Horovitzné L. Anna üzente 13 éve

Ez mind várható volt. Én nem hittem a FIDESZ-nek, kevesek egyike voltam. Csak a szájuk járt, jár, és járni fog. Problémákat nem fognak megoldani. A lényeg, hogy hatalmon vannak, nem is akármilyen hatalmon.

Válasz

Terlasz László üzente 13 éve

Az a helyzet, kedves Zoli, hogy az MSZP-nek soha nem volt tv-je.
Az ATV is csak szimpatizáns, de a fidesz is bármikor megszólalhat ott.
A Hírtv és az ATV kultúrája között óriási különbség van az utóbbi javára.
Az a baj, hogy ha egy médium megpróbálja a tényeket kideríteni és nem a fideszt tömjénezi, akkor ki van kiáltva komcsi tv-nek, az szocik szekértolójának, pedig a köpönyegforgató komcsik mind a fideszben ülnek. Ha mégsem sikerül Orbánnak visszahozni a komcsidiktatúra
modern változatát, akkor az nem rajta fog múlni.

Válasz

Török Gábor üzente 13 éve

Szerintem fogalmad sincs arról, hogy mi folyt és mi folyik hazánkban!

Szerintem,ha ez így folytatódik, akkor hamarosan amerikai és európai lapokban, és jogvédők híradásaiban is olvashatsz erről!

A rosszabbik az, ha ezen államok vezetőinek is szót kell majd emelnie a jogsértések miatt!

A következő lépés, ha a befektetők hátat fordítanak. Remélem, hogy idáig nem fajul el a dolog!

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Eddig a Fidesznek volt egyetlen Hir Tv-je, az összes többi az MSZP-é többé-kevésbé(a jobbikos Echo Tv kivételével).Ha lejátsszák az MSZP-vel szemben azt,amit 8 évig kaptak,hát zsörtölődhettek.Megérdemlitek!Lehet kóstolgatni azt,amit a Fidesz kóstolgatott.

Válasz

Török Gábor üzente 13 éve

A médiát is lenyúlják a fidesz-bolsik, hogy el ne felejtsem!

Válasz

Török Gábor üzente 13 éve

Ennek a fele sem igaz. Úgy írsz mintha nem lenne világgazdasági válság, és a világ legtöbb országa most szorít meg, és hazánk ezen már túljutott volna,ha nem Orbán keverné a kártyát! Most lesz igazán lehetőség koropcióra,mert a Fidesz minden ellenőrző hatalmi ágat lenyúl. A Számvevőszéket és aki ezidáig a kormány és a pártok finanszírozását folyammattosan ellenőrizte.Államfői posztot is, és az alkotmánybíróságot is. Ügyészséget,rendőrséget stb. Még a Nemzeti Bank ellenáll nekik. Ez van. Máris a bolsevik fidesz rendszerbe érzem magam.

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Kedves Ilonka!Azok a törvények,melyek lehetővé tették a bankok kizsákmányoló üzletpolitikáját-kamatfeltételeket,behajtási körülményeket,stb.-,az előző kormányok idején születtek,melyeket Orbénék nem tartottak fontosnak(vagy nem mertek) eddig megváltoztatni.Nyilván a világgazdasági válság következményeként nem tudnak fizetni az adósok,s ezt nem Gyurcsány idézte azt elő,de ha törvényi szabályzással,a korrupció visszaszoritásával tette volna a dolgát,ez nem jöhetett volna létre.Azonban ő a haverok vagyonokhoz juttatásával volt elfoglalva,s az egyszerű emberek gondjai nem érdekelték....Nem tudom feltűnt-e valakinek,hogy melyik párt oldotta meg ennek a családnak a problémáját?Gyurcsány,,és MSZP-s, SZDSZ-es haverjai az összekorrumpált milliárdjaikból mennyit "pocsékoltak"a szerencsétlenek élethelyzete megoldására?

Válasz

Török Gábor üzente 13 éve

Gazdasági világválság volt az ok , amit Gyurcsány és Bajnai okozott Orbán szerint!

Orbán most teszi rendben a dolgokat. Csigákat gyűjt a cél érdekében. Ez fontos államérdek.

Válasz

Németh Tibor üzente 13 éve

Megkérdezem: Melyik pártok regnálása alatt jöhetett létre az alapszituáció, aminek alapján ezt a borzalmat véghezvihették? (Támpontok: Gyurcsány, Kuncze, Kóka, Bajnai.)

Válasz

Török Gábor üzente 13 éve

Kedves Ilonka! Nem hívnak Viktornak. Azért válaszolok én,mert Viktor nem ér rá.
Fontos teendő elszólították a Bolgár tengerpartara. A Fidesz által összehívott rendkívüli parlamenti ülésnél, fontosabb teendői vannak. Kérem vegye tudomásul Viktorunk ebbéli fontosabb elfoglaltságát!

Válasz

Balázs Ilonka üzente 13 éve

Szégyen!!!!!!!Vajon a politikusok tisztában vannak a helyzetekkel, emberi sorsokkal??????Mindenki szabadnak született, joga van az élethez, de ez nincs megadva az embereknek.ha nem szavaznának az emberek a pártokra nem kerülne be senki a Parlamenbe, márpedig ők vannak megbízva a nemzet helyes megitélésével, az emberek jólététével, nem pedig a sárba tiprással.Megfulladnak az emberek a poltkusok hülyeségeitől, elszegényednek!!!Miért teszik ki az embereket az ilyen dolgoknak, nem a politikusokért vannak az emberek!!!!!!Én nagyon örülök ennek a levélnek, de annak nem,hogy az utccára került még egy család.A bankok, ez egy másik dolog.Sohanem volt ennyi bank Magyarországon mint ma, és nagyon jól megélnek.Kérdezem, ha nincs az embereknek munkája, hogy fizessék ki a tartozásukat, miből éljenek!!!Magyarország elfogja érni, hogy csak a poltikusok fognak jól élni, és mindenki az utccára kerül miattuk!Szeretnének az emberek élni,mert joguk van hozzá.Kedves Orbán Viktor, azt igérte 2 hét múlva megváltozik minden, jön a jó-minden a helyére kerül. Melyik 2 hét és mikor, ez itt a kérdés.Nem a Gyurcsányt kell mindenért felelőségre vonni, mert Önök szerint mindenről ő tehet, csakhogy önök is Parlamentbe voltak és mi tudjuk, hogy minden alkalommal kivonultak.Semmit nem szavaztak meg.Most mi van? Ki hazudik ki a hazaáruló, minden alkalommal megalázták az egész ország előtt Gyurcsány Ferencet.nagyon tiszteljük, mert ki mert állni az egész ország elé és válalta az öszödi beszédet, csak sokan nem értették meg a benne lévő igazságot.szeretnénk ha más pártok polikusai is kiállnának és elmondanák a nemzetnek mit csináltak rosszul.A politiában ha visszapergetem, mindig volt homály, és lesz is, csak ez nem derül ki.Ezért a kialakult helyzetért az összes rendszervátó párt-polikusok a felelősek, nem egy ember!!!!!!A nemzet csak szenved, ezer sebből vérzik, amit nem akarnak elismerni!!!!!

Válasz