Palotai János üzente 14 éve

Hát hülye vagy te? Ilyen nehezeket kérdezel szegény manustól. Én állítom az életben nem fejti meg mit kérdeztél. Szebb jövöt.

Válasz

Török Gábor üzente 14 éve

Miért is?

Válasz

Török Gábor üzente 14 éve

Mert?

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Ezt az országot már feláldozták régen. Vona gábor nem is létezett, Orbán viktorka meg a csattogós falepkéjét huzigálta a putri peremén. Miről is karattyolsz? A kormányzásnak nevezett húzásait meg az mszp tanitóitól tanulta. Nagyon szar tanárai lehettek. Ezt érezzük is.Alapul kéne venned, hogy ha valódi nácik lennének ,lehet,hogy te nem lennél már.Amugy náci bolsi egy farokkal készültek komám. Mindegyik anarhista, és megveszik a hatalomért, a kormányzás módszereiben meg csak a páholyból vezényelt mód szert ismerik. Olyan hülye és sötét mindkettő, hogy elsem tudják képzelni mit jelent, hogy alulról felépíteni egy társadalmat. A nácik hülyék voltak mert kiszolgáltatták magukat az amcsi zsidóknak, akik engedték is a kegyetlenkedést addig a pontig, mig veszélybe nem került az ő drága teritóriumuk, amerikályuk, és végre nem hajtották az általuk tervezett népírtást. Mikor elég volt fellépett fegyvertársként, persze jó pénzért nem ám jószándékból , és akkor nyitotta meg a 2-ik frontott mikor az orosz a másik barom hatalmas áldozatok árán már két vállra fektette a németet. Ezt is kétled? ugy kell neked.Hogy ki a demokrata azt el magyarázta Viktor is meg a Vona is, és azt is elmagyarázta, hogy a többi mitől hazaáruló. Igy most már mi magyar parasztok is tudjuk. Azt is ha a paraszt nem dolgozik az ur ugyan nem szarik. De a paraszt akkor is képes normális kaját termelni magának és azt enni, mig a többi tudálékos hülye meg zabálja a nyugati szart. Kedves egészségetekre.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Torok!Nezd meg kinek valaszoltam az iment!

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Ismet felotlott bennem az a kulonleges allatka,ami mindig felelenkul,amikor veszelyben a hajo.Ismet hallani visszataszito vinnyogasat.

Válasz

Török Gábor üzente 14 éve

Egy bolsi-náci indentitás zavarral küszködő, csak tudnám miért emlegeti a sarlót?
Neked tényleg fogalmad sincs, hogy mitől náci vagy bolsi valaki?Vagy mindkettő?
Arról meg végképp nincs fogalmad, hogy mitől demokrata valaki? Ezt Vona és Orbán nem magyarázta el neked. De az is szomorú,ha valaki nemképes a szavak mögötti tartalmat meglátni! Így vesznek el az igazi értékek, a mocskos hazugságok oltárán feláldozva.:P

Válasz

Papp Tibor üzente 14 éve

Török továbbra is köszönj úgy, szabadság, és borotválkozz sarlóval !

Válasz

Papp Tibor üzente 14 éve

Te Török !
Mert a szocik kurvára értettek, szétverték, szétlopták, tönkretették országunkat te vak vagy, vagy ennyire hülye ?
Te nem vagy magyar ?
Mert magyarnak lenni büszke gyönyörűség !
Amit a komcsik kiirtottak e nemzetből !

Válasz

Török Gábor üzente 14 éve

Azért nem a Jobbik fogja elhozni a szebb jövőt az országnak az holt biztos. De még a jólétet sem. Szerintem a hatalom közelébe sem fog kerülni. Most hamarosan vizsgázni fog. Megméretkezik mint a Fidesz, a jobbik papája is.Megmondom őszintén,hogy valahol vártam hasonló lehetőségere, hogy megláthassa más is ezen két párt tudásszintjét, tehetségtelenségét. A megmérettetés hamarosan elkezdődik, csak figyeljetek! Az elején a gyengébbeknek kell 1 év, hogy rájöjjenek a megvezetésre..Akkor még próbálják balfaszságukat egy darabig mentegetni.

Válasz

Papp Lajos üzente 14 éve

ha nem érdekel, akkor minek háborodtál fel. Engem ha valami nem érdekel akkor nem foglalkozom vele.

Válasz

Papp Lajos üzente 14 éve

AZ hogy ön mit gondol a Jobbikról pontosan ugyan annyira pontatlan mint a hollandfiába élők állásfoglalása. Ön mint patkány szokta terjeszteni ezeket a hamiss információkat. Én lergalább veszem magamnak a bátorságot, hogy attól, mert nem szimpatizálok velük-nem hagyom hogy mások esetleg dehonesztáló véleményükkel nema íJobbikot, de az országot lejárassák. És ön-a alfajmagyar, aki itt hagyta aezt az országot- ne nevettessen mát. Kis mélymagyarpatkány- a nykába lóg a nemzetiszínűszalag, miközben egymásik országban a szemétben turkál-igazi patkány módjára.

Válasz

Papp Lajos üzente 14 éve

Igen, aki elhagyja a hazáját és külföldről ontja az okoskodást, mint ön arra tényleg illig a Nemzetiu Dal eme sora
"Sehonnai, bitang ember, ki most ha kell halni nem mer
Kinek drágább ringy élete....." nekem van hazám, van otthonom, és van miért dolgoznom, és élnem-De önnek ezek közül egyik sincs. valóban úgy van ahogy írta-ön egy sehonnai....

Válasz

Papp Lajos üzente 14 éve

Mi történt, csak nem megkapta a feleletet valahoönnan, vagy esetleg valaki mondta,, hogy nem kéne hülyeségeket kérdezgetni.

Válasz

Papp Tibor üzente 14 éve

A Rat= tetű szleng az ilyen Papp Lajosokat illeti.
Különben a kutyát nem érdekli mit gondolnak a hollandok.
Egy a lényeg, valódi rendszerváltás, cigány bűnözés megszüntetése, és az izraelitta kupecektől kell megvédeni Magyarországot. Erre eddig az eddigi vezetés alkalmatlan volt !
Adjon az Isten Szebb Jövőt !

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Azt,hogy mit gondolnak a hollandok a Jobbikrol,csupan azokon mulik,hogy milyen patkanyok beszeltek nekik arrol.Azok a nemzet ellensegei,akik szemenszedett hazugsagokat terjesztettek a Jobbikrol,es a Magyar Gardarol Europaban,es Amerikaban.(Nehany gyalazatos hazugsagot olvastam azokbol.)A hollandoknak semmilyen korrekt iteletuk nem lehet,mert sem programjaikat,sem tevekenyseguket kozvetlen formaban nem tapasztalhattak.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Ez a nemzetieskedo pont olyan,mint az okoskodo,tehat Papp Lajos.Nem okos,csak feszt okoskodik.Egyebbkent a Magyar Termeloi igazolvannyal kapcsolatban eszembejutott a Nemzeti Dal egy sora:"...Sehonnai bitang ember..."Az,aki sajnalja a kulhonra taszitott magyartol az otthonihoz hasonlo gazdasagi elonyoket,aljasabb a feregnel.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Tudomasom szerint nincs,es nem is volt ilyen orszag,s ezek szerint nem volt szocialista orszag,es nem volt szocialista part a vilagon.A vegen kiderul,hogy vilag sem volt.Valoban ragaszkodni kell Papp Lajos rogeszmeihez.

Válasz

Papp Lajos üzente 14 éve

Kedves János!
Engem mint magyar választót az érdekel, hogy lehetőleg békében és biztonságban élkjek, és amit megkeresek, vagy megtermelek azt ne félelembe kelljen elfogyasztanom. Nos ezt a feltételt a Jobbik nem tudja nekem biztosítani. Éppen ezért számomra unszinpatikus párt. Tudod nekem Hollandiáéban van a munkahelyem és elég gyakran tartózkodom ott. Az ott kialakult vélemény szerint a Jobbik az a "ratter" egyének gyülekezetének mondják- bár én ez ellen mindíg tiltakozom. A Rat= tetű szleng megnevezés így a "ratter az tetü embereket jelent" ott a szlengben Hogy miért mondom azt hogy ezt nem tudja biztosítani -azért mert a nemzeti elzárkózás nem vezet sehova, és a tulságos nacionalista megnyilvánulás cak ellenszenvet kelt. Éppen ezért nem kellene magunka bezárni. Az is érdekes kérdés hogy egy olyan Eu képviselő aki a Jobbilk szinénben került az Eu-ba az mondja hogy nem kellene ott lennünk. Akkror miért is vállalta el?
Agja vissza a megbízatását és úgy harcoljon azért hogy lépjünk ki. így csak magát és a pártját járatja le. Hogy még milyen kifogásaim vannak már leirtam egyszer több részben pontról pontra amikkel nem értek egyet -olvasd el. Ha akarod elküldöm, de a portálon is megtalálod. Ne kelljen már megint leírni.
Milyen kérdésed volt még felém?

Válasz

Papp Lajos üzente 14 éve

Kedves János!
A nemzetieskedővel az a baj, hogy árt a Nemzetnek. Már többször leirtam, de mégegyszer leírom. A Nemzet( így a magyar Nemzet is) az országhatáron belül élő nép politikai csoportosítása. Az etnikai, kulturális, és nyxelvi csoportosítása a népnek az a nemzetiség. Nem volna szabad a kettőt összekeverni. A nemzetieskedő, magyarkodó alfajmagyar azt a két fogalmat összekeveri és olyanokat húz a nemzetre ami a nemzetiséget érinti és a nemzetiségnek pedig Nemzet jogokat vindikál. Ez a baj a nemzetieskedővel.
Egyébként ezt a meghatározást nem én mondom, nehogy az a vád érjen, hogy ez komenista megközelítés hanem a Pallas Nagylexikon mondja Ezt a Pallan nagylexikont 16 kötetben adták ki 1893-tól és a szerkesztője a 300 magyar legkiválóbb tudó, művész és közéleti személyiség- tehát ha valaki magyar akkor ők azok, és nekik elhiszem amit leirnak-szemben a mostani magyarkodó és nemzetieskedő senkiháziakkal.
Szval a Nemzet az több nemzetiségből is állhat és egy nemzetiség több nemzetnek lehet a része. Pontosan itt a bibi. Amikor a jobbik a Magyar Termelői igazolványt ki akarja terjeszteni és annak hatáskörét a magyar nemzetiségü vállalkozókra-akkor bizony ez azt jelenti, hogy qa határon kívül élő magyar nemzetiségü vállalkozóknak akar gazdasági előnyt biztosítani, például azoknak a nem magyar nemzetiségü vállakozóknak a kárára akik abban az országban élnek ahol az adott magyar nemzetiségü vállalkozó. Azaz ha tetszik, ha nem tetszik gazdasági befolyással élnek egy másik ország területén. Ez pedig nem csak hogy káros,de megenegedhetetlen. kedves János többek között ez is probléma a nemzetieskedővel- azon kívűl hogy számtalan ellentmondás van a jobbik programjába. De ezt már egyszer leírtam, ha akarod olvasd el.

Válasz

Papp Lajos üzente 14 éve

Kedves Bátori "Úr"!
Hogy válaszoljak a kérdésére. Abban az országban változtatták meg a szocialisták a termelési módot és törölték el a magán tulajdont ahol a Szocializmust építették( nem az államkapitalizmust, hanem a szocializmust)
A háborodott elméjü pedig ön, mert ilyen kérdéseket feltesz. Először azt tisztázza magában, hogy mit is akar megkérdezni, aztán próbálja azt megfogalmazni és végül leírni. Akkor talán valami majd csak kijön belőle.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Lajos!Kapjon mar a fejehez!Melyik orszag szocialistai valtoztattak meg a termelesi modot,es szuntette meg a magantulajdont?Az on badarsagai szerint nincs szocialista a vilagon,csak egyetlen haborodott elmeju,aki maga.

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Tisztázni kellene. Miért is baj a nemzetieskedővel? Mert első sorban saját nemzetének (tisztáztuk már, hogy az itt élő népek bele tartoznak a nemzet fogalmába )akar saját országában jólétet? Miért is bűn ez? Vagy kik szerint bűn ez? Annyit hivatkoztok erre a neo fasiszta baromságra, még a végén elhiszem. Légyszives sorold fel , de konkrétan,és a jobbik programjának pontjai alapján,hogy miről is beszélsz?Most télleg, nem tudom. Hátha nem vettem észre valamit. De ha te értelmeztél félre valamit , én is pontokba szedve leírom neked a dolgokat. A végére állitom neked,hogy ki fog derülni a turpisság, hamisság, mellé beszéd.

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Rá adásul tudom miről beszélek, kösz, politikai oktatást nem kérném. Nincs jelentősége, hogy meg oktassanak itt hülye világnézeti dogmákból, és ezen keresztül vezessenek meg. Még azért fel tenném neked a kérdést, hogy bármely elv, dogma, vagy világnézet , segít ezen az országon? Nagyon kiváncsi lennék rá mi a véle ményed, ha ugyan leírod?.

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Fel teszem neked a kérdést. Érdekel-e bennünket a tovább lépés és haladás, életszinvonal és nemzeti egység szempontjából , hogy szocialista, kapitalista, nácista,cionista, meg még a fészkes fene tudja milyen elvek és megoldások? Ha a jó nép tovább akar lépni és független akar maradni, akkor tesz az előbbiekben leírt baromságokra. Az fontos a politikusoknak, de nem az isten adta népnek, akiket csak megkevernek és bele ültetnek a hintába.Ha az eddigi hatalmon lévők, egy választási kanpányt ennyire , inkorrekt szemét és tegyük aljas és gerinctelen módon igyekeztek lebonyolítani, nem vissza riadni a hatalmuk eszközeinek bevetésével,akkor mit várhat az a szerencsétlen állampolgár, aki saját erejéből próbálná meg igazát érvényesíteni.?A jobbik szemszögéből meg ítélve, az egész választás egy mocsok , szemét ,trágya domb teregetés volt. És csak egyggyetlen párt volt amit nem tudtak beszarozni . Egy részt lehet is félni valójuk, mert valóban elkellene már takarítani az ilyen jellemtelen, saját magát is beszarozó pártokat, de örökre. Ez ellen a drasztikus , gátlástalan igérgetésekre alapozott választási komédia (ha nem komolyabb lenne a tét ) ellenében, te ugy gondolod, hogy lehet érdek érvényesítés , ejnye-bejnye módszerekkel.:Ugye te sem hiszed?Más részt meg ami a kivánalmakat illeti és a változtatásokat , gazdasági téren, nem hiszem,hogy ezzel problémája valakinek is adódna. Másrészt meg szemét módon csak a választókat lehetett becsapni az elszámolás, félre magyarázásával. Igenis ,drasztikus ,kemény és kiméletlen változás kell minden vonalon. Külömben az országból nyavaja sem lessz.

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Kedves Lajos! A Zoltán utólagos engedelmével, majd én válaszolok a feltett kérdésekre. Kezdeném talán a Jobikkal mert az a szivem csücske. Tehát mi az ami érdekel első sorban egy Magyar választót? A választó (vagy is mondhatjuk Magyar nép , ) Szociális helyzetének javítása. Mint már köztudott ,kis hazánkban az eddigi életszinvonalunk (már mint az isten adta népről van szó továbbra is ) a bányászbéka seggének magasságával egyenlő. Az is köztudott, hogy , a külömböző izmusok, áciok és azok hazánkra gyakorolt hatásai vezettek ide,. Azt is tudjuk, hogy akik ezt kép viselték, kudarcot vallottak ,és legyünk őszinték, fognak is vallani.Az már látható,hogy eddigi politikájuk gyakorlásával ,elveikkel nem is akarnak felhagyni, és továbbra is a nép hülyitést és kirablást ,elárulást , kisemmizést tartják szem előtt. Azt is sejtjük, hogy milyen JAHVE sugalat hatására. Most innentől kezdve ki a fészkes fenét érdekel az elvek ,izmusok, globalizáció,kolonializáció, . Egy kutya, a lényeg. Mindegyik félrevezető, mellé dumáló és ami a legszönyűbb, hogy szándékos. Vagy is nép hülyítésre alapozó, hatalomra hajtó taktikák, melyeknek semmi köze a nép jó léthez. Most nem megyek a szándékok taglalásába bele, hely hiányában. De ha gondolod taglalhatjuk.

Válasz

Papp Lajos üzente 14 éve

Ezeket a fogalmakat egyféleképpen értelmezik mindenhol a világon. A szociáldemokrat az SZociáldemokrata Kanadában, vagy Németországban, meg Magyarországon is. A szocialista meg Szocialista az USAban és Franciaországban, de Bahreinben is. Nincs különféle értelmezése ezeknek, maximum olyanoknál mint ön. Ugy hogy ha korlátolt gondolkozásról beszél akkor ön az iskolapéldája a korlátolt gondolkozásnak. Sehol a világon nem keverik össze a nmzetiszocializmust a szocialistákkal - már akik tudják hogy mit is takar a két fogalom. Aki pedig nem tudja az valóban korlátotl gondolkozásu-ebben igaz van.Így a jobbik programját szocialistának mondani valóban korlátotl godolkozásra vall. Ennyi és nem több. Tudni kéne miről beszél és aztán beszélni.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Ezeket a fogalmakat sokfelekeppen ertelmezik.Mast jelentett Szovjetunioban,mint Kanadaban ma.Maskent ertette Hitler nemzetiszocialistakent,mint ma a franciak.Bar tudomasul kell venni,hogy nemelyek ellatnak egesz az orruk hegyeig,s szerintuk egyetlen igazsag van:az ove.Ezt hivjuk korlatolt gondolkozasnak.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Tudomasom szerint en kulonbseget tettem koros emberek,es megoregedett agyuak kozott.Az,aki elorrehaladott kora ellenere tud donteni,s nem varja,hogy papa,mama(az imadott partvezetok) dontson helyette,az meg nincs a 2. gyermekkoraban.Ez nem az elszaladt evek szamatol,hanem az agy edzesbentartasatol fugg.

Válasz

Papp Lajos üzente 14 éve

Jó lenne tisztázni milyen szocialista értékeket követ a Jobbik programja.
Én szocialista programot nem láttam Magyarországon. Vagy Los Angelesből ön látott szocialista programot?
SZopc.dem programot azt láttam-de ehhez meg a Jobbiknak semmi köze. Úgy hogy ez egy nagy butaság amit állít. Nem kéne összekeverni a SZocialistát meg a SZociáldemokratát mert nagyon más a kettő. Ugyan is sehol sem olvastam a Jobbik programjába a termelési mód megváltztatásáról szólóü passzust- vagy ön olvasott ilyet? Egy szocialista nem fogadja el a magántulajdont, hasonlóan a kommunistához. Akkor most miről is beszél már megint összevissza. A Jobbik programja egy nemzetieskedő neofasiszta elemeket tartalmazó program, amely kimondottan csak ártalmára van az országnak. Jó lenne tudni mi a szocialista, mi a kommunista, meg mi aszocialdemokrata és mia különbség közöttük-mert vam ám elég sok. Aztán lehet ilyen kérdéseket firtatni. Bátori "Úr" megint mellétalált.

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Zoli ! mi bajod van az öregekkel? Nézzél már szét te is korosztályilag, a honlapon. Nem igaz ,nem veszed észre egyre több 50-en feletti van már. Ne essél már bele a Papp Tibor hibájába. Miből gondoljátok ti fiatalok, hogy ha megöregszünk ,hülyék is leszünk? Hát gondolj bele. Azért a gyerekeink és unokáink sorsa ,azért nekünk sem mindegy, akár mikor is szólit a nem lét.

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Hát ami a fidesz zászlót illeti, az a nagyon magas nagyon ingatag is lehet. ahogy Zoli irta, kevés kell ahhoz,hogy az akár le is dőljön. Ami a handa bandázó jobbikot illeti? Kifujt a magyar politikai pártokpalettéja. Az LMP kit is zavar? Szdsz rejtve ? Már ismerjük. Ahogy itt a fidesz hozzá álását érzem, nem akar az sem elszámolni, se leszámolni. Sunyog nagyon e témában. Pedig mig a jobbik ott liheg a nyakába nem kerülheti meg ezt a kérdést sem. Ami a választókat illeti ,hálistennek egy kicsit felrázódtak, de sor kerülhet rá ,hogy még nagyon is fel fognak rázódni, akkor a fidezs nek harangoztak. És mi marad akkor. Ami legalább is a kormányzásra képes pártokat illeti? A JOBBIK: "ez a hülyézés helye"

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Nem teljesen mindegy,mivel a Jobbik programja joreszt szocialista ertekeket kovet(Az MSZP pedig neoliberalis ertekeket.),s igy azok,akik a FIDESZ-re szavaztak,s azt talaljak,hogy ok nem olyan modon kepviselik a kisember erdekeit,amikent elvarnak tolluk,elobb-utobb atvandorolnak a jobbik melle.A 89-es fordulatbol megtanulhattuk azt,hogy az orszag valasztoi megbuntetik azt a partot,amelyik negativ modon all a kisemberek melle.(Az MDF-bol,a Kisgazda Partbol,es a MIEP-bol csak a hire maradt.)Addig,mig elnek a Kadar bimboin felnott oregek,addig az MSZP nem fog megszunni akkor sem,ha az nyomaiban sem koveti a szocializmus eszmeit.Ok holtukig fognak ragaszkodni abrandjaik emlekehez.

Válasz

Németh Tibor üzente 14 éve

Szerintem teljesen mindegy, a tények magukért beszélnek. Lehet filozofálni, mit, hogyan és miért a tényeken nem változtat. Lássuk tisztán és reálisan! most a Fidesznek áll a zászló; -és méghozzá nagyon magasan, és ezt Brüsszelben is látják. Az MSZP napja leáldozott. Köszönet Gyurcsány Ferencnek és társainak.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Ugyhiszem az orszag valasztoinak tobbsege nem a FIDESZ-re szavazott,hanem az MSZP,SZDSZ,MDF ellen,s igy nem az Orban stabjaban bizik,hanem megvonta bizalmat az elobbiekben a nemzet ellensegeikent viselkedo vezetoktol,es partjaiktol.A FIDESZ az elobbi 3 part sorsara kerul hamarosan,ha azok metodusat kovetik.Bar rettenetes gazdasagi orokseggel indulnak,hamar meg kell mutatniuk mikent ohajtjak fellenditeni az orszag helyzetet.Ismet lesznek helyhatosagi valasztasok.Ha addigra nem sikerul bizonyitaniuk,ok is a sullyesztobe kerulnek.

Válasz

Papp Tibor üzente 14 éve

Mitől elitek ? Én nem hívnám ezt a tolvaj becstelen bandát elitnek, én különbnek tartom magam náluk, bár szegény vagyok, de becsületes. Én a mocsok tolvaj jelzőkkel illetem őket amire rászolgáltak.

Válasz