Batori Zoli üzente 12 éve

Az en erzekenysegem meg kibirna,de a holgyek tarsasagaban nem latom helyenvalonak olyan kifejezeseket hasznalni.En sem szeretek olyan stilusban beszelgetni,de tudomasul veszem azt a stilust,amit kovetsz......Tivadarka! Itt ebben a kozossegben senki sem igyekszik gyuloletet kelteni.Nemely politikusokrol(en nekem majdnem mindrol)igen rossz velemenyunk van a tapasztalatok alapjan.Az,hogy megvetjuk azokat a becstelensegeket,amiket azok elkovettek,nem iranyul sem valamelyik partra,s kulonosen nem nemzetisegre,vagy etnikumra,hanem konkret viselkedesi mintara.Olyan bunozoi magatartasra,melyet nem csak a kozerkolcs vet meg,hanem a torveny is eliteli.Kerlek ne gyere ujra,es ujra azzal az uldozesi maniaval,amitol hanyingere van sokunknak!Koszonom!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

zolika köszönöm reméllem most jol van a érzékeny kis lelked. az a lényeg hogy én is legyek joll a bobolyi Alekszandrába....

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Ez itt Galvan Tivadar hozzaszolasa reszben torolve a kozosseget serto kifejezeseket.

figyelj zolika azér még oan növel nem talákoztam aki engem vissza utasitott vólna. az Alekszandrával is csak a megismerkedés nehézkes de ha az meglessz utánna már szerintem egyenes ut vezet a gyönör felé. különössen ugy hogy állitólag szereti a............................... ha talákozok vele majd meséllek jó zolika?

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Tivadarka!
Te mit csinalnal,ha a tomegben-ugy,ahogy te tervezgeted az Alexandrahoz dorgolozest-egy meleg oregember dorgolodne hozzad?Szamits hasonlo reakciora,ha a sors ugy adna,hogy csakugyan kozelebe kerulsz!...Ha egy ektelen nagy maflasnak leszel szomoru gazdacskaja,gondolj ram,hogy figyelmeztettelek!...

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

jó lenne ha a bobolyi Alekszandra is el jönne biztos hozá dörölödznék a tömegbe hátulrol... :D

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

kösyke jolika! ott leszűnk!

Válasz

Ferencz Yolanda üzente 12 éve

IDŐPONT VÁLTOZÁS !!!.... OKTÓBER 23. i TÜNTETÉSNÉL.!!!

http://nemtetszikarendszer.blog.hu/2011/10/12/idopontvaltozas_okt23

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

ezaz jolika végre megmontan ennek a becsületes demokratikus szoszikat és Ferencet gyüllölö zolikának a igasságot. ez a négercsicska mindig szittya a ellentéteket nem akarja el fogadni hogy csak a szoszik a becsületessek a pártok közül és csak Ferenc képes a országot kirántani abból a bajból amibe orbánék vitték.
zolika egy orbánbérenc aki csak ugat amerikából.
DEMOKRATÁK ÉBRESSSSZTŐŐŐŐŐŐŐ!!! IGEN CSAK GYAURCSÁNY!!!!! NEM HADJUK NEM HADJUK!!!!

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

A tenyekhez talan hozzatartozik,hogy anyai nagymamam -tudomasom szerint-zsido szarmazasu,s igy a zsido tradiciok szerint en is zsidonak szamitok.Ezzel egyutt buszken vallom magam magyarnak,es megvetek minden olyan velemenyt(a Kertesz Akoset is)amelyik szarmazasa szerint osztalyozza az embereket.

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Kerlek Jolika aruld el nekunk,hogy mikent valhatna az MSZP hiteles,emberseges,becsuletes politikai szervezette a sulyos bunok,es egbe kialto hibak elhallgatasaval!Hogyan lehetne melto ellensulya a FIDESZ-nek a kovetkezo valasztasig megtisztulas nelkul?Tapsoltunk eleget Kadareknak,es nem lett jobb attol az orszag!Te ilyen elvakult tapsolast varsz ettol a kozossegtol?

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Kedves Jolika!
Ez a blog nem a zsidok,vagy ciganyok megveteserol szol,hanem egy gyurcsanyimado(haverikutya) magyarokat megveto cikkerol.Az,hogy a cikk eppen egy tisztan es kizarolagosan zsido szarmazasuak velemenyet kozlo sajtotermekbol(Amerikai Nepszava)kerult a koztudatba,talan nem veletlen.Azt hiszem,a Kertesz Ivan,es az amarikaban elo magyarul beszelo zsidok rasszista magyargyuloleteert nem nekem kell szegyellnem magam.

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Kedves Jolika!
Te mar egy tapasztalt,ertelmes no vagy!Tudod azt,hogy penzt csinalni csak penzbol lehet,vagy valami modon elvenni azt,ami a mase.Gyurcsanynak,Kapolyinak,s a tobbi milliardos szocinak nem volt penze sokkal tobb Kadar idejeben,mint barki masnak.Becsuletesen lehetetlen lett volna hozzajutni vagyonukhoz.A sajat rabolt vagyonukbol ezek a tolvajok mennyit ajandekoztak a nyugdijasoknak?...No ugye?...Abbol az elkepzelhetetlen mennyisegu hitelekbol,amiket a vilag bankjaibol felvettek politikusokkent hazanknak,pici toredeke kerult a nemzethez.Azok zome az o zsebukben landolt.ENNEK KOVETKEZMENYET NYOGI AZ ORSZAG,es koztuk a nyugdijasok!

Válasz

Ferencz Yolanda üzente 12 éve

Kénytelen vagyok Veled "levelezni", mivel a genetikát behoztátok ide.!! Jó előre kikötöttem, nem vagyok hajlandó eltűrni a cigányozást, zsidózást, és egyéb beszólásokat a származással kapcsolatban,. még Te tőled sem Zoli. Itt nem fogsz származási provokációt folytatni, mert ki töröllek téged is. és JÓNAPOT!!!

Válasz

Ferencz Yolanda üzente 12 éve

... Na ezt már végképpen nem értem Zoltán Te azért hoztad létre ezt a Weboldalt, hogy háztájiban szidhasd az MSZP-t ??????

Válasz

Ferencz Yolanda üzente 12 éve

Amennyire gazdagodnak ők, úgy szegényednek a szegények, nincs ez jól. Rólunk a nyugdíjasokról, a munkásokról, minden polgárról annyi bőrt nyúznak le, amennyire nekik szükségük van, hogy még jobban teljen a zsebük. Ezt nézzétek főlháboritó.!!!
http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/17-milliardot-vagnak-zsebre-az-allashalmozok-2066118

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

zolika vanak rosz magyarok és jó magyarok. a szoszik jó magyarok Ök éppitették fel ezt a romba döllt országot. ti meg csak a vérünket szivjátok meg el lopjátok a pézünket és a négereknek adgyátok.

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Kertesz Akos a magyatokrol beszelt,es a magyarokat gyalazta.Ha Gyurcsany imadoi nem magyarok,akkor az rajuk nem vonatkozik.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

zolika az iro Úr azokrol beszéllt akik a orbánékra szavaztak. mindenki tugyja hogy ezekböl semi sem igaz Ferenc hiveire. NEM HADJUK! DEMOKRATÁK ÉBRESZTŐ!!!
amugy mien kertész ivánról beszész zolika???? TAnuld má meg a magyar irodalmi oszcar dijjas nevit rendessen te néger csicska!

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Tivadarka!
En nem vagyok sem az amerikai feherek,sem az afroamerikaiak csicskasa,viszont ha te magyar romanak tartod magad,akkor Kertesz Ivan teged is felelosse tett a zsidok irtasaert,es "genetikai alattvalonak",lustanak,butanak,moslek zabalo rofogo disznonak,es gyilkolni vagyonak belyegzett.Csak harom megoldas van:Nem tartod magyarnak magad, elfogadod minositeseit,vagy megveted,mint gyava magyargyulolot.Nos meluiket valasztod?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

miért bántcsátok az iró Urat zolika? inkáb örüljünk annak hogy kapott egy irodalmi oszkar dijjat a sorstalanul cimü könyve miat. aki ient tud irni annak biztosigaza van ezt ne felejtcsd el! A iró Ur biztos tugyja hogy egyszer ujjra Ferenc lessz a köztársasági elnök itthon és inkáb csak segitteni szeretne hogy ez minnél elöbb meg valósujjon. Te négerek csicskája vagy ott kin könyen ugatsz és mocskolodol zolika!

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Kedves Ildiko!
A kozossegunkben olvashatsz olyan dolgokat is,melyek a joerzes hatarain messze tul mentek.Te felhatalmazva erzed magad attol,hogy hasonlokat irj?....Nem ugy tapasztalom....Attol,hogy az orszag vezetoi vegig hazudtak 7 evet(es a tobbit),es hazug trukokkel csaptak be az EU-t,meg nem jogosit fel senkit,hogy eletenek elemi eszkoze legyen a hazugsag,es a felrevezetes eppugy,ahogyan szulohazajat megveto egyenek kijelentesei minket,hogy mi is megvetessel irjunk nemzetunkrol.Aki pedig megveti a magyar nemzetet,annak nincs helye a magyar nemzet kornyezeteben.

Válasz

Izsóné Viola ildikó üzente 12 éve

Genetika szót először Orbán használta, és nem éppen a legszebben, de el kell olvasni, Ady , József Attilát, és ő is irt nem éppen a legszebb jelzővel illette a magyart. A másik, meg kiragadni valamit a szöveg környezetből nem épp a legszerencsésebb. Sajnos a világhaboru alatt, innen lehetett a legkönnyebben vinni a zsidókat, sőt sokan örültek neki, többen, mint akik mentettek. Nem tudom, hogy milyen elkeseredés szült ilyen gondolatokat Kertész Ákos fejében. Nem ismerem , mivel a médiában, csak a jobboldali nézeteket valok szerepelnek, akik egyetértenek a kormány politikájával, vagy az ugynevezett celebek, magánérzései, és magánügyei.

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Kedves Rozsa!
Aki ismeri a tortenelmet hogyan jelenthet ki olyat-akar megatalkodott magyar gyulolokent is-,hogy a holokausztert egyedul a magyar felelos!?En szemelyesen ismerek tobb magyart,s a holokauszt tuleloi kozt tobb zsidoval beszeltem,akik magyar megmentokrol,eletuk kozkaztatasaval menekitokrol szamoltak be.Ez a kijelentes nem kulomb,mintha azt mondanank,hogy a II.vilaghaboruert csak a zsidok a felelosek,mivel Hitler anyja zsido volt,tehat o is jogilag zsidonak tekintheto.....Kertesz Akos nyilvan duhos a sorsra,a nemzetre,mert istenkejet-Fletot-letaszitottak tronjarol.Duhos a vilagra,s duhet csak kis nemzetunkre meri okadni.Ilyenek a gyava,gyenge,jellemtelen emberek.Csak azt nem tudom mikent lehetnek meg meg kituntetesei hazamtol.

Válasz

Fritzné Csaba Rózsa üzente 12 éve

Úgy gondolom,h a keserűség, tehetetlenség sokszor olyan gondolatokat, cselekedeteket szül, ami egyébként soha nem kerülne felszínre. Ilyenkor az igazságérzetünk olyan határokat súrolhat, ami másokat sérthet, de ettől még valahol lehet benne igazság...

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Ez utobbiakba gyakorlatilag barmilyen mennyisegben hozzaszolhatunk.

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

A korlatozas csak a jobboldali uzeno savra vonatkozik,es a network.hu szamitogepes rendszere szabalyozza.Panasszal az uzemeltetok fele lehet elni.Mivel azok terjedelme is igen korlatozott,en javaslom,hogy inkabb a "Hirek"es"Forun"rovatokat hasznaljuk,melyek karakter korlatja bovebb(3000 karaktet/hozzaszolas).Ezt a karakterkorlatot en nem latom helyesnek tullepni,mert tapasztalataim szerint a hosszabb hozzaszolasokat(trukkokkel kijatszhato) a forumozok rendszerint atugorjak.

Válasz

Ferencz Yolanda üzente 12 éve

Na ezt már nem értem, hogy miért kell megszabni, egy héten belül 3 üzenet ,, vagy ez a regula, csak rám vonatkozik??

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Nem baj Tivadarka!Majd ha nagy leszel megerted.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

zolika biztosigaz hogy neked az agyad van meg karcollva ien ökörségeket hogy lehet irni egy büdös szót se értek belölle! mien szoszi vagy te???

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Nem haragszom Kertesz Akosra,aki szulohazajat rendkivuli megvetessel gyalazta.Epp ugy nem haragszom,mint a videki kisvaros diakjaira,akik a kollegiumuk utjaba eso facsemeteket mind kitordeltek.Dehogy haragudtak ok a csemetekre!Mit artott az onekik?Haragudtak a vilagra.Szuleik,mivel eletuk ertelme felcseperedett,okafogyottnak ereztek hazassagukat,s valni keszultek.Anyagi helyzetuk,egzisztenciajuk szertefoszloban,s kit banthattak mast,mint egymast.Mit tehet a gyermek,aki egyenokeppen szereti mindket szulojet?Az otthoni allohaborubol erkeztek,s kicsiny zsebpenzuket mar vartak a ciganybandak a kollegiumba vezeto utjukon.Ha szerencsesek voltak,csak a penzuket vettek el,es megalaztak oket,s verest nem kaptak toluk.Mit kezdhet egy serdulo 6-8 bicskakkal felszerelkezett bandtaggal szemben?...Tehetetlen duhuket valahol le kellett vezetni.Ott voltak a facsemetek.Hangjuk nem tul nagy.A duhodt erejukkel szemben nem birtak ellenallni,s megtortek.Nem panaszkodtak!Ugyan kit gyalazott volna Akos?A nemeteket,az oroszokat,akik osei millioit gyikoltak le,s akik az evezredek soran sarba tapostak a magyarok szabadsagat?Tul sokan vannak,es tul erosek!Ott van a magyar.Az nem ut vissza.Az nem ut!Jo alany meggyalazni egy gyava embernek!

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Tegnap,irtam egy karcolatot a "Nepszabadsag Szabadsag"online oldala forumara,melyet most ismet leirok ide.A szabadsag jelzot bitorlo folyoirat azt az irasomat 10 perc mulva torolte,es megakadalyoz minden hozzaszolasomban,termeszetesen a szabad velemeny nyilvanitas jegyeben.Nehany cikket,es hozzaszolast elolvastam.Nincs olyan diktatorikus rendszer a vilagon,amely olyan precizen cenzurazna,mint ok,viszont a gyermekded naivitastol hemzsegnek a hozzaszolasok.A torolt karcolatomat, terjedelem miatt uj hozzaszolasomban ismetlem itt meg.

Válasz