Batori Zoli üzente 13 éve

Megnyugtattal!Sokat szamit nekem a velemenyed!

Válasz

Palotai János üzente 13 éve

Kedves Zoli barátom! Idáig böngésztem, hogy a kérdésed miért szólhat nekem. Végül rájöttem, hogy olvasás közben a Papp Tibor írásánál tartottam és neki szántam a neked irtakat. Ezért elnézést kérek tőled. Teszem hozzá én is jobbikosnak vallom magam ,de nem engedném meg magamnak az elvakultságot. Az nem vezet sehova. Végig olvastam az összes bejegyzést és nem találtam részedről semmi olyant ami fajgyűlöletre utalna. Egyedül mikor a Tibor írásához értem, akkor esett le nekem a tantusz. Mégegyszer elnézést a rosz cimre irt reklamációért. BOCS

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Janos!Erre a kerdesemre sem valaszoltal!"Janos!Te melyik irasomat tartod "fajgyulolonek",s mi alapjan tartassz fajgyulolonek?"

Válasz

Palotai János üzente 13 éve

Kedves Ilonka!
Végül is leírtad a lényeget. Én jó magam is a nem kértem és nem is tűröm elve alapján lettem, nem náci, nem rasszista hanem radikális Jobbikos.

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Azt gondolom,hogy nem a tobbpartrendszerrel van a baj,hanem inkabb azzal a genetikai hibaval,miszerint akinek van tehetsege politizalni,az megvasarolhato,s olyan,aki vevo,mindig akad boven.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Az a baj , hogy az Orbán kormány is engedi ezt.
Sőt még további juttatásokat is akar adni.

coco57

Válasz

Balázs Ilonka üzente 13 éve

Kedves János!
A sok pártrenszer senkinek sem jó, sajnos nem értik meg összefogásra van szükség Magyarország érdekében, egységes összeogásra.Rendszerváltás után sokan utccára kerültek munka szempontjából és azóta sem tudnak lábra állni.50 évesen ültek be az iskolába átkézésekre, de még sem találtak munkát, mert nem volt tapasztalata.Kérdezem ez az időszak mindenkinek kiesett a szolgálati idejéből, mi után mernek nyugdíjakat adni és mennyit??Ismerek a környezetemben olyan embert aki rákos volt infarktusa volt leszázalékolt és azt mondták neki mehet dolgozni, hova és hogyan ez itt a kérdés????Ha nem húzták volna ki a talajt a lábak alól, volna munka sokan nem lennének ilyen helyzetben, nem lenne ennyi depressziós stb.Az Antal kormány azt mondta kivezeti az országot, és megyünk Európába!!!!!!Tudomásom szerint eddig is ott voltunk!!!!!Hogy engedhették meg a politikusok, hogy idáig fajuljon az egész, hogy nincs munka, erőszak, gyilkolás van.Vajon a polikusaink megtudnak élni minmálbérből, minimálnygdíjból???Nem kell csodálkozni, ha mindenki lop és sok a bűnöző.Szeretne mindenki élni, mert joga van hozzá, nem kellene adni minuszolást sehol, ha tisztességes fizetésért dolgoznának az emberek, és aki leélte az életét már nyugdíjas nem kellene fillézergetnie öregségére.Még meddig tűr a nép!!!!A mosoly eltünt az arcokról.Ha tanult emberek akik politikusok lettek, csak ide jutatták az országot??????Mi ezt nem kértük!!!!!!!

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Janos!Te melyik irasomat tartod "fajgyulolonek",s mi alapjan tartassz fajgyulolonek?

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Mintegy 12 eve hazepites elott alltam,es megkerestem egy ugyvedet,akivel gyermekkorunkban ismerkedtunk meg.O akkor javasolta ezt a modszert azzal a kiegesszitessel,hogy ha cigany csaladok szazai ezt megtehetik varosunkban,miert nem tehetem meg en is.Engem nem vitt ra a lelkiismeretem,s igy tobb millio forinttal maradtam szegenyebb,de tudom,hogy ez mukodo gyakorlat.

Válasz

Palotai János üzente 13 éve

Igazad van, hogy felháborodtál a bátori zoli által irtakon és én kérek elnézést a nevében is. Még csak anyit, hogy egyházi vezető ahol él, és kicsit hiányosak az ismeretei is ,nem mentesiti az elmarasztalás alól. Én sajnálom, hogy Jobbikosnak tartja magát. Bizton állithatom, hogy radikálisak vagyunk ami nem egyenlő a zoli által előadott faj gyűlölettel, és igy csak lejáratja a szándékainkat amit az ország jobbitása céljából tüztünk ki. Nem kell csodálkozni, lessz még ilyen több is, csak nem kell neki bedőlni.

Válasz

Palotai János üzente 13 éve

Szerinted ebbe az országban szükség van még spiclikre, 3/3-sokra és névtelenül feljelentgetőkre? Van belőlük böven. Inkább irtani kéne őket, mint biztatni. A kis emberek meg keserítői, hazátlan, becstelen, gátlástalan szarok. A családjukra meg végkép ne hivatkozzanak, mert annak is volt családja és élete akiket miattuk lágerbe vittek, vagy kivégeztek.

Válasz

Palotai János üzente 13 éve

Ha ehhez még hozzá veszed a jelenlegi állapotokat, vagy is a bank adónak nevezett hülyítést, amit ugy is az elszegényedett emberek nyakába, kis és közepes vállalkozások "akik tönkre tétele és a beruházások átjátszása külföldi vállalakozóknak"nyakába var a bank. Mégpedig, futamidők növelése, kamatok emelése oly módon, hogy a tőkéből pofátlanul 0-5- meg 12 forintokat számol a többi több ezer az kamat. Most ez áthárítás vagy nem? Minek nevezzük?Nem beszélve az adórendszer alakításáról."az egységes 16 % ékról, ami nem mindegy ,hogy milyen összegről van szó"Szerény véleményem szerint, ez a két harmados többség megint befaragott szegény magyarnak de főleg a sokasodó ,lecsuszott rétegnek. Ugyan is ezzel totális hatalmat kapott az a réteg aki anno tehetett volna ellenzékként a fent leírtak ellen de könnyebb volt kivonulni mint az uj törvények ellen szavazni. Az a sok szavazó aki ezt akarta és szavazta, ugyan mit összefog majd sirdogálni mint egy szaros gyerek, ha majd kiderül számára, hohy Józsi ez csak mézes madzag volt amit te bekaptál. Az is elgondolkodtató, hogy a megosztás céljával vajon nem ez a réteg termelte ki a radikális nézeteket és erőt.?Az meg a jövő zenéje,hogy ez mivé fajul.?

Válasz

Palotai János üzente 13 éve

Kedves Ilonka!
Azért mára már e kérdéseiddel kapcsolatban derültek ki összefüggések. Nem hiszem,hogy túlóznék abban,hogy a fő kérdéseidre. Ami kérdés maradt az már arra vonatkozik, hogyan kellene ezt megoldani, és hagyják-e azok a politikusok akik végül is okozói azoknak a felmerült válaszoknak és kérdésenek.Ha visszagondolsz egy kicsit, neked sem meglepő, hogy az ellenségeskedés, majdnem,hogy az ország több pártra szakadása a rendszerváltás után indult be. Ugyanakkor kezdődött el a pénz eltünése, beruházások megszünése ami a munkahelyeket illeti. Vagy is a GMK rendszerrel elkezdődött hazánkban a privatizáció, vagy is a termelő eszközök kivonása és nem csak az állam hanem az államon tulra. Elkezdődött ,majd befejeződött a privatizáció és nyilvános szabadrablás formájában végződött.Közben ezzel párhuzamosan a leszegényedés ,munkanélküliség.A bank szféra ügyesen behálózta hazánkat és behálozta a lakosságot ,kis és közepes vállalkozásokat, és elinditotta a kamat növelési akciókat, szándékosan kiokoskodva, nehogy lejárjanak a hitelek.Aztánh a bank szféra begorombult az álammal összefonódva végre hajtási jogot kapott, ami aztán a teljes kisemmizés legális és vezetőink által megengedett, törvénybe iktatott "áldásos" tevékenysége.A termelő eszközök, a szolgáltatók, bankrendszer,föld vagy is egy ország életében ,gazdaságában stratégiai szerepet alkotó vagyon külföldi tulajdonosoknak átjátszása.Innentől kezdve a lecsúszásban,a média általi hülyítésben, elszegényedésben nincs megállás. Nem engedheti meg az a szféra akinek a kezében van a döntési jog és hatalom. Nem tudom ezek után mennyire vitatható a hatalom szándéka.?

Válasz

Balázs Ilonka üzente 13 éve

Kedves Bernadett, minden éremnek 2 oldala van!!!!!Nekem mindenhol ott van az hogy "miért"nagy kérdőjellel.Vannak olyan emberek akik bűnözésre születnek, vagy később viszi rá őket valamilyen indok, ez megmagyarázhatatlan.Visszatérve erre a cikkre, nem érthető hogy engedhető meg ez az összeg, ha ez igaz???Nagyon nehéz kivenni gyereket nevelő szülőnek, nagyon nehéz és hosszú időnek kell eltelnie.Arról nem beszélve, megnézik kihez kerül, kinek adják. Sok ismerősöm vett ki intézetből, mert saját gyermeke nem lehetett, én nem hiszem el, hogy kivehette egy rokon az összes gyereket, képtelenség.Ha több gyermek van, akkor minden gyermek más szülőhöz kerül!!!!!!Ha lopnak-csalnak-ölnek kapják meg a büntetésüket, teljesen mindegy hogy roma vagy nem, de ha kiélezik a romaságot, ezzel ártanak azokak akik tisztességesek, de ez az állításom minden nemzetiségre értendő.Talán soha nem jön el az a világ, hogy nyugalom-béke szeretet lesz a földön.

Válasz

Balázs Ilonka üzente 13 éve

Kedves Zsolt bocsáss meg, tudom hogy nem a te cikked ez amit itt leírtál!!!!Ebből azt tartom felháborítónak, ha ilyen sok pénz áll a rendelkezésükre miért nem lép fel a hivatalos szerv??Az ilyen cikkel a romák lejáratása folyik, mert egy kalap alá veszik őket, de megyek tovább külföldön, ha egy magyar származású valamit csinál, azt mondják ilyenek a magyarok.Sajnos ez nem csak magyar ügy, hanem a világ bármelyik részén megtalálható.
Kérdezem, hogy lehet megállítani??Milyen jó lenne úgy élni, hogy nincs bűnözés-erőszak-pénztelenség, hiszen mindenki egyenlőnek születik, joga van az élethez..Az emberek többsége sajnos nem így látja, úgy érzi jól magát, ha öl-lop-csal!!!!
Kedves Zsolt, ha tudja a megoldást ott a helyem a fórumon, de nem hiszem el, hogy megtudjuk állítani a világon ezt a szörnyű helyzetet ami uralkodik.

Válasz

Balázs Ilonka üzente 13 éve

Kedves Zsolt, ha végignézünk a világban mindenhol az erőszak uralkodik!!!Nem kell ahhoz romának lenni senkinek, hogy bűnöző legyen,Nálunk Magyarországon a romákon van a hangsúly, ez azért van mert mert sokat foglakoznak velük.Ha valaki bűnöző és közveszélyes büntetni kell, teljesen mindegy hovatartozik.Mi van gyerekgyilkosságokkal, rablásokkal-pornókkal eldurvult a világ, ha összefogunk talán megtudjuk állítani, de előbb kellett volna kezdeni.A munkanélküliség, nincstelenség rossz tanácsadó!!!!!

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Attol tartok,a magyar torvenyek nem engedik meg ilyen statisztika nyilvanossagra keruleset,viszont 3 honapos borton neveloi szolgalatom alapjan tudom,hogy a bent levo elieltek aranya elkepeszto(kozel 50% roma volt abban a bortonben,ahol dolgoztam).Igazan tiszteletre meltok azok a romak,aki ebbol kulturabol kepesek kiszakadni,es a tobbsegi tarsadalom normai szerint tudnak elni!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Az Ilolnkának csak azt tudom üzenni, hogy nézze meg a bünügyi statisztikát, s akkor ott meg foja látni, hogy hány % a magyar, s hány a kisebbségi bünöző!

Lehet, hogy találva érzi magát? Akinek nem inge, ne vegye magára!

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Kedves Ilonka!Nem vilagos,hogy kit szolitottal meg hozzaszolasoddal.Az idezett cikk nem az en munkam,csupan a cim.(Ekezeteket nem tudok irni az angol rendszeru gepemen.)Minden bizonnyal a cikk nem az osszes romarol szol,csak jelentos reszerol,amit en magam is igy tapasztaltam.Mivel ez egy jelenseg,erdemes beszelgetni errol kulturalt formaban,megoldast keresve.Erre hivlak teged is.

Válasz

Balázs Ilonka üzente 13 éve

Ekkora sületlenséget még nem olvastam, melyet itt leírtál!!!!!!!!!!Vannak olyanok akik ezt elis hiszik!Akik leélték az életüket tisztességes munkával soha nem mondhatták el, hogy nagy fizetésük volt, mint nyögdíjas zsebpénzt kapnak, ez Magyarország szégyene.Régen, ma is látni sok romát akik nehéz munkát végeznek, hogy családjukat eltudják tartani.A romák szeretik a gyerekeiket, vannak zenészek akik kikerültek az utcára munka szempontjából rendszerváltás óta, nagyon sok ingyen műsort válalnak, fillérekért!!Vannak roma orvosok-tanárok ápolók stb.Természetesen vannak köztük olyanok is akik máshoz szoktak, de kérdezem csak a romáknál van ez???Teljesen mindegy a hovatartozás ki hova született, tisztességes becsületes embereket ismerek és szemét élősködő másokat kihasználó megnyomorítókat, ez így van mióta világ a világ, és ez így is lesz..Nem kell személyeskedni, mindenki nézzen magába.

Válasz

Roder János üzente 13 éve

Ögyes, nagyon ögyes ................ lenne, ha............. Ha igaz lenne. De, ha mégis igaz, akkor feljelentést kell tenni. Az a magyar állampolgár akinek tudomása van bűncselekmény elkövetéséről és ezt eltitkolja a hatóság elől maga is bűncselekményt követ el, nevezetesen bűnpártolást.
Természetesen a megfelelő válaszokat akár borítékolni is tudnám. De minek?

Válasz

Papp Tibor üzente 13 éve

Minden mocsok orkot tíz percre egy urán tömbre kellene ültetni megoldódna a probléma.
Adjon Az Isten

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Azt hiszem,az elkeseredett duh,melyet a vitainditoban is leirt jelensegek inditanak,sok igazsagtalansagot idezhetnek elo.Ezekkel az indulatokkal nem ertek egyet,s azt hiszem a Jobbik gerincet alkoto tagsag sem.Epp ugy,mint a komcsik 56 utani duhongesevel sem ertett egyet a part szamottevo resze.

Válasz

Szőke Istvánné Böbe üzente 13 éve

Undorító amit írtál.Magyar vagyok nem cigány,de jellemző rátok Jobbikosokra ez a rasszista megnyilatkozás.Nézz magadba társaiddal együtt és vond le a konzekvenciát.Nem csak a cigányokkal van baj és nem csak ők teszik tönkre az országot,hanem a hasonló megnyilatkozások,utálat a másik faj ellen.Biztos vagyok benne te sem zsíros kenyéren élsz,van mit aprítanod a tejbe.Beszélj inkább a milliárdos és milliomosokról akik 100 bőrt húznak le a lakosságról!!!Ezt 1 vén nyugger írta aki ráadásul még panel proli is.

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Javitanek:En nem neveztem senkit voros patkanynak,csak altalaban beszeltem azokrol az allatkakrol,amit egyesek valahogy magukra vettek.Biztosan veletlen volt.

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

En magam,az elenyeszo kissebbseg miatt-akik nyugdijasan pacemakerrel a szivukben dolgoznak-,nem tennek ilyen sulyos megkulonboztetest.Ha megfelelo szocialpolitikaval-mint ahogy korabbi elkepzelesem is szol-megszunnenk duzsgazdag nagybacsit jatszani,onkent elmenne a kedvuk a szaporasagtol.(Raadasul egy kamerakkal,biztonsagi szemelyzettel orzott helyen nehez hamis alibit intezni,bujkalni a szabadsagvesztes elol,es kabelt egetni,akkumulatort olvasztani is maceras.)

Válasz

Profaninszki Ágnes üzente 13 éve

Igazad van, Jóska, ezek a gádzsik nem szülnek, hanem ellenek. Nem terhesek, hanem vemhesek. Komolyan modom, nem lennék megütközve azon sem, hogy egy cigánygádzsiból egyszerre kiotyogna vagy hat purdé. A cigányoknál ugyanis jóval gyakoribb az ikerkölykezés, mint az európaiaknál. Ha egyszer a mieink - a jobbik - kormányra kerülnének, én hoznék egy olyan törvébnyt, hogy az a cigány, aki kettőnél több purdét kölykezik, akár börtönbüntetésre is számníthat. Mégsem járja, hopgy mi, magyarok a saját édes hazánkban legyünk elnyomva egy fajidegen "kissebbség"+ által, nem igaz?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

A kivétel erösítí a szabályt!

Válasz

Varga József üzente 13 éve

A romagádzsi már 11 évesen terhes és a puják évente potyognak ki belőle mint kutyából a bolha. Egy percet nem dolgozik, a gyerek szülésre szocializálódik, mert abból jól meglehet élni. Vagyunk még akik eltartsuk a parazita réteget, de ott a példa Dél Afrika. Eljön majd az idő amikor át kell adni a hatalmat a magyar Mandélának. Ha így mennek a dolgok és abba besegítenek a salgótarjáni macsétás Fekete Lacik , a bodza gyüjtő Sztojka Ivánok, Szögi Tanár Úr gyilkosai és társaik, akkor ez az időpont félően nagyon közel van. Ez a nemzetiség képtelen az asszimilációra, ezt Mecsiár is megmondta már jó tíz éve, de akkor a partvonalon túlról osztottuk az észt. Azóta már Kanada, Fr.o. is rájött, hogy inkább fizet csak menjenek az ország területéről. Van persze kivétel, egy-két ismerősöm aki roma létére parasztot megszégyenítő módon bányász nyugdíja mellett dolgozik pacemakerrel a szívében, de ez nem üdítő kivétel, csak csepp a tengerben. Sajnos.

Válasz

Varga József üzente 13 éve

Bátori Úrral egyetértek én mint korábbi keresztapámmal, ahol a "vörös patkány " nevet adta a keresztségben, itt a fórumon. A vitaindító az számszakilag kifogástalan és az igaz, hogy köztünk "parasztok" között is van vannak akik nem a többségi etikai elveket vallják magukénak, de a döntő többségre az a jellemző, hogy dolgozni szeretne, ha lenne munka. Sokan felvilágosultunk már, hogy ha dolgozunk, akkor többet vonnak le, hogy a parazita réteget/hivatalnokok, polikusok, romák/ eltartsuk. Ha a 8 osztályos munkanélküli roma ismerősöm egy új astrát vehet magának, velem szemben aki világ életemben dolgoztam és két diplomámmal az átlag felett kerestem és gondot jelent a 10 évesnek a szélvédő kicserélése, miért akarna ő mást? Ezt a világot a polikusaink nekik találták ki. A vejem nem kap lakásbővítési hitelt, mert szőke és csak két gyereke van. A bankos ügyintéző javasolta vallja magát romának akkor más a helyzet. Ki diszkriminál kit?

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Ritka az az almafa,amelyiken nincs ferges gyumolcs,de ha minden evben minden gyumolcs lehullik,mielott beerne,ott baj van a faval is.A csalo magyarokrol irt megjegyzes biztosan igaz,-valoszinuleg Papp Lajos Ur igy szokta csinalni-de nem gondolom,hogy ez jellemzo eset,mivel mindenki tudja,hogy sok hianyzas utan kereshet uj munkahelyet a logos.

Válasz

Papp Lajos üzente 13 éve

Azt gondolom, hogy árnyaltabb a kép akkor ha azt is hozzátesszük, hogy a "magyar" magyar sem különb egy cseppet sem. Anyuka kézen fogja az ovodsá gyerekét elmegy a házi orvoshoz egy széchenyi letétele után megkapja a táppénzes papirt a gyerek után. a mamához elviszi a gyereket és utánna napi öt ezerért elmegy napszámba mondjuk 10 napon keresztül és megkapja adómentesen az 50 rugót. Ha ezt mondjuk 14 napon keresztül csinálja az már 70 rugó. Na most a fizetése legyen mondjuk ( a könnyebb számolás kedvéért 100 000 Ft. -nem nagy összeg.) akkor ugye ő abban a hónapban a két hétre járó táppénz az ugye időarányosan 15 rugó , a benntöltött idő után 50 rugó és a napszámmal összeburtyizott 70 rugóval máris 135 re emelte a számot. Ha egy kis szerencséje van akkor a doki három hetet sajtol ki és ebben az esetben máris majd a kétszeresét keresi ( nagyrészét adómentesen természetesen) mint ha dolgozna a munkahelyén. SZóval azért ez is hozzátartozik a dologhoz. Nem angyal ott a magyar sem. Ami tény hogy a nemzetiségi kisebbségeket sokkal jobban támogatják mint a dolgozókat legyen az magyar, cigány vagy akár hottentotta. Azért nem csak cigányok támasztják a kocsmapultot ( sőt leginkább nem ők) és nem csak ők dolgoznak az önkormányzatnak ( sőt leginkább nem ők)
Ez is hozzátartozik a dologhoz. A Magyar se nagyon kapkod a munka után és nem az élharcosa a munkának. Valljuk azért be ezt is.

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Szerintem a megoldas megiscsak az amit gondoltam:Lakhatasi tamogatasok helyett a segelyekre szoruloknak,a nagyaruhazakhoz hasonlo konnyuszerkezetes epuleteken belul gipszkartonbol kialakitott szocialis lakasok,melyek futese,hutese kozpontilag vegzett,s aramellatasa limitalt,biztonsagi kamerakkal,es szemelyzettel vedett.Csupan kozossegi elelmiszerellatasban reszesulnenek meghatarozott idoben valo szolgaltatassal(pl.6-7.30;12-13.30;18-19.30-ig),hiszen aranyosan sokkal olcsobb 50-100 fore etelt kesziteni,mint egy csaladra.En magam tanarkent alig vasaroltam otthon uj ruhazatot magamnak,hisz tanari jovedelmem kellett eleinte az epitkezesemre,majd gyermekeim ellatasara.A segelyekre szorulok is kibirnak hasznalt ruhakban,ha en kibirtam.Szerintem a program eletkepessege szervezes,es jo torvenyi feltetelektol fugg csupan.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

A megoldás nem ilyen egyszerü, mert volt egy polgármester, aki természetbeni juttatást adott. A végeredmény az lett, hogy azt eladták, mert kellett cigarettára a pénz.
Igen, legyen az oktatás ingyenes, de csak akkor, ha az illetök tanulni is akarnak. Hát, ebböl bizony nagyon kevés van. Van egy olyan iskola, ahova ezek a gyerekek 1 órával késöbb mennek, mondván ök nem tudnak ilyen korán felkelni.
Az egyik iskolában a tanitónö rászólt a rendetlenkedö cigánylányra. Erre bejöttek a rokonok, felelösségrevonták a tanárnöt, s szószerint megtépték. Ez az eset még az újságban is bennt volt.
Más:
Amikor egy faluban házat vettünk, akkor láttam, hogy tölünk a második telek régóta üres. Kié ez a telek- kérdeztem. Cigányok kapták ingyenesen, hogy építkezni tudjanak, de miután nem volt pénzük kaptak még 1,2 Mio Ft. támogatást, hogy el tudják kezdeni az építkezést. Erre aztán készítettek egy fundamentumat, s minden maradt a régiben. Aztán jött egy új polgármester, aki felszólította öket. Erre közölték, hogy kérnek még támogatást, mert nem tudnak épitkezni. Nem kaptak, de megengedték nekik, hogy az ingyen kapott telket eladják.
Kérdem én, melyik magyar kap ilyen támogatást, még ha oly szegény is! Hát innen származnak a nagy ellentétek a két népcsoport között.

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Ugyhiszem meg kellene teljesen szuntetni a penzbeli tamogatasokat,es kizarolag termeszetbeli juttatasokat kellene adni a raszoruloknak.(Fott etelt,alapanyagot,ruhat,szocialis lakhatast,limitalt kozmuszolgaltatast,ingyenes oktatast)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Ehhez még az is hozzátartozik, hogy ök külföldön ócsárolják hazánkat, mert öket állítólag elnyomják nálunk.
A külföldi sajtó meg minket okoz a szegény elnyomottak rossz élete miatt. Cikkeikben elmarasztalnak bennünket tisztességesen.
A mi városumkban is ezen etnikai csoport nagyrésze S-es legnagyobb kategóriájú Mercédesszel, meg 5-ös BMW-vel jár, holott még olvasni is alig tudnak, arról nem is beszélve, hogy munkahelyük az persze nincs.
Nem az irigység beszél belölem, mert szerencsére nem tartozom a nyomorgók közé.
Engem csak az h áborít fel, hogy van itt a közelünkben egy paraszt (földmüves) nagyon szorgalmas házaspár. Ha reggel 5.30 h-kor kinyitom az ablakot szellöztetni, mert a telkükön kapálnak, gyomlálnak. S ennek ellenére nyomorognak.
Ezek szerint, aki szorgalmasan dolgozik, az nem viszi semmire.
Ez itt a baj szerintem!

Válasz