

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Nekem ugy tunik nem a magyarok oshazaja India.Mar 1989-ben lattam-amikor Pakisztanban jartam-az ottani emberek,es a varosszeli etnikumunk kiserteties hasonlosagat.Itt Amerikaban ezt ujolag felismerhetem.Amint az ottani emberek viselkedeset figyeltem,ugy talaltam,hogy a mi novekvo etnikumunk egesz otthonosan mozogna koztuk.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

zolika a ti idötök lejárt van két vállasztásotok vagy visza mentek ázsiába birkát baszni vagy itt maradtok és becsiccskultok nekünk europaiaknak. enyi

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

zolika majd ha összel viszajönnek a Ferencék a hatalomba akkor majd meg kapod a érveket! akkor lessz nemulas! maj kiváncsi leszek hogy akkor hogy visekedsz! :D:D

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Tivadarka!
Az eddigi szokasodhoz hiven ures-ervek nelkuli-ragalmakat szajkozol ertelem nelkul.Lennel szives erveket felhozni,amikor valakit minositgetni probalsz?!
A Lajos bacsit en nem ismerem,s tolem akarki is lehetett a fociban,en attol meg kerek tole is erveket ures minositgetes helyett.Ha valakinek tartja magat,akkor nem elegedhet meg ures frocsogessel.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

zolika ne báncsd a lajos bácsit ő valamikór nagy atyauristen vólt a fociba!
amugy meg ez az atya beszipákólt valami amikor ezt a ökörséget irta de azse jozan aki eztet el hisz!

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Kedves Czekus Lajos!
Ezt a minositesd kifejtened bovebben?Vagy netan mindenki hulye szerinted,aki nem ugy lat,mint te,tehat az egesz vilag?

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

A nepszavazas tenye ketsegek nelkuli.Nem lathattuk at,hogy a vas a csereppel nem vegyul ossze.Mi magyarok is tevedunk.Ha ezt tagadjuk,magunkat is becsapjuk.

Válasz

Czékus Lajos üzente 12 éve

Népszavazással döntött a magyar nép a csatlakozásról.
Boquet atya meg egyszerűen hülye.

Válasz

T. Antal üzente 12 éve

Fogalmam sincs ki ez a Boquet atya vagy anya, de nagyon szép amiket ezek szerint nyilatkozik. Véleményem szerint azonban a magyarokkal kapcsolatosan tett megállapítás téves. A magyaroknak nem kellett az említett időszakban már felismerni semmit. A magyarok
ugyanis soha nem támogatták Magyarországnak semmiféle Unióhoz csatlakoztatását.

Válasz