[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

nem elnök ur hanem bisztos a tartó tiszted te spicli ország imádzs rombolló zolika

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Nekem a magyar elnok nem fonokom,hanem Kosztarsasagi Elnok Ur....Hogy oruljek-e,vagy sirjak,majd eldontom,ha megismerem az uj Alkotmany szoveget.Addig csak kivancsi vagyok.....Az olyan"demokrataktol"meg mint te,mentse a hazat a Joisten!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

most örüllsz zolika hogy a fönököd alá irta az alkotményt? vagy tákolmányt? mi demokraták majd ujjat irunk meglátod!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

zolika te be vagy baszva vagy beszivtál mind az állat mert hülyeségeket beszélsz itten.

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Mi masnak kellett volna nevezni azt a cigany,es magyar sracot,akik csokoloztak a cellaban,mint buziknak?...Talan bemasoljam a fenyegeteseid ozonet,amit eddig irtal eddig nekem?...Ismet magadbol indultal ki.Csicskasnak erzed magad,s arra vagysz,hogy egyszer az eletben neked is csicskasod legyen,de ne feledd:aki csicskaztat,annak hatalma kell,hogy legyen a masikon,ami neked akkor van,ha almat vasarosz-vagy lopsz- a sarki zoldsegestol.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

ne buzizzál itt zolika mi ez a diszkriminálás?
én nem fenyegetlek montam bottal se piszkánálak meg de lehet hogy csicskámmá tennélek te jobbágy. az ilyenekkel tudnák bánni megkapnád ami jár. mesziről ugatsz közelbe lennél a füled farkad behuzva csak vinyognál te zsellér

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Mint minden ember,te is onmagadbol indultal ki ismet.Mivel talpnyalo vagy,masrol is azt kepzeled,s mivel csicskas vagy mindenkit annak nezel,mivel mast-kozte engem is molesztalsz-azt hiszed mindenki olyan aljas,mint te.Folyton fenyegetozol,s azt hiszed en is fenyegetozom,pedig en az elet torvenyszerusegeirol irtam....Bent megvedtem egy buzi ciganysrac eletet- csupan jo szoval-,akit agyon akartak verni a cellatarsak,mert a felso agyon csokolozott egy masik buzival,de megvetem azokat,akik visszaelnek testi adottsagaikkal,es eroszakossaguk adta lehetosegukkel.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

fenyegetsz zolika? látom spicli vóltál korában is... mit lehet várni egy ilyen huladéktól?
kettéhuggyozlak te áruló! börtönbe azér voltál hogy molesztálld a kiscigányokat? vagy valamelyik besztondult pénzes kancigánynak becsicskultá te is? :D

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Tivadarka!
A nagyarcu emberek neha rafaznak.A siten egy alkalommal latom,hogy az egyik elitelt arca fel van dagadva.Kerdem tolle:Mi tortent?Ki bantotta?-Senki,csak valaki ram nyitotta a WC ajtot,amikor beleptem a cellaba.-mondta.Nehany nap mulva a szeme volt kek,es o azt allitotta,hogy a furdoben csuszott el.En mindent "elhittem".Egyszer,-ezek utan- a leveleket osztottam szet,es mielott benyitottam belestem a kemlelon.Azt latom,hogy egy husagyu roma int az ujjaval,es valalaki szalad hozza,hogy feladja a labara a papucsot.Nos erre beleptem.-Ahaaaa!Maga az a WC ajto,meg csuszos furdo,aki csicskaztatja az osszetort kepu eliteltet!Mit gondol maga hol van?Maga barmit megtehet eliteltkent?....Elpanaszoltam az oroknek az esetet,es kertem,hogy figyeljenek oda a genetikai hulladekra.Kb.egy het mulva korhazba kerult a husagyu.Osszegyogyultak a szemei,es kihullot majd az osszes foga,es eltort az egyik karja,meg 5 bordaja.Osszetuzesbe kerult az egyik orrel,amikor az ki akarta kuldeni a cellabol,hogy rovancsot tartsanak.A husagyu nekiesett az egyik ornek,de az profi lazadas elfojto kikepzest kapott,de ezt nem akarta tudomasul venni a bolond roma,es folytatta a verekedest.Az ort felfuggesztettek,de ket elitelt egybehangzoan bizonyitotta,hogy a roma keszult megolni a megvetett ort.Igy a romat gyilkossagi kiserletert is eliteltek azok utan....Neha igy esik az eros fiukkal.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

miwan zolika begyávulltál? köpni nyeni nem tudsz mi? ne fossál bottal se piszkánálak meg csak nem szeretem az ilyen mocskolodó rémhir terjesztő antidemokratikus bérenceket.

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Azt a hatalommanias guluszemut hadd egye az a nagyon ehes,a te"eggyszemü"-det meg nezegesse a hoher.Lam-lam a vir eloutott megint.Eszed nincs,hogy ervelj,s ezert fenyegetsz.Tudod mit?Azt a"eggyszemü"-det mutogatsd a Foboszmenek!Talan ertekelni fogja!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

gyere haza zolika aztán megbeszéljük. választhatol hogy a vas perfektus viperájával vagy az én eggyszemü kigyómmal nézel szembe!

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Marmint,hogy Foboszme elfelejtette mik tortentek,vagy te is tagadod a tenyeket vele egyutt?

Válasz

Hupka György üzente 13 éve

A hír forrása messze , nagyon messze áll attól , hogy hitelesnek
lehessen minősiteni. Nos állítás akkor és csak akkor igaz , ha azt
megbizható , hitelt érdemlő források igazolják , mert ennek hiányában
hazugság még akkor is ha azt ön írja.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

job is hogy az ilyen lázittó férgek nem jöttek el mind te vagy zolika. azt hiszem elrendezték volna a rosz valagadat a felháborodott demokraták...

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Szombaton felelmetesen nagy tomegtuntetest vezetett az MSZP.2-3 szaz ember lezengett a beharangozott szazezrek helyett.NEM HADLYUK!NEM HADLYUK!NEM HADLYUK!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

akkor te széjje esel zolika mer te vagy a legnagyob hazug a földön verjem a szádba. hogy mered Ferikét szidni kivüllröl ahol a négerek vesznek körül. könyen vagy nem kell a diktaturát türrnöd ide haza hanem ott kin sütteted a szotyadt walagadat a napon. gyere haza álj elém beszéjlük meg te shenki házi!

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

A hazugsagokat szivem melyebol megvetem,es szanom a hazudozot,aki maga sem tudja mikor kinek,es mit hazudott.Az ilyen ember szetesik,mint a homokvar.Szannivalo!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

látod zolika vannak azért még becsületes balóldali emberek mind pl Gyurika is aki jozanul látja a dólgokat. montam én hogy bisztos szipákoltál valamit azér irsz enyi hülyeséget össze a Ferikéről. majd hét végén meglátod hogy megforgatjuk a világot utánna menekülhetsz

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Kedves Gyorgy!Vegtelenul sajnalom,hogy te nem veted meg az olyan betegesen hazudozokat,mint Foboszme!Ezzel onmagadat minosited.Szamodra-ezek szerint-ugyanolyan ertektelen az igazmondas,mint neki.

Válasz

Petrény-Barócsy György üzente 13 éve

Kedves Bátori Zoli
Átnézvén azokat a felvételeket melyeket a MTV készitett a CSŐCSELÉK
tombolásáról, valamint 2011. március 15-én a fizetett TAPSIKOLÓK gyülekezetéröl,
látok összefüggést. Nem is keveset! Azt még értem, hogy Orbán úrnak Gyurcsány
fóbiája van. De, hogy neked is?!!

Válasz

Terlasz László üzente 13 éve

A mellébeszélést művészi szinten űzöd Zoli!
Volt kitől tanulnod. Az a baj, hogy el is hiszed, amit mondasz. Ezt teszi az emberekkel a politika, pontosabban az ócska politikusok. Nem csak az országot osztják meg, hanem ez legyűrűzik a családok szintjére is. Oszd meg és uralkodj! Lesz még itt olyan egység, ami előre viszi ezt a szerencsétlen országot? Ami most van az csak a pusztuláshoz elegendő.

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Ha nem tudod milyen reteg uralja a vilag mediaiparat,akik ugyanazt a reteget kepviselik,akiket szolgal a balliberalis"elit",akkor jo volna megtorolni a szemuvegedet!

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

A 3.bekezdeseddel kicsit teves az informaciod,mert azokat a felveteleket a Gyurcsany altal odarendelt provokatoroktol rogzitettek.Ha nem igy lenne,mar regen bortonben lennenek azok a"rendőrverő, gyújtogató csürhe vezetők".Mivel azok jol fizetett allami alkalmazottak voltak,maig vegzek"aldasos"tevekenyseguket.

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Masodik bekezdesedre adnal konkretumokat is,vagy megelegszel az altalanossagokkal,melynek erteke feler egy babgulyas utani fuvallattal?

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Elso mondatodra a balliberalis kormanyzas ad valaszt.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Már fojamatba van Ferike visza térése, meseházinakh meg vanak számlálva a napjaim ezt épp egy képvisellő barátomtól hallottam aki az én vendéglömbe szok járni. enyi volt meseházi, IGEN GYURCSÁNY DEMOKRATÁK ÉBBRESZTŐŐŐŐŐ

Válasz

Terlasz László üzente 13 éve

Ne csináld mááá Zoli. A politikai seggnyalás mióta a buzik kiváltsága? Pont a férfi hátsókra kell asszociálnod, amikor hasonló nézetű nők is rendelkeznek ilyen testrésszel.

A politikus mind hazudik az egyik bevallja (korrektebb) a másik meg soha sem hazudik (csak ami a csövön kifér). Teljesen bizonyos, hogy nem Gy. a hazugság nagymestere.

A útelzárásról csak annyit: Biztosan hallottál azokról a felvételekről, amit a rendőrverő, gyújtogató csürhe vezetőinek beszélgetéséről rögzítettek. Megtárgyalták, hogy miként lehetne a rendőröket ráhúzni a rendezvényre. Sikerrel járt az elképzelésük, ezért aztán megpróbálták a rendőrök megakadályozni a két tábor keveredését. Sokan nem engedelmeskedtek a felszólításnak és ebből lett a baj.

Nekem nincsenek vezetőim, ezért nem tudom kiknek a kezében van a nyugati média. Ha az Orbánt a saját politikai térfeléről is kritizáló médiumokra gondolok, akkor ostobaságnak tűnik a felvetésed.

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Akkor minek ertelmezed ezt a kijelentesed?"Ugyanis a "jó" komcsikkal ti vagytok összeborulva, gruppiba nyaldossátok tisztára egymás s....."Ha nem azt akartad mondani,akkor a celzas sem erint teged,bar ha magadra vetted,akkor lehet benne valami....Szamomra a "demokratasaggal"nem fer ossze az allando hazudozas,ami nyilvanvalo Foboszme eseteben,s meg o is elismerte,vagy netan akkor is hazudott,amikor azt allitotta hogy hazudtak reggel,es delben?.....2006 okt 23-an bekes unneplok mentek volna haza az unnepsegrol,akik elol a"demokracia orei"elzartak az utat,hogy osszeverjek,konnygazzal vakitsak,lovoldozek oket.Bravo demokratak!Ha arnyekat tenne az az Orban,akit en nem kedvelek,a vilag harsogna a felhaborodast,hisz vezetoitek nemzettarsai birtokoljak a nyugat mediait.

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Az elso kerdesed jogos.Ezt en is kerdezem,mivel ugy tunik en konkretan senkit sem sertegettem.

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Aki nem latja be,hogy Gyurcsany hazudik reggel,es delben,az sulyosan elvakult gyurcsanyimado.A sajtoszabadsag botrany nyilvanvaloan propaganda huzas a sertodott MSZP vezetok reszerol,hisz az europai kifogasok nem igenyeltek targyi valtozast abban,csak pontositast....Az alkotmanyozasban nem a megszavazas az igeny,hanem a modosito inditvanyok,illetve a rossz elkepzelesek elleni figyelmeztetes,melyet a tisztelt haz tudomasara kellene hozni.(Mindenbizonnyal vannak joszandeku,de tudatlan kepviselok a Fideszben,es a Jobbikban is.)Ez alol a sulyos felelosseguk alol bujtak ki az MSZP-s honatyak,becsapva valasztoikat. ...A nemzeti unnep elokordonjan ugyanugy motozassal,s a gyerek cumisuvege nelkul lehetett tuljutni a kizarolag meghivott vendegeknek is,mint Foboszme idejen?

Válasz

Terlasz László üzente 13 éve

Bizony, kedves Helga, sajnos az általad leírtak is a szomorú tények sokaságát gyarapítja!

Válasz

Terlasz László üzente 13 éve

Miről beszélsz Zoli? Az őszödi szónoklat bizony egy demokrata beszéde volt! Az is marad azok számára, akik képesek értelmezni és nem félremagyarázni.
A garázda, gyújtogató anarchisták ellen való fellépést nem nevezném rendőrterrornak, még ha követtek is el hibákat egy soha nem tapasztalt erőszakhullám megfékezése közben.
Orbán éppen most veszi el tőlünk a demokráciát! Az egész világ látja csak ti agymosottak nem.
Aztán meg te fantáziálsz buzikról, én nem erre céloztam.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

zolika szerintem te a fidesz fizetett ügynöke vagy megvettek kilóra mind egy rosz buzit és most itt köpködsz az igazi demokraták ellen hát nem szégyeled magad?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Ennek az oda-vissza sértegetésnek mi értelme??
Orbán nem hazudik. Ezt mindenki tudja. Csak rosszul értelmezzük az ígéreteit. Igaz, ígérni senki nem tud úgy, mint ő...
A legutóbbi nemzeti ünnepünkön élő kordonnal biztosította magát szeretett Orbánunk. Fejenként 1500 Ft-ért vállalták el a gyerekek a statiszta szerepet.
"Éles lőszerrel töltött fegyvert kellett volna a 2006-ban az MTV székházat ostromló tömeg ellen használni." Ezt az álláspontot képviselte Nyitray András korábbi fideszes országgyűlési képviselő, aki jelenleg a Bács-Kiskun megyei közgyűlés alelnöke.
Alkotmányozás... ja, hogy mi hatalmaztuk fel a 2/3-dal... azért szükséges. .
Csorbult a szólás- és sajtószabadság, és most kerül terítékre a vallás...

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Tivadarka!Olyan magyar kifejezes nincs,hogy"Hadjuk"Olyan van,hogy "hadlyuk",ami a babgulyas utani mennydorges forrasara utal,illetve "Hagyjuk",amit olyankor mondunk,amikor egy emberrel remenytelen beszelgetni.Ez utobbit ugy ejtjuk ki,hogy"haggyuk".

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

A Gyurcsany demokraciahoz valo viszonyat olyan tenyek minositik,mint az"Oszodi szonoklat",a 2006-os rendor terror,a kordonok mogotti nemzeti unnepek,a korrupcios botranyok,a parlamenti bizottsagok elotti megjelenes megtagadasa,az alkotmanyozas megtagadasa,hogy nehanyat kiemeljek.Nem vagyok orbanparti,de hasonlo tenyeket tudsz felsorolni Orbanrol?.....Buzi meg az,aki masrol ilyeneket feltetelez.

Válasz

Terlasz László üzente 13 éve

Az a baj Zoli, hogy a hazugság és a csúsztatás főmesterei ti vagytok! A szemsérülés nem jelent szemkilövést. Ha a Főböszme birtokolja ezeket a jelzőket, akkor a "sohasemhazudtam" Orbán jellemzésére még nem találták fel azt a hatványozottan pejoratív kifejezést, ami az ő igazmondását illeti. Ez is tény! Ha egy politikailag elfogulatlan ember végigköveti a két min.elnök demokráciáról alkotott felfogását, akkor Gy. mellett igen komoly érvek szólnak. Természetesen a ti szemetekben egy olyan vélemény, ami közel áll a valósághoz, az csakis egy "rossz" komcsi megnyilvánulása lehet. Ugyanis a "jó" komcsikkal ti vagytok összeborulva, gruppiba nyaldossátok tisztára egymás s.....! Bocs az őszinteségért!

Válasz

Terlasz László üzente 13 éve

Mi becsületes demokraták nem férgezünk, annak ellenére, hogy lehet lesújtó véleményünk a nem demokratákról.

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Utolso figyelmeztetes!
Tivadarka!Amennyiben nem hagysz fel a sertegetessel,kenytelen leszek elnemitani teged....Az utobbi irasodban csak 4 helyesirasi hiba van.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

az agyad a sérüt zolika jobb lene ha el takarodnál te jobágy!

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

A 14 szemserultrol az ANTSZ adott jelentest a rendori terror kapcsan.A vizio innen szarmazik.A gyuloletet pedig a "Hazugsag Utolerhetetlen Mestere"alias Foboszme generalta,es generalja.Ezt szinten tenyek tamasszak ala.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

az a bajj hogy ilyen férgeket is be engednek ebbe az országba mind te vagy. akik csak kivüllröl lázittanak meg uszittanak a becsületes demokraták ellen. de megerősödünk és akkor NEM HADJUK NEM HADJUK!!!!

Válasz

Terlasz László üzente 13 éve

A szabadjára engedett gyűlölet mindenre képes még 14 kilőtt szemet vizionálni is. Egy kilőtt szemről hallottunk, de nem 14-ről. Úgy érzékelem, hogy a haza tőletek pusztul. Fröcskölitek szét a gyűlöletet, mint az influenza vírust járvány idején. Mi lesz ezzel a szerencsétlen kis országgal, ha nem léteztek ellenségkép nélkül?

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Fejlodsz Tivadarka.Most csak ezeket a helyesirasi hibakat kovetted el:"Nemis"kulon irando;"zolika"nagybetuvel irando,mert tulajdonnev;"Mi"kisbetuvel irando,mert szemelyesnevmas;"kussoljon"nagybetuvel irando,mert a mondat elso betuje;"inkáb"ket bevel irando;...Magyarorszag az en hazam is.Ott szulettem,es a csaladom is ott el.A nyelven kivul ezer szal kot oda.Ez a haza osidok ota befogad minden nemzetet,amelyik epito modon bekeben egyutt akar elni a magyarral.Igy lett magyarra kun,jasz,besenyo,szlovak,svab,es szasz,roman,ruten,hajdu,es meg jo nehany nemzet.Nemely nemzetek pedig rakos daganatkent,testet pusztito belferegkent pusztitjak a hazat,s ezzel probara teszik a magyar nemzet turelmet.

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Kedves Varga Jozsef!
Ha mar igy megragalmaztal,kerlek lapozz vissza,es idezd ide azt az irasomat,amiben Varga Jozsefet ,vagy barki mast megnevesitve"voros patkanynak"titulaltam volna!...En emlekszem egy elozmeny megnevezese nelkuli irasomra,amiben "voros patkanyokrol"irtam,de olyanra nem,hogy azt konkretan valakinek cimeztem volna.A helyzet komikuma az,hogy ezt te magadra vetted.Ennek okat te jobban tudod,de nem altam le veled vitatkozni ebben a kerdesben.Ha magadra ertetted,biztosan igazad volt....A kilott szemekrol a fent idezett filmek kozt boseggel talalhatsz bizonyitekokat.Nezzd csak elvezettel Fleto veszett kutyai tombolasat!....Nekem Orban nem sokkal kulonb,mint Medgyesi,es nem kell a szavazati jog ajandekozasa,mert 32 eve mar van nekem olyan....Az szinten teny,hogy Foboszme fantasztikus tehetsege reven a sajat,es bandaja vagyonat elkepzelhetetlen mertekben megnovelte,s ezzel egyidoben az orszagot sosem latott merteku adossagba sodorta.Aki ebbol a hatalmas adossagbol ki tudja vezetni az orszagot,az csodat fog muvelni.Ha Fletot a reg kidolgozott csalasok,becstelensegek segitsegevel ismet hatalomra juttatna az Ordog,az orszag kifosztasat tokeletessegre vinne.Azert ezt nem szeretnem megerni!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Nagyon jól beszélsz Juszuf! Nemis értem hogy egy ilyen senki mind ez a zolika minek pofáz bele a Mi országunk életébe. kussoljon inkáb az ilyen.

Válasz

Varga József üzente 13 éve

Bátori keresztapa, aki engem vörös patkánynak titulált korábban, szerintem hihetetlen magas nyelvcsapásszámot produkál az alpári kispolgári ülepeken amikor a szocikat és Gyurcsányt kell pocskondiázni. Ha olyan jól imformált vagy a 14 kilőtt szem számszerűségét illetően akkor nevesíthetnéd a tulajokat. A vitéz alcsúti őfőméltósága igája alá begyűrt média egy személyről tudott izzadságszagú beszámolót készíteni az elmúlt évek alatt. Gyenge teljesítmény és nagy hazugság! Az általad főböszmének nevezett Ferike intellektuálisan megalázta Kálmán Olgánál a őfőméltóságát és díszzsidóját, de ha valaki Strasburg után sem ébred fel akkor megérdemli. Persze könnyű neked partvonalról beszólni, imádod a fűhrert mert szavazatot ad, nekünk viszont olyan hendicapünk van hogy itt kell élni vele és még adóznunk is. Remélem felébred Magyarország!

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Tivadarka!Ha nem fenyegetsz,akkor mi a fene ez:"le tépem a fejed te bérenc"?Masreszt miert kellene nekem kiallni veled"egyaz egybe"?Nem lehet megbeszelni a dolgokat a forumon?Nekem az az erzesem te olyan beszelgetest akarsz,mint roma tarsad Kozmaval muvelt,mert csak annyira van eszetek....A demokratikusan egy essel irando,es a bujkalo egy jevel.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

kevés vagy zolika és ne merj lecigányozni te melegvérü. nem fenyegetlek hanem azt montam hogy beszéjlük meg a dolgot demokratikussan. de te nem vagy méltó te sötétbe bujjkáló senki

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Ime a demokracia szocialista erzelmu harcosa,aki frocsogve okadja eletveszelyes fenyegeteseit!A leg szornyubb az,hogy a napi kozel 100 latogato kozzul egy sem utasitja rendre.Ez sulyos minosites minden MSZP szimpatizansra,akik ezeket olvassak!.....Tivadarka!Kerlek iratkozz be egy esti altalanos iskolaba,mert hemzsegnek az irasaid a hibaktol.A mai pl.:nem negerek,hanem afro- amerikaiak;nem csicskaja,hanem csicskasa;az "ugass"-t ket t-vel irjuk,mert felszolito mod;a kiallni ket ellel irando,mert ket labon allunk;nem takarogyj,hanem takarodj.....Egy demokrata pedig sohasem fenyegetozik,es hasznal tragar stilust.Az,amit te szeretnel,az nem demokracia,hanem roma torzsi diktatura a befogado tobbsegi nemzeten.Remelem sosem eritek el!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

te négerek csicskája ne ugas ha nem mersz kiálni. takarogyj!

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Lam,lam!Ezt az intelligenciat meg a gallkakas is megirigyellhetne!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

le tépem a fejed te bérenc csak kivüllröl mersz ugatni ithon a vas perfektus fel nyomná a valagadba a viperát az biztos igaz te eszetlen paraszt ugas a négereidnek inkáb!

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Egyaltalan nem szukseges,de ugy tunik mozdonyszoke baratomnak otthon nem megy csak az az erveles,ami az otthoni kocsmakban,meg discokban megszokott az o tarsasagaban.Arra pedig igazan nem vagyom.

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Kedves nem tulmuvelt mozdonyszoke baratom!Talan hallottal olyan orszagrol,hogy USA,aminek a Csendes Ocean partjain elterul egy szep nagy allama,amit Kalifornianak neveznek.No ez az en valasztott otthonom.(A "mien",az ugy irjuk,hogy "milyen";A Kaliforniat nagybetuvel irjuk,mert foldrajzi nev;Nem kaliforniaba,hanem Kaliforniaban;A" kocsog"-ot "h"nelkul irjuk,es az te vagy;Nem honnet,hanem honnan;Nem ugasz,hanem ugatsz,amit te szoktal;Olyan eszrol beszelek,ami neked nem hianyzik,mert azt sem tudod mi az.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Miért kell Kaliforniába menni ahhoz, hogy ésszel érveljen az ember?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Mien kaliforniába te kocsogh? honnét ugasz? milyen észröl beszélsz?

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Tivadarka!Az orrszarvu az orrszarvaval,a capa a fogaival,s az ember az eszevel harcol,ha van neki olyan.Gyere ki Kaliforniaba,es vivjunk az emberhez melto eszkozzel:az esszel!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Talákozni kéne Zolika aztán beszéljük meg egyaz egybe a mocskosságaidat... De te nem mersz kiállni csak gyáván vinyogsz

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Az erzeseidre ne hallgass mindig Eva!Ez esetben pl.csalt.Termeszetesen emellett nyilvanvaloan kivancsi vagyok a foprumozok velemenyere is.Meg a leg elvakultabb gyurcsanyimadokera is.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

IGEN én is rre vagyok kiváncsi válaszólj Zolika hogy probokátor e vagy? ???

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Arra lennék kiváncsi,hogy a szövegeddel mit akarsz ?Hova akarsz kilyukadni?
Mert az az érzésem,hogy,amiket te irogatsz,azt magad sem hiszed el.
Ha provokálni akarod a fórumozókat,vagy netán kiváncsi vagy a fórumozók véleményére,kérlek légy reális.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

részeg vagy

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Azt a bizonyos BTK torvenyt Foboszme kormany bitorlasa idelyen hozta a parlament.Valodi elnyomas idejen.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Aki igazi demokrata az nem foglakozik az elnyomással. Olyan csillagot viselek amilyet akarok.
DEMOKRATÁK ÉBRESZTŐ!!!!!!

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

A voroscsillag tiltott onkenyuralmi jelkep.A BTK tiltja nyilvanos helyen valo viseleset.Orulj,hogy nem tartoztattak le viseleseert!

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Kedves Antal!Szerinted mit takar ez a kifejezes:"provokátor''?Orulnek,ha kifejtened!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

egykét hőzöngő csavargót megérdemelten megpofoztak a rendőreink de senkinek nem löték ki a szemit mert itt akkor még demokrácia vólt. most már félni kell. tegnap elött meg akartak verni amiért vörös csilagal mertem ünnepelni a Tanácsköztársaság dicső kikiálltását. hól van itt a sajtó szabadcság? NEM HADJUK NEM HADJUK NEM HADJUK
FERIKE gyere visza!!!!

Válasz

vida antal üzente 13 éve

Kedves Barátaim! Érdeklődve olvasom,hogy nem csak engem zavar,Balori Zoli megnyilvásulásai. Én szerintem Ő egy provokátor , ne üljetek fel neki!

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Kedves Ilona!
Ezt megertem,mint a megrettent strucot is,aki felelmeben homokba rejti a szemeit.Sokan ezert nem neznek mas mediakat,hallgatnak mas hireket,csak istenkejuk kedvenceit.A tenyek azert tenyek.14 embernek lottek meg a szemet a Foboszme pribekjei.Remelem minden bunos elnyeri melto jutalmat!A Hazugsag Utolerhetetlen Bajnoka nyilvanvaloan most is hazudik,mert neki tudnia kellett miniszterelnokkent az esemenyekrol,de ez tolle teljesen termeszetes.

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Nekem vannak kivallo cigany barataim,akik gondolataig gazdagsagaval,szivuk melegsegevel,becsuletessegukkel,tiszta eletukkel ,kivallo szaktudasukkal kivivtak maguknak a tiszteletet kornyezetukben.Sajnos vannak tarsaik-tobben is-akik meggyalazzak a "cigany"nemzet fogalmat.Aljas modon szereznek penzt,es becstelen modon elnek.Nem ugyelnek az egyeni higenara sem kulso,sem belso ertelemben.Gondolataik pedig ugy tunik nincsennek,csak osztoneik,mint az egyeb fajoknak.Sok esetben ok ervenyesulnek az okol erejevel.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Szerintem vagyunk még egypáran akik nem emlékeznek kilőtt szemü emberekről!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

állj ki egyazegybe aztán beszéljük meg te mocskolódó féreg! hól laksz? lemegyek leverlek 1000el!

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Ime a szocialista eszmevilag egy kovetojenek muveltsegtol,es emberi ertekektol frocsogo mintapeldanya.Gondolatok hijjan fenyegetes,gyalazkodas,sertegetes.Hat ennyre telik....Azert annyit javasolnek,hogy a 8 altalanos iskolai osztalyt jo volna elvegezned"haveri kutya".(Remelem jol irtam az altalad felvallalt nevedet!)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

szivessen találkoznák veled ezt megbeszélni bár biztos fájna ha meg gyöznélek az igazamról de buta ember vagy ezért válalni kell a szenvedést. hól laksz te lófaszjóska?

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Van neked elkepzelesed milyen egy diktatura,s abban a diktator?Orommel vennem,ha nehany jellemzo diktatorikus modszert,es diktatori szemelyiseg jelzot felsorolnal!Ugy tunik kevered a szezont a fazonnal.

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Talan inkabb" ÉGJEN GYURCSÁNY!!!!",es nem "ÉKJEN GYURCSÁNY!!!!".Foboszme Ferike bebizonyitotta,uralkodasa 6 eveben,hogy sosem latott mertekben el tudja adositani az orszagot.Szinte az egesz kozigazgatast ki tudta szolgaltatni a korrupt kozhivatalnokoknak,hisz haveri kutyai ugy csaholtak,mint o.A 8 evig uralkodo MSZP minden bizonnyal megprobalta bizonyitani a 8 ev alatt Orbanek buneit,hibait,de nem tudtak felhozni semmi figyelemre meltot.Adjuk meg Orbaneknak is a lehetoseget,hogy megmutathassak mit tudnak!Egy biztos:Foboszme csak rosszat hozhat az orszagra.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

hát akkor ki kell neked? diktátorbán? vagy valamelyik csaló fidesszes vagy tolvaj szdszes??? csak Ferike húzhatyja ki az országot a bajból és nekünk követnünk kell Őt. te egy moccskos provokátor vagy bisztos a mesterházi fizetett le. ÉKJEN GYURCSÁNY!!!!

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Kedves Tivadarka!
Ha szerinted a Foboszme demokrata,akkor neked a demokraciarol kulonos elkepzeleseid vannak.Ezt az attitudjet jol erzik az MSZP-ben is,es ugy tunik nem fogadjak szivesen.Ha elfogadjuk azt a megfigyelest,hogy a "politikus" a "hazug"fogalom legfelso foka,akkor Gyurcsany,a magyar tortenelem leg nagyobb politikusa volt.Senki elotte olyan mesteri modon nem hazudott elotte,mint o.Nem hiszem,hogy hazamnak ilyen csontjaig hazug emberre szuksege volna.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Igen zolika igazad van diktátorbán tényleg nem demokrata ezért kel minnél elöb visza térnie FERIKÉNEK!! és a MESTERHÁZI legyen a segédje ne akarjon nagyobra nőni mint a GYURCSÁNY!

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Kedves "haveri kutya"!Miota mukodik a demokracia felelemkeltessel?Az,amirol beszelsz, inkabb diktatura,es nem demokracia,de "HADJUK"!

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Kedves Antal! Ha lattad a 2006-os esemenyeket akkor,s azota a felvetelek alapjan legalabb,nem lehed ketseged ki hazudik" reggel,es delben",mint mindig.Az,hogy a riporter mit beszelt,az lenyegtelen.A filmek magukert beszelnek,es nem hazudnak.....Ebben a kozossegben,mig en vagyok a vezeto,epp ugy megszolalhat a szelsojobbos hungarista,mint a szelsobalos Kadar-imado,es moderalni csak akkor fogok,ha egy hozzaszolo nem a targyrol ir,hanem valamely forumozo minositgetesevel foglalkozik....Provokatorokat alkalmaz(ott)a magyar elharitas,de en tul tavol vagyok minden tekintetben tolluk,de az,hogy te ilyeneket feltetelezel rolam,az sokatmondo.Annyit elarulhatok magamrol,hogy sosem kotodtem egyetlen parthoz,vagy politikai iranyzathoz sem,es szamomra a "politikus"nem foglalkozas meghatarozas,hanem egy minosegjelzo fokozata.(lodito->csalo->hazug->politikus)

Válasz

vida antal üzente 13 éve

Kedves Zoli! Úgy látszik,hogy megpróbálod félre magyarázni az írásomat.Szerettem volna,ha más klubtag is megírt volna a véleményét,de belátom ilyen körülmények között,az okos ember néma marad.Tudod kedves Zoli,én az események alatt néztem a Hír-tvt.Nem az utólagos cizellációkat.Én a fülemmel hallottam,amikor a riporter forradalomról beszélt.Ha apádnak a 15.-ei.beszédét végig ellemeznéd,sokat kellene itt a szocialista érzelmű embereknek,magyarázkodnod! Kedves Zoli! Az élerem során sok ilyen meghasonult emberrel találkoztam mint TE,aki nem tudja eldönteni,hogy Fideszes,Jobbikos,netán Szocialista!Nekem egyre erössebb a meggyöződésem,hogy Te PROVOKÁTOR vagy!!!egyszer régen a rendőri túlkapások miatt írtam már személyre szolóan levelet,amit a mai napig fenntartok,megspékelve más negatívumokkal a jellemedet érintve.Igaz három a Magyar igazság,így elfogadható számodra,hogy három közösségben nyilvánulj meg,hátha az egyik bejön.Sajnálattal tölt el,hogy a közösségnek,ilyen vezetője van! Tisztelettel:Vida Antal

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Máma legaláb ott voltunk megmutogattuk magunkat mi demokraták had féljen ez az orbán féle banda! NEM HADJUK NEM HADJUK NEM HADJUK Éljen MEsterházi éljen Gyurcsány! Csak a MSZP csak a BAL IGEN!!

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Kedves Antal!
Szavaidbol ugy tunik,hogy felsz a Magyar Gardatol.Az nyilvanvalo,hogy ok senkit sem bantottak meg eddig,igy a tolluk valo felelmed teljesen alaptalan.Az ,vagy egy paranoia nevu mentalis betegseg miatt,vagy valosan elkovetett buneid miatt lehetseges.Ez utobbi esetben azt tanacsolom,hogy "Feljel csak!Megerdemled,hogy feljel!"Ha paranojaban szenvedsz,fordulj szakemberhez,vagy egy paphoz!

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Kedves Vida Antal!Az allami TV a Foboszme feltetelek nelkuli talpnyaloja volt,igy nem akart tudositani.Azt remelem nem kepzeled,hogy a HirTv studioban forgatta a rendori brutalitast!...Ha lattad a HirTv felveteleit,akkor abbol nyilvanvalo,hogy azok,akik szem magassakban lottek gumilovedekeket,es konnygaz granatokat,es rugtak,kalapaltak a tehetetlenul konnygaztol fetrengo menekuloket,nem tisztesseges rendorok,hanem erkolcstelen pribekek voltak,akikre az allat,netan az ember kifejezes tul hizelgo....Az okt 23.-i megemlekezes mi mas lehetett,mint bekes naggyules?Mi mas tortent ott,mint bekes unneples?No nem azt kerdezem,hogy utanna,amikor az emberek szerettek volna bekeben hazaterni,s a pribekek ezt nem engedtek,hanem a redezvenyt.Igen. Ok, a rendorok hazajukra(nem hazályukra )eskudtek es nem a Foboszmere,s igy nem voltak kotelesek annak brutalitasra iranyulo parancsait vegrehajani.Sajnos(es nem Salynos)ok nem a bekes tuntetoket vedtek,hanem terrorizaltak oket!...Az orszagot es a nyitott szemmel jaro vilagot a "Hazugsag Utolerhetetlen Mestere"izgata fel,aki hazodott reggel,es delben....A "nyuggerekkel"az lesz,mint korabban.A tarsadalom teherbirasahoz merheto ellatast fognak kapni,mert a magan nyugdijak rablobandai nem fosztogathatnak kormanytamogatassal tobbe.Kerlek sorold fel,hogy a Fidesz altal is illegalitasban tarto "Magyar Garda"mit tett,ami a tarsadalom karara volt?Bun-e azt,ha egy kozosseg a bunozo eletmodban eloket puszta jelenletevel elrettenti?Talan egyetlen pofont kiosztottak az arra erdemeseknek?Talan lampaoszlopra huztak egyetlen gyilkost,aki tehetetlen idoseket vert halalra a par szaz forintjaert?Talan bun az,hogy a tehetetlen rendorseg helyett a kiszolgaltatottakat vedte?Talan bun,hogy az arviz fenyegette telepuleseken vedekeztek?Talan bun az,hogy az ortodox zsidok jellegzetes viseletet hordtak(kaftan,es pajesz nelkul)?Bizony! Tolluk meg a Fidesz is fel,mert az,amit a nemzetert tettek olyan tarsadalmi elismerest vivott ki,amit a media agyonhallgatasa sem tudott elfojtani....Ennek a nemzetnek szuksege-eletbevagoan szuksege van egy becsuletes,szocialista alapokkal biro partra.Olyanra,mint amilyen Kanadaban,vagy Svedorszagban mukodik,de olyan becstelenek csak ganeba forgatjak a szocialista jelzot,akik hazamban annak neveztek magukat.Hat ezert vagyok itt!Udvozlttel:Zoli

Válasz

vida antal üzente 13 éve

Kedves Zoli! Tudod csodálatos egybeesés az,hogy még az állami TV sem tudott az eseményekről.Na de teljesen mindegy ki-ki volt.Neked az a feladatod,hogy a szocikat vádoljad.Mindenkiben szégyen érzetet kelts.Nem szégyeled pribéknek nevezni,a hazályukra felesküdött rendőrséget,akik azt a parancsot kapták,hogy védjék meg a békés tüntetőket.Salynos a végére kiderült,hogy nem is a béke nevében lett megszervezve a nagy gyűlés.Sajnálom,de utólag úgylátszik,hogy az amerikai fidesz tanácsadó,jól blazirozott.Az egész országot sikerült felizgatnotok.Megérte?Ezt akartátok?Ti szerintetek mi lesz a "nyuggerekkel"?Eloltjátok?Te is sorra kerülsz!Ki fogja eldönteni az országban a jövőt?A nagycsaládosok,netán a külhonban élő Magyar állampolgárok?Azért alázzátok a rendörséget,hogy a magyargárda förmedvénynek almozzátok a talajt?Nekem elég volt egy munkásörség!Nem kell belőlük több!Ennek a Magyarországnak vannak törvényei amit MINDENKINEK,azaz még nektek is bekell tartani,oszt így már monthatom,hogy jónapot!Részemről demokráciába szeretnék meghalni,mert a diktatúrákból elegem volt! Sajnállak kedves Zoli,mert vagy nagyon naiv vagy,vagy mert tulfizetett.Vissza kellene pártolnod jobbikos -fideszes barátaidhoz ne lazítsd a közösséget,hisz nélküled is tanácstalanok! Üdvözlettel:Vida Antal

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Kedves Antal!
Tulajdonkeppen a HirTV-n kivul nem is volt olyan hirszolgaltato,amelyik szembe mert szallni a Foboszme propaganda elkepzeleseivel,es tudositani a valosagrol....Azt kifejtened,hogy ki az arulo,es mi alapjan allitod azt?

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Kedves Gyorgy!
Ugy tunik kezdessz oregedni,es felejteni.Azok az emberek bekes unneplok voltak tulnyomoreszt,akik a Fidesz megemlekezesrol szerettek volna hazamenni,ha Gyurcsany pribekjei nem zartak volna el az osszes utat,ahol elmehettek volna....Ketsegtelen,hogy voltak a Foboszmenek provokatorai is,akik valoban randaliroztak,mint egy csocselek,de a pribekek termeszetesen nem az o szemuket lottek ki.

Válasz

vida antal üzente 13 éve

Én a Hír-tv-n néztem végig az eseményeket.Engem ...Zoli nem lehet félre vezetni.Tudud rólad a Tizedes meg a többiek c. film jut eszembe. /jelentette a komornyik,hogy az Oroszok a kamrába vannak Te már a hatalmat is átvetted.gratulálok! Ne feledd ez csak látszat.Az árulóknak mindég egy a sorsuk!

Válasz

Petrény-Barócsy György üzente 13 éve

Bravo-2006-ban a csöcselék tombolt a fövárosban. A rendőrök hazaárúlók,
a csöcselék meg hazafiak! Vaj.. ki állt mögöttük????

Válasz